tukan 1 917 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Zazdroszczę mocno ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 Normalnie nie słucham Triptykona. Znam ledwo co te kilka kawałków ale poszedłem bo wiecie...KVLT jak (pipi) więc wypadało tam iść. Zakurw był niemiłosierny i headbanging leciał przez cały występ. Bardzo dobry koncert. Cała sala była pełna. Szkoda, że nie było żadnych winyli Triptykona w sklepiku. Specjalnie na tą okazję zabrałemz domu dużą torbę Mediamarkt i 2 dobre worki do śmieci żeby to solidnie zapakować :/ Co tam jeszcze fajnego? Na pewno zapoznam się z twórczością Secrets Of The Moon. Trochę to było zbyt lajtowe jak dla mnie, niemniej intrygujące. PS Na Triptykonie mignął mi jeszcze Nergal, który przez chwilę stał obok i nagrywał relację na instagrama lol Dzisiaj moja kolej. Szkoda że nie ma vinyli, bardzo liczyłem na Melana Chasmata. Merch był biedny jeśli chodzi o Triptykon. Kilka koszulek (w tym HH i Celtic Frost) oraz bluza. Jeśli chodzi o płyty winylowe i CD od pozostałych zespołów to można się było zaopatrzyć w ich wydawnictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 19 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2017 (edytowane) Normalnie nie słucham Triptykona. Znam ledwo co te kilka kawałków ale poszedłem bo wiecie...KVLT jak (pipi) więc wypadało tam iść. Zakurw był niemiłosierny i headbanging leciał przez cały występ. Bardzo dobry koncert. Cała sala była pełna. Szkoda, że nie było żadnych winyli Triptykona w sklepiku. Specjalnie na tą okazję zabrałemz domu dużą torbę Mediamarkt i 2 dobre worki do śmieci żeby to solidnie zapakować :/ Co tam jeszcze fajnego? Na pewno zapoznam się z twórczością Secrets Of The Moon. Trochę to było zbyt lajtowe jak dla mnie, niemniej intrygujące. PS Na Triptykonie mignął mi jeszcze Nergal, który przez chwilę stał obok i nagrywał relację na instagrama lol Dzisiaj moja kolej. Szkoda że nie ma vinyli, bardzo liczyłem na Melana Chasmata. Merch był biedny jeśli chodzi o Triptykon. Kilka koszulek (w tym HH i Celtic Frost) oraz bluza. Jeśli chodzi o płyty winylowe i CD od pozostałych zespołów to można się było zaopatrzyć w ich wydawnictwa. Koszulkę Hellhammer łyknę z radością. edyta: Ja też już po. Legenda ciągle w formie, świetny koncert i koszulka Hellhammer upolowana :) Vinyle podobno rozeszły się już w Krakowie :( Edytowane 19 Marca 2017 przez Absolem Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Gorgoroth w tym tygodniu! Podobno gdzieś tam na początku trasy zjeb Hoest tak się schlał, że rzygał i czołgał się po scenie. Mam nadzieję, że u nas będzie w miarę trzeźwy. Chciałbym posłuchać kilku piosenek :D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Normalnie nie słucham Triptykona. Znam ledwo co te kilka kawałków ale poszedłem bo wiecie...KVLT jak (pipi) więc wypadało tam iść. Zakurw był niemiłosierny i headbanging leciał przez cały występ. Bardzo dobry koncert. Cała sala była pełna. Szkoda, że nie było żadnych winyli Triptykona w sklepiku. Specjalnie na tą okazję zabrałemz domu dużą torbę Mediamarkt i 2 dobre worki do śmieci żeby to solidnie zapakować :/ Co tam jeszcze fajnego? Na pewno zapoznam się z twórczością Secrets Of The Moon. Trochę to było zbyt lajtowe jak dla mnie, niemniej intrygujące. PS Na Triptykonie mignął mi jeszcze Nergal, który przez chwilę stał obok i nagrywał relację na instagrama lol Ale, ze co, ze Tryptikon to kult? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Tomasz Rybak Wojownikiem zwanym to KVLT i nie ma co się sprzeczać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Ale, ze co Gó.wno Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Tomasz Rybak Wojownikiem zwanym to KVLT i nie ma co się sprzeczać. Tu sie zgadzam ale tylko z Celtic Frost. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Tomasz Rybak Wojownikiem zwanym to KVLT i nie ma co się sprzeczać. Tu sie zgadzam ale tylko z Celtic Frost. Ale Hellhammer to Ty szanuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Leprous, Tesseract i Devin Townsend Project zaliczone. Leprous bardzo dobre, nie znałem ich nic i miłe zaskoczenie, porządny prog. Tesseract nie dla mnie. Połamane rytmy i djenty zdecydowanie mi nie leżą. Devin to chyba jeden z najmilszych ludzi na scenie metalowej. Doskonały kontakt z publicznością, ciągły banan na ryju łysola i świetne pogadanki między kawałkami. Przybiliśmy sobie żółwika po koncercie, wyłapałem piórko i ogólnie bardzo, bardzo dobra muza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 20 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2017 Tak więc zapowiedzieli Helloween w listopadzie, szkoda że we wtorek. Ale szczególnie dumny jestem z tego: No i WASP... oj poodwiedzam stolicę w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Satyricon 14 października w Krakowie w Kwadracie i 15 października w Wawie Progresja. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Już opłaciłem bilety :D Kolejny piękny rok się szykuje. Jeszcze czekam z WASPem ale na 90% też się wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Już opłaciłem bilety :D Kolejny piękny rok się szykuje. Jeszcze czekam z WASPem ale na 90% też się wybiorę. No to browarek w Progresji, pogadamy o przedwzmacniaczach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) Ja mam wbudowany :P Ale browara zawsze chętnie Edytowane 22 Marca 2017 przez ornit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 OMFG Sorry za post pod postem!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 svartidauði? ożeszk.rwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Praktycznie dzień po dniu, jak żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Pytanie nie jest jak, a za co? :D Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 OMFG Sorry za post pod postem!! Wbijam do Wro jak poiebany, jeszcze w Pralni, super klub. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Satyricon 14 października w Krakowie w Kwadracie i 15 października w Wawie Progresja. A we wrześniu w Londku, 29 września, a Nick Cave 28. Jak będę musiał iść do roboty 30 to mogę być nieco niewyspany :> Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 22 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) Gorgoroth po polsku znaczy mniej więcej "Rozpierdol totalny". Nie wiem jak grubemu i staremu Infernusowi udaje się ta sztuka podtrzymywania tego trupa ale robi to idealnie. Nie sądziłem, że będzie taka moc i wojna! Hoest za(pipi)iście wpasował się do całej tej konwencji i liczę, że na następnej płycie to on przejmie wokale. Szalał na scenie, wierzgał niczym z syndromem niespokojnych nóg, pił tanie wino Cincin, które popijał wodą. Zagrali PRAWIE wszystkie największe hity. PRAWIE bo zabrakło tego na co najbardziej liczyłem a co widniało jako skreślone na setliście, czyli "Profetens åpenbaring". PS Na scenie walały się nieotwarte puszki z Harnasiami. Jak oni mogli im dać do picia takie (pipi)... edit: Deathfest z Holandii. Ja (pipi)ę jaka na(pipi)ana świnia. Nie może ustać, opiera się o innych. W pewnym momencie Infernus się od niego odsuwa :D W Wawie był trzeźwy. To znaczy na tyle trzeźwy, że dwa razy wyciągnął statyw z mikrofonem w stronę publiczności i sztywno trzymał przy twarzach osób, którym dał wykrzykiwać słowa refrenu śpiewanej przez siebie piosenki! Ale to co wyprawia na tym filmiku to masakra. Ja wiem, że anti-human, anti-life, trve norwegian black metal ale zapłaciłem to wymagam profesjonalnego podejścia do tematu lol Edytowane 23 Marca 2017 przez ornit 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 ktoś się wybiera oprócz mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 I Am MORBID projekt the one and only Dave'a Vincenta wystąpi 29 maja w..... Bielsku białej.... nigdy tam nie byłem.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Morbid fuckin Angel w b90 2 sierpnia. Wbijam jak poje.bany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi