Absolem 1 036 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Co do Ozzego Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 Ano, pamietam coś było Frost:) Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 16 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2018 9 godzin temu, _Be_ napisał: Ja tylko mówię o nagrywaniu i zasłanianiu innym ludziom, jeszcze pal licho jak jest dużo miejsca to zawsze można stanąć gdzie indziej ale wczoraj np na koncercie Neurosis typ cały koncert stal z kamera cyfrową i nagrywał dziadów. Wyobrażam jak będzie puszczał całej rodzinie przy knedlikach i wszyscy wala konia z podniety Przypomina mi sie mike patton który zamiast się bawic wszystko nagrywał. Nie wiem czy kiedykolwiek nagrywałem coś na koncertach, fotki to zawsze robilismy sobie z ekipą przed koncertem i po, zawsze miałem w głowie " po ch,uj ja mam to nagrywac, skoro przyjechałem sie bawic, a poza tym ktoś z lepszym sprzetem frajeruje pewnie koło sceny, albo klub wypusci własne audio." Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Kompletnie zbyteczne nagrywanie i dupnej jakości foty, ale taki znak czasów gdzie od samego przeżycia czegokolwiek ważniejsze jest zarejestrowanie tegoż żeby wszyscy wiedzieli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 Tak Mike Patton xd który stał te całe koncerty z łapą w górze żeby potem oglądać jakość dvd xd Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 17 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2018 3 godziny temu, TheAceOfSpades napisał: Kompletnie zbyteczne nagrywanie i dupnej jakości foty, ale taki znak czasów gdzie od samego przeżycia czegokolwiek ważniejsze jest zarejestrowanie tegoż żeby wszyscy wiedzieli. No dokładnie, niby podśmie(pipi)ą z polactwa, biedaków, cebulaków, ale robią, to by "sąsiad"/"znajomy na fejsbuku/insta", widział. Chyba polacy mają to we krwi - ja np. pobieram darmowe gry na GOGu, mimo że mam je na Steam, no ale za darmo więc biorę. A jakby się dało, to bym kilka razy pobrał i miał na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 18 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2018 W dniu 17.06.2018 o 00:53, milan napisał: Przypomina mi sie mike patton który zamiast się bawic wszystko nagrywał. W dniu 17.06.2018 o 10:43, _Be_ napisał: Tak Mike Patton xd który stał te całe koncerty z łapą w górze żeby potem oglądać jakość dvd xd Dalej tak robi Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Judas Priest u Owsiaka. O Arch Enemy i Gojirze nie wspominam bo to nie jest moja muzyka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Enslaved pod koniec września w Poznaniu u Bazyla i 1 października w Warszawskiej Proximie Enslaved na żywo to rock&rollowy ogień więc idę i polecam innym. Na ostatnim występie w Progresji było z kilkadziesiąt osób więc myślałem, że oleją nasz kraj a ci cały czas walczą! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 (edytowane) Ch,uj tam Enslaved ważniejsze info, że grają z High on Fire Edytowane 20 Czerwca 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 W dniu 16.06.2018 o 15:50, _Be_ napisał: Ja tylko mówię o nagrywaniu i zasłanianiu innym ludziom, jeszcze pal licho jak jest dużo miejsca to zawsze można stanąć gdzie indziej ale wczoraj np na koncercie Neurosis typ cały koncert stal z kamera cyfrową i nagrywał dziadów. Wyobrażam jak będzie puszczał całej rodzinie przy knedlikach i wszyscy wala konia z podniety Pozdrawiam kolegę, też byłem w piątek na Neurosis w Pradze. Through Silver In Blood na koniec zabiło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2018 Ale klub ku,rewsko źle się sprawdził moim zdaniem, za gorąco i nagłosnienie takie średniawe ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 (edytowane) Kto to? Edytowane 21 Czerwca 2018 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 że zacytuje klasyka c.h.uj z tym g.o.w.nem Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 To już wiadomo od dawna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Dwa dni i dwa koncerty legend muzyki rockowej. Myślami jeszcze tam jestem i staram się przypomnieć sobie wszystkie za(pipi)iste momenty tych zdarzeń a było ich tak wiele Stonesów wręcz uwielbiam i uważam że jest to zespół zasługujący na najwyższy szacunek za to co zrobił dla historii muzyki rockowej a Richardsowi należy się pomnik za życia z wszystkie wspaniałe riffy które skomponował jak i za rekordowe ilości koksu który wciągnął. Ciężko opisać najjaśniejsze punkty koncertu bo to była perfekcja w każdym calu, mogło być tylko dłużej. Kondycji tym Panom może pozazdrościć nie jeden zespół składający się z dwudziestolatków. Marzę o tym by zobaczyć ich raz jeszcze w akcji na żywo. Guns N Roses w Chorzowie dali znakomity koncert który trwał 3,5 godziny. Set o wiele lepszy od tego w zeszłym roku w Gdańsku. Widać było że w zeszłym roku jeszcze są na dotarciu teraz wszystko było bez zastrzeżeń. Axl jest w znakomitej formie i liczę na to że ten reunion zaowocuje nową płytą choć szanse pewnie są niewielkie. Slash to piep.rzona bestia sceniczna solówki w jego wykonaniu to jest maestria. Jedyne czego zabrakło to dusza tej kapeli czyli Izzy Stradlin... W obu przypadkach koncerty były bardzo dobrze zorganizowane i nagłośnione, ciągle jeszcze nie mogę uwierzyć że stało się to na przestrzeni tylko dwóch dni. Wisienką na torcie tych wakacji będzie dla mnie koncert Rogera Watersa z setem Pink Floyd w Gdańsku. A potem już tylko oczekiwanie na Slayer i klubowe diabły. 3 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
selene 3 367 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Wow, musiało być pięknie. A ja się cieszyłam jak Gogol Bordello przyjechali do Sofii Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 https://www.antyradio.pl/Muzyka/Koncerty/Agonoize-na-Castle-Party-2018-Czy-krew-i-sperma-byly-prawdziwe-GALERIA-24147 Wokalista nie skończył na tym swego przerażającego widowiska. Odziany w długi płaszcz, wyjął spod niego penisa i skierował go w stronę widowni. Sperma wpadała widzom do oczu i sklejała im włosy, :obama: Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 14 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2018 Ja pierdolę jaki Super Express/Fakt z tego chujowego portalu tej żałosnej rozgłośni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Fanem nie jestem ale takie zestawienie i to w sezonie ogórkowym na koncerty chętnie zaliczę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 (edytowane) Cannibal Corpse dzisiaj grali w Proximie. Na stoisku podpisane przez wszystkich członków zespołu winyle. 200 zł sztuka. Wziąłem z sobą tylko 100 zł więc wyszedłem smutny (no nie do końca ale o tym dalej). Najpierw grały polskie zespoły Ragehammer i Voidhanger. Tego drugiego oglądałem nie pierwszy raz. Trochę brzmienie chyba było słabe bo nawet Herrr Warcrimer nie wydawał z siebie tak jadowitych dźwięków co zwykle lol. Ragehammera natomiast widziałem po raz pierwszy i po ich występie od razu skoczyłem do stoiska po winyl (50 zł) Gwiazda wieczoru z USA dała niesamowity nakurw. Właściwie nie wiem co grali bo w życiu nie przesłuchałem ani jednej ich płyty ale niesamowicie mi się podobało i gdybym miał więcej czasu na słuchanie tego co kupuję, z pewnością nabyłbym z neta jakieś ich krążki. Było warto iść, kto ma okazję i się zastanawia niech czym prędzej leci po bilet bo ominie go świetna zabawa. Edytowane 23 Lipca 2018 przez ornit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Fanem nie jestem ale z ciekawości mam ambitny plan aby po koncercie Watersa szybko przemieścić sie do b90 na główne mięso tego wieczoru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 (edytowane) Też nie jestem fanem ale poszedłem z ciekawości i nie żałuję!!! Edytowane 24 Lipca 2018 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Do cc zawsze miałem stosunek podobny do pana na filmiku Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi