Gość _Be_ Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Ty w sumie tak Jeden ch,uj typ gra z laptopa muzyczki i chce za to 100zl, poje.balo Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Peturbator, to ci kolesie od OST w Hotline Miami. Jeszcze M-O-O-N też spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Carpenter brut tez tylko ze w drugiej części Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Perturbator to jeden koleś A Carpenter Brut robił też ost do Furi, bardzo solidne no ale jednak 100zł za to nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 (edytowane) Szwajcarski Bolzer zagra przed Behemothem na tegorocznej grudniowej mini trasie. Jak dla mnie to świetna wiadomość bo ich uwielbiam. Ostatni taz widziałem ich przed Archgoat w zeszłym roku a w tym roku zobaczę ich u Nergala a wcześniej przed Taake Edytowane 25 Kwietnia 2018 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 30 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2018 (edytowane) 26/04 Electric Ballroom, Camden, Londyn THOU W sumie jedyna kapela którą chciałem zobaczyć na tym gigu, dość rzadko zapuszczają się do europy więc okazja. DOJE/BALI. Kto zna ten band ten wie czego się spodziewać JE.BITNEJ (pipi) ŚCIANY DZWIĘKU. Na pewno było Into the Marshlands z ostatniego lp i jakieś starsze numery, chyba By Endurance we Conquer i coś tam jeszcze plus dwa nowe numery, album już jutro więc czekam z ch/ujem w łapie. CROWBAR Lekki meh. Widziałem już raz na żywo więc drugi raz mnie nie porwało zbytnio. Poleciało moje ulubione Walk with Knowledge Wisely jak i klasyki Planets Collide, All I Had I Gave czy Existence is Punishment. CUMVERGE Chyba czwarty albo piąty raz widzę tych ciuli, ile można. Czuć już zmęczenie materiału na żywo. Większość seta to kawałki z the dusk is us, tytułowy song w połowie występu to było takie męczenie buły że ojapi/erdole ;/ Niemniej takie Broken by light/reptilian/under duress/a single tear czy trigger robią na żywo. Do tego trochę starych numerów [Dark Horse/Last Light/Heartless/Eagles become vultures/ Concubine, jakieś dwa numery z chu/jowej all we love..] Dla każdego coś. btw było jeszcze jakieś Grave Pleasures ale akurat jadłem obiad u chińczyka miejcówka spora, 3500 luda niby wchodzi, dobre nagłośnienie, balkon, torchę zakamarków, można połazić i skitrać się gdzieś jak nudzi kapela 27/04 Underworld, Camden, Londyn CANCER BATS Dziesięciolecie albumu Hail Destroyer a gig rozpoczyna się od... coveru Sabotage Beastie Boys i już ROZP/IERDOL W PINICY, cała sala śpiewa, ludzie biegają po ludziach, stejdżdajwy chu,je muje. Szybkie dwa numerki z nowszych albumów po czym całe Hail z moimi ulubionymi Deathsmarch, Lucifer Rocking Chair i Let it Pour. Na bisik wleciało aż 5 numerów XD W tym kawałki z najnowszego albumu, jakiś szrot z pierwszego i jeszcze raz tytułowy numer z Hail Destroyer. Grały jeszcze dwie kapele ale nie chciało mi się na nie paczyć. Miejscówka mała i ciasna, typowa piwnica, taka na 300-400 osób i tu już czuć różnice w publice. Cała sala śpiewa, dzicz że ojap/ierdole a na converge 80% stoi jak kołki. XD Taka dygresja mała, ludzie strasznie marudzą na publikę w pl - gadają, nagrywają, drą mordy etc... to zapraszam na gig w uk tu to dopiero sobie dają ku/rwy ultra głośne rozmowy, wpierda.lanie się łokciami w miejsca gdzie nogi nie idzie wcisnąć, rzucanie kubkami z piwem w tłum, wszelkiej maści chamsto i kure/wstwo edit: btw cancer bats, chyba kochają angoli, grali 4 dni z rzędu [każdy sold out] w tej samej miejscówce XD Całe hail destroyer plus inne konfiguracje otwieraczy i bisu, do tego dziś czytam że jeszcze postanowili pograć w uk w mniejszych miejscowościach i małych klubach, bilety po 5f xd i jeszcze jedne szoł w londynie za darmo... Edytowane 30 Kwietnia 2018 przez tukan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Chora sytuacja. Odwołali Marduka w Rzeszowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 32 minuty temu, ornit napisał: Chora sytuacja. Odwołali Marduka w Rzeszowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Jego brat odwołał koncert Dark Funeral i teraz gryzie ziemię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 2 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Trzeba namówić Tusk z Putinem na kolejnego stingera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 3 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 Czytam właśnie o tym i ja pier.dole, co się w tej polsce dzieje. Myślałem, że takie akcje są 20 lat za nami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 14 godzin temu, Hela napisał: Czytam właśnie o tym i ja pier.dole, co się w tej polsce dzieje. Myślałem, że takie akcje są 20 lat za nami. Raczej przypadek Behemota pokazuje, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 Slayer kur.wa! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2018 O fajny lineup, moze się skusze Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Primitive Man i -16- we wrzesniu w Warszawie, lamusy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 No w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 W dniu 11.05.2018 o 11:40, Absolem napisał: Slayer kur.wa! Tokar sama masz mnie jak przenocowac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Oho, coś czuje, że będzie masowanko łysej pały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Bilety już wyprzedane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 7 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2018 Ja we wtorek byłem w Krakowie na Decapitated i Meshuggah, wyprzedany koncert w Kwadracie. Fajnie było zobaczyć Decapów po powrocie, ale tym razem znów zarządzili Szwedzi, zresztą jak zawsze, wymyślili gatunek w którym grają i nikomu nie pozwolili się zbliżyć do swojego poziomu od lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 8 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Kreator i Dimmu Borgir 13 grudnia w Wawie. Ja nie pójdę ale może jest ktoś zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2018 Chciałbym napisać coś więcej ale na gorąco powiem tylko że Manson dziś wieczorem był królem Torwaru. Genialny koncert. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 A to dlatego tyle brudasów na dworcu spotkałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 W dniu 7.06.2018 o 08:31, Pryxfus napisał: Ja we wtorek byłem w Krakowie na Decapitated i Meshuggah, wyprzedany koncert w Kwadracie. Fajnie było zobaczyć Decapów po powrocie, ale tym razem znów zarządzili Szwedzi, zresztą jak zawsze, wymyślili gatunek w którym grają i nikomu nie pozwolili się zbliżyć do swojego poziomu od lat. Ja niestety nie dałęm rady być, nad czym ubolewam motzno. Ale za to dzisiaj pierwszy raz zobaczę Killswitch Engage Kurwa, ale się jaram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 15 godzin temu, _Be_ napisał: A to dlatego tyle brudasów na dworcu spotkałem Dobrze że jeszcze trochę jest tych brudasów bo teraz większość to i tak same pisdy z brodam podgolone na sarmate i udające drwali. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi