Opublikowano 24 stycznia 200817 l czy wspominalem juz ze mam nadzieje ze te kur.wy w samolocie zdychaly w kure.wskich meczarniach? odwolali drumcorpsa w szczecinie mam nadzieje ze ich rodziny tez zdechna na cos zlosliwego.
Opublikowano 25 stycznia 200817 l Autor haha ssijcie paleczkeXD nynynyny chcialoby sie pojsc na drumcorpsa co? Nooo? Ale nie maaaaaa. Emmaaaaa. Nie nie nie nie. Nie ma wcale. Szkoda, ze nie odwolali w momencie, gdy Kempa jechalby pociagiem, patrzac z usmiechem na krajobraz za oknem, cieszac sie, ze juz niedlugo, juz za chwile, cel calego wyjazdu sie spelni i obejrzy on se koncerta. A tu nagle sms od kogos "ej koncert odwolany" XDDDDDDDDDDDDDDDD
Opublikowano 25 stycznia 200817 l 1. ja tam jade nie tylko na koncert, ale przede wszystkim wybieram sie na uczelnie, wiec koncert zaliczam przy okazji pobytu w Szczecinie. nie rozpaczałbym na pewno, bo przynajmniej w sobote byłbym trzezwy (no moze nie do konca, ale powiedzmy, ze w przyzwoitym stanie) na zaliczeniu. 2. nie wiem skad Specu masz takie info, ale impreza sie odbedzie.
Opublikowano 25 stycznia 200817 l Kroolik mnie wczoraj nastraszyl w takim razie uffffffffffffffffff kempuś, to moze ustawka na browar?
Opublikowano 25 stycznia 200817 l heh, no kur.wa, przez moment sam zwatpiłem w to co pisze... ; ] odezwe sie jak bede na miejscu. moze nawet bifor jakis czy cos uda sie zorganizowac. my z kumplem bierzemy pokoj na akademiku polibudy, 3 os. wiec o ile nie przydziela nam wspołlokatora, to mozna pokombinowac z chlaniem, ale najpierw zobacze o której uda mi sie dotrzec do Szczecina ; ]
Opublikowano 25 stycznia 200817 l kur.wa, przed chwila kumpel zadzwonił z njusem, ze sie rozchorował i nie jedzie.... ; \
Opublikowano 25 stycznia 200817 l Kroolik mnie wczoraj nastraszylw takim razie uffffffffffffffffff kempuś, to moze ustawka na browar? browar jest dla słabych
Opublikowano 25 stycznia 200817 l kur.wa, przed chwila kumpel zadzwonił z njusem, ze sie rozchorował i nie jedzie.... ; \ znaczy sie ze tez nie jedziesz?
Opublikowano 26 stycznia 200817 l było fch.uj dobrze. Szczeciniaki to konkretne chłopy, co nie znaja slowa "słabo" ; ] dzieki za biforek. na after nie starczyło zdrowia i sił juz niestety. niezachlejcie sie tam pijusy.
Opublikowano 26 stycznia 200817 l szkoda tylko ze u nas (czyt. zach-pom) nie ma czesciej takich imprez
Opublikowano 27 stycznia 200817 l hehe, wlasnie osiagamy polmetek, mamy meskaline, troche alkoholu, dobra muze i ogolnie ihaaaaaa znaczy sie tro specu a nie nap;] xDihiuhu Edytowane 27 stycznia 200817 l przez n4p
Opublikowano 28 stycznia 200817 l Stodoła, 2008-08-30: Vader+Grave + Nile + Rotting Christ + Krisiun Cały koncert będzie nagrywany na potrzeby jubileuszowego DVD o roboczym tytule "XXV", który zostanie wydany w 2009 roku. info.
Opublikowano 28 stycznia 200817 l "the upcoming QUI tour scheduled for february/ march had to be cancelled due to very serious health problems. We will make sure that all the cancelled shows will take place in early fall."
Opublikowano 28 stycznia 200817 l obiecanki kufa, Melvinsi tez mieli przyjechac z opoznieniem i czekam juz 3 lata
Opublikowano 28 stycznia 200817 l Autor "the upcoming QUI tour scheduled for february/ march had to be cancelled due to very serious health problems. We will make sure that all the cancelled shows will take place in early fall." czytaj - nikt nie kupil biletu na jakikolwiek koncert
Opublikowano 28 stycznia 200817 l Jak co, to bilety na Metallikę już są od kilkunastu dni do kupienia (np. Empik).
Opublikowano 29 stycznia 200817 l chuy z tymi wiesniakami w czerwcu Napalm Death i Suffocation http://muzyka.onet.pl/10175,1681297,newsy.html
Opublikowano 29 stycznia 200817 l Autor Bylo. Szykuje sie maraton, bo dzien potem w tym samym klubie TiTD.