Masorz 13 184 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Byłem na koncercie w Krakowie we wrześniu, tylko zapomniałem napisać i fotki wrzucić. Ross Dolan ma metr pięćdziesiąt w kapeluszu, ale na scenie jest jebanym POTWOREM. A Robert Vigna skurwiel na żywo giba się identycznie jak na klipach Jako support widziałem po raz drugi synów Dawida z Melechesh i też nieziemski performens dali: Jeżeli nie znaliście, to sakramencko polecam Wam ten zespół. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 La Vey obraca się jakby gubił klatki i wygląda jakby chciał strzelać z gitary. Jak byłem kiedy grali jako support przed Mardukiem to robił na mnie największe wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 (edytowane) Ross może i niski ale na scenie to jest je.bana bestia. Edytowane 20 Grudnia 2017 przez Absolem Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Przed Immolation wystąpi Azarath! Idę! (pipi)a idę! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Ornit przeciez juz w takim skladzie grali w tym roku w stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Ale byłem na pedalskim Me and that man bo zamówiłem na to wcześniej bilet z odbiorem na miejscu i nie mogłem jak przehandlować a żal mi było tych kilkudziesięciu złotych Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 W dniu 11.12.2017 o 20:50, gkihdghdhj napisał: Coś interesującego dzieje się całkiem niedaleko ode mnie: Ciekawe co dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Kroją się Stonesi w Polsce. Kyrie eleyson Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Abbath Wawa, Progresja. 17 kwietnia! Nareszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Ja też się wybieram i pojutrze kupię bilet Przegapiłem jego występ dwa lata temu w Proximie. Teraz biorę sobie 2 tygodnie urlopu akurat wpadnie mi w tym czasie Abbath i Metalmania Już się nie mogę doczekać Emperora, bilet za 150 zł czeka już od bardzo dawna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Do kompletu jeszcze Immolation z Azarath i wiosna zapowiada się naprawdę soczyście 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Crowbar 18 kwietnia we Wrocławiu, Stara Piwnica. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Kurczę ale bez Converge a mają trase wtedy razem meh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Meshuggah 5,6 czerwca w Polsce - Kraków, Warszawa Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Byłem na Cradle Of Filth ale po kolei... Najpierw zagrało Sacrilegium Polski BM, pagan metal. Najbliżej moim klimatom więc skusiłbym się na stwierdzenie, że bardzo mi się podobało. Może nawet zbyt bardzo biorąc pod uwagę resztę zasłużonych gwiazd tego wieczora. Po ich czterdziestominutowym występie na scenę wyszedł Moonspell Myślałem, że teatrzyk to Nergal, Mayhem czy inni odprawiają...Ja pierdoooolę...mysliłem się!. Gościu się przebierał rozbierając się z garderoby, zakładał kruczą maskę, świecił w widownię laserowym krzyżem. No, w dobry chuj było tych atrakcji. Jeśli byłbym fanem tego zespołu to musze przyznać, że bardzo by mi się podobało. Publiczność świetnie się bawiła. Ja nie. Nie lubię takiej muzyki, chórki z playbacku. Zatrzymałem się jakoś po "The Butterfly Effect". Jedyny promyk tego występu to "Alma Mater" z niedożałowanego "Wolfheart". Dla tego kawałka warto było się przemęczyć przez niemal cały repertuar Moonspell. Po 30-to minutowej scenie przy dźwiękach nieboskich melodyji wyszli Cradle Of Filth Nigdy nie byłem na koncercie COF! Dlatego miałem ciśnienie żeby ich po prostu "zaliczyć" na żywca. Było baaardzo okej. Przebrnęli przez sporą część swojej dyskografii. Grali kwiatki ze starych albumów. Niestety, zatrzymałem się na Midian i po epoce wieńczącej "Her Ghost In the fog" nic nie kojarzę. No, może "Death of Love" ehehe. Występ mi się podobał, grali ponad półtorej godziny. Jedyny minus to chórki odgrywane z playbacku, ale słychac było kiedy Lindsey śpiewa (zresztą, darowała sobie manianę i kiedy leciały chórki nawet nie zbliżała się do mikrofonu). Dani to mimo Hobbitowego wzrostu nadal wokalny skurczybyk. Każdą (pipi)a piosenkę zaczynał od swojego AIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, potem przechodził w UGH! i napierdalał skrzeczeniem wymieszanym z partiami kiedy zniżał głos. Jak się okazało jest nie tylko dobrym wokalistą, dobrze też robi uniki przed rzucanymi w swoją stronę butelkami Koncert zakończyli "Born in a burial gown". Cieszę się, że w tym uczestniczyłem ale drugi raz raczej się nie wybiorę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Przecież masz blisko nie sraj Ja chyba odpuszcze ten spęd i na OFFa na Oxbow i Turbonegro pocisnę. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Najlepiej z jakimś nowym materiałem, od Frontschwein minęły 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
BieŃ 923 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Byl ktos na koncercie Bones-a w Warszawie?jakies wrazenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 W dniu 11.12.2017 o 11:15, tukan napisał: 19.06.2018 QOTSA Warszawa Torwar Ktoś z forumowiczów planuje się pojawić?? Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Dla mnie petarda .... Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 22 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Dead Cross na Openerze Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Marduk 1 maja w Poznaniu u Bazyla. Mam nadzieję, że zachaczą o Warszawkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 2 godziny temu, ornit napisał: Marduk 1 maja w Poznaniu u Bazyla. No i na takie info, kruwa czekałem. Liczę na Gdańsk, ale Warszawa też będzie spoko. Może jakiś nowy album albo chociaż zajaweczka? Frontschwein ma już 3 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi