Absolem 1 036 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Immolation, koncert obowiązkowy. Znakomita ostatnia płyta jak i wszystkie pozostałe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 był ktoś na Organku, warto? czy to za lekkie klimaty na ten kącik? Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 był ktoś na Organku, warto? czy to za lekkie klimaty na ten kącik? polecam, razem z kolegami od GnR i Metaliki, przenieść się do Cafe Kultura Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Immolation? Azarath? Co tu się od.pi.er.da.la? Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 był ktoś na Organku, warto? czy to za lekkie klimaty na ten kącik? polecam, razem z kolegami od GnR i Metaliki, przenieść się do Cafe Kultura Temat o Metalice i GnR jest w dziale underground. Zostałeś moderatorem czy próbujesz dorównać Milanowi? To jest temat o koncertach, typ grzecznie pyta więc może wypada grzecznie odpowiedzieć lub zamknąć mor.de jeżeli nie wiesz o czym pisze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Ty ale nie sraj tak zarem Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 był ktoś na Organku, warto? czy to za lekkie klimaty na ten kącik? polecam, razem z kolegami od GnR i Metaliki, przenieść się do Cafe Kultura Temat o Metalice i GnR jest w dziale underground. Zostałeś moderatorem czy próbujesz dorównać Milanowi? To jest temat o koncertach, typ grzecznie pyta więc może wypada grzecznie odpowiedzieć lub zamknąć mor.de jeżeli nie wiesz o czym pisze Widzisz kolego specjalnie Ci pogrubiłem żeby zobaczył że coś jest nie po drodze. Nie wiem kto tu jest modem ale ś.p. Obso by zrobił porządek jak należy. Cały kącik rock powinien być wyje/bany na śmietnik. ps. grzecznie odpowiedziałem żeby szukał odpowiedzi w innym dziale Cytuj Odnośnik do komentarza
Stillo116 94 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Wybieram sie do Eindhoven na Dynamo Fest, min. Exodus, Testament i ukochana Gojira Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) był ktoś na Organku, warto? czy to za lekkie klimaty na ten kącik? polecam, razem z kolegami od GnR i Metaliki, przenieść się do Cafe Kultura Temat o Metalice i GnR jest w dziale underground. Zostałeś moderatorem czy próbujesz dorównać Milanowi? To jest temat o koncertach, typ grzecznie pyta więc może wypada grzecznie odpowiedzieć lub zamknąć mor.de jeżeli nie wiesz o czym pisze Widzisz kolego specjalnie Ci pogrubiłem żeby zobaczył że coś jest nie po drodze. Nie wiem kto tu jest modem ale ś.p. Obso by zrobił porządek jak należy. Cały kącik rock powinien być wyje/bany na śmietnik. ps. grzecznie odpowiedziałem żeby szukał odpowiedzi w innym dziale Z całym szacunkiem ale trochę przesadzasz. Bez rocka nie było by niczego co jest składową undergroundu i podgatunków wszelkiej maści mocnego grania. Ja mam na to złoty środek, ignoruję tematy/post które mnie nie interesują i nie narzucam swojego zdania innym. Uważam też, że ktoś kto ułożył treści w tym dziale zrobił to z poszanowaniem dla każdego gatunku i chwała mu za to. Osobiście nie wiem co to jest ten Organek ale zakładam że Maciucha jest na tyle ogarnięty że zadaje pytania we właściwym dziale. Ty ale nie sraj tak zarem Nie sr.am. Edytowane 28 Czerwca 2017 przez Absolem Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 był ktoś na Organku, warto? czy to za lekkie klimaty na ten kącik? polecam, razem z kolegami od GnR i Metaliki, przenieść się do Cafe Kultura Temat o Metalice i GnR jest w dziale underground. Zostałeś moderatorem czy próbujesz dorównać Milanowi? To jest temat o koncertach, typ grzecznie pyta więc może wypada grzecznie odpowiedzieć lub zamknąć mor.de jeżeli nie wiesz o czym pisze Ode mnie się odpie,rdol, napisałem o tym gó,nie ledwo dwa słowa, a ty sobie za dużo pozwalasz kolego. Jakbys chociaz bronil jakiegos znaczacego zepsolu, a nie g,owna na poziomie barbie girl Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Ale to ty za mną biegasz jak suka z cieczką i wszędzie się wpier.dalasz. Jak ci się coś nie podoba to tego nie czytaj. I chu.j ci do tego czego bronię a jedyne barbie girl to ty w tym momencie. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 a to zabawne, kto (pipi)a w temacie wiesci gminne zaczął pie,rdolic o muzyce, no kto (pipi)a? absolem. Akurat ja w przeciwienstwie do kovala uwazam ze w underze dział rock jest własciwy by odgrodzic takie dziadostwo jak GnR. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Milan wyluzuj... W temacie wieści gminne napisałem tylko że kukiz skończył się na slowly we rot. To Ty bez powodu ciągniesz temat. Gardzisz GnR? Ok, nie mam z tym problemu, ale racji Tobie nie przyznam. Ja w przeciwieństwie do ciebie uważam że 10000days jest płytą świetną od początku do końca ale nie będę Cię do tego przekonywał czy obrażał dlatego że masz inne zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 No i git, ja temat GnR skonczyłem, wiec jak sie kłocisz z konvalią to bez odwołan do mojej osoby. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 (edytowane) ja je.bie że wam się chce trza było olać mój post, zaśmiać się pod nosem i przejść dalej, a nie robić borute na 2 strony bo o boże o ktoś spytał o koncert w niewłaściwym temacie o koncertach Edytowane 28 Czerwca 2017 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 maciucha co ty na forum od wczoraj jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 449 Opublikowano 1 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Nie ma się co śmiać. Tak to mniej więcej wyglądało na koncercie Gunsów... Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 a to zabawne, kto (pipi)a w temacie wiesci gminne zaczął pie,rdolic o muzyce, no kto (pipi)a? absolem. Akurat ja w przeciwienstwie do kovala uwazam ze w underze dział rock jest własciwy by odgrodzic takie dziadostwo jak GnR. Wiecie co macie robic, wiecie co z nim zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2017 Wracaj do platynowania gier po 30tce xD Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 https://youtu.be/MXoIHUV0Qik?t=2519 Ci to na bank by nie istnieli bez GnR dziękuje Bogu za takich meżczyzn na tym swiecie. Pokazuja o co chodzi w muzyce rockowej ,a nie jakies (pipi)a meloniki i wiejskie krzyki rudej cioty. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Wracaj do platynowania gier po 30tce xD tak bardzo jesteś ograniczony czy tylko udajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 No i git, ja temat GnR skonczyłem, https://youtu.be/MXoIHUV0Qik?t=2519 Ci to na bank by nie istnieli bez GnR dziękuje Bogu za takich meżczyzn na tym swiecie. Pokazuja o co chodzi w muzyce rockowej ,a nie jakies (pipi)a meloniki i wiejskie krzyki rudej cioty. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 No ale to chyba nie ty pier,dolnales ze bez GnR nic by nie było xD a post na temat, relacja z koncertu pendejo Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 5 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Sultan's Curse Divinations The Wolf Is Loose Crystal Skull Ancient Kingdom Bladecatcher Black Tongue Colony of Birchmen Ember City Megalodon Andromeda Oblivion Show Yourself Precious Stones Roots Remain Chimes at Midnight Steambreather Mother Puncher Circle of Cysquatch March of the Fire Ants Encore: Blood and Thunder Set Mastodonta z B90, żal mi dupę ściska ;/ Edytowane 5 Lipca 2017 przez _K_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi