ornit 2 938 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Czytałem na betoniarskich forach, że mgła jest do dupy bo jak to tak żeby tego typu zespół był popularny. Mnie występ mgły zabił. Nic więcej mi już nie potrzeba. A do dupka co napisał o merchu niech (pipi) bo nawet nie był. Cytuj Odnośnik do komentarza
noob_IRA 93 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 grali jakieś nowe kawałki?Nie. Treściwy set, w sumie chyba siedem kawałków, m.in. Further... I, EIF I i II, WHTN I i na koniec WHTN VII i EIF VI. Może Mdłości do tego, nie pamiętam. A te dwa supporty to nie moja bajka, ale trochę się z kucami poszturchałem, bo zapłacone było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Bestial cośtam: bardzo generyczne, ale Lucyfyre zrobiło na mnie wrażenie. Mgła? Kosior niesamowity. Dziwią mnie tylko ludzie pogujący do ich nuzyki. Wrzucę tracklistę. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 chciałem tylko powiedzieć że bardzo Wam wszystkim zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Mikolaj z Mgly kogos tam zrzucil/pchnal ze sceny..tak slyszalem..prawda to ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Nie na warszawskim koncercie, chociaż poza barierki przerzucaliśmy ludzi regularnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Podobno w Lublinie to się stało. Cytuj Odnośnik do komentarza
noob_IRA 93 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 A ty byś nie pchnął, gdyby twój stary się zabił? Ja to bym, (pipi)a, pchał nożami te ruskie (pipi). 43:55 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Zepchnął jakąś naje.baną świnię, dobrze. Edytowane 4 Maja 2017 przez _K_ Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) A ty byś nie pchnął, gdyby twój stary się zabił? Ja to bym, (pipi), pchał nożami te ruskie (pipi). 43:55 Zluzuj..fajnie ze poczytales o tacie Mikolaja. Masz tu smieszny gif z OTOH: Edytowane 4 Maja 2017 przez BieŃ Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 noob_, a w rodzinie wszyscy zdrowi czy tylko Ty taki jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 M słusznie postąpił. (pipi)ać to bydło! Mortuus też szacunek Co do Edwarda Żentary to mimo osobistej tragedii (raczej nie targnął się na swoje życie dla Szatana), żal gościa. Uwielbiam Siekierezadę czy Karate po Polsku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Powinien go ugodzić lodowym sztyletem za takie zachowanie Cytuj Odnośnik do komentarza
noob_IRA 93 Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Zluzuj..fajnie ze poczytales o tacie Mikolaja. Raczej o synu, bo tatę chyba każdy oglądał. Paolo - niestety, wszyscy chorzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 530 Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Converge, Gorguts, Havok - Wrocław 20 sierpnia Niestety daleko bo Zaklęte Rewiry Bilety od 75 zyla Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 XD ty masz jakieś posty bez marudzenia? 2 tramwaje co 7min i z 3 autobusy NO ALE DALEKO Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 (edytowane) Jak Cobalt wczoraj w Pradze roz(pipi)ił, bajka, polecam, zwierzęta nie ludzie Edytowane 12 Maja 2017 przez TheAceOfSpades 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Jutro moja kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Ace mieli najnowsze LP? Bo o Ginie oczywiscie nie marze xd Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 12 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Ace mieli najnowsze LP? Bo o Ginie oczywiscie nie marze xd Było, były też tiszerty z motywem z Gin i jeszcze jeden wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 O dziena, to wciagam dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Kto nie widział SODOMu na żywo niech żałuje, bo to co się wczoraj działo na i pod sceną to klasa sama w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
noob_IRA 93 Opublikowano 13 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Co grał Cobalt? Spis utworów, w sensie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Ja też już po. Pierwszą kapelę olałem, Cobalt, świetny koncert, raczej kameralny na oko było z 250 osób.Wypowiedziane powitanie po Polsku "chcę się ruchać" rozje.bało publikę :) Dobrze dobrany set Hunt the Buffalo, Throat czy Stomach, na żywo sprawdzają się świetnie. Joshowi w trakcie dwóch pierwszych utworów padała gitara ale techniczni staneli na wysokości zadania i przeszło to bez straty dla kawałka. Mocny ekspresyjny występ, dla mnie trochę krótki ale trzeba pamiętać że headlinerem była inna kapela. Co do występu Ornasii to jest to na pewno coś ciekawego i podejrzewam że gdybym tą kapelę zobaczył na żywo kilkanaście lat temu na kwasikowym wyje.baniu to pewnie lewitowałbym pod sufitem, jednak dla mnie to Cobalt był gwiazdą tego wieczoru. Chłopaki z Cobalt cierpieli na brak jaranka co było napisane na tabliczce przy merchu, więc był też czas na spalenie lolka, pogadanie,piwko,fotki naprawdę spoko chłopy. Co do merchu, Cobalt miał pełno koszulek, jedno cd slow forever i to kilka ostatnich sztuk, plus jakieś naszywki. Typ od sprzedaży był załamany że wszystko się rozeszło a jest popyt. Ornasi: koszulki( świetne) vinyle, cd do wyboru do koloru w bardzo przystępnych cenach. Po merchu było widać kto tak naprawdę powinien grać jako ostatni :) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi