Opublikowano 20 marca 201015 l Ale to jakoś trzy lata miało być u nas czy coś ? I dlaczego w ogóle zabrali nam to ? Niech biorą Ojro 2012, a nie takie smaczki.
Opublikowano 22 marca 201015 l nie dogadali się z organizatorami, miało być RiR przez 3 lata to nam pokazali faka!
Opublikowano 24 marca 201015 l http://www.lastfm.pl/event/1410975+30+lecie+Festiwalu+Generacja Raczej będę. Napalm Death kur.wa!
Opublikowano 25 marca 201015 l Spelnilo sie moje marzenie....BAD RELIGION W POLSCE! ahagahaghaaghagaaghgjjhwaejahg!!!!!!!! :biggrin: :biggrin: :biggrin:
Opublikowano 27 marca 201015 l Autor Noo, koncercik Talibam! w pytke. Dzisiaj graja w Krk a jutro we Wroclawiu, polecam. Prywatnie fajne typy, Matt mi sprzedal info, ze pod koniec roku ma wyjsc plyta z W.Walterem, wiec bedzie ogien z du py.
Opublikowano 30 marca 201015 l jutro na the Lawrence Armmssssss wooohooooooooo! http://www.youtube.com/watch?v=nM-C6-VCgd4
Opublikowano 31 marca 201015 l Gdy przybyłem pod Stodołę ok. 15 nie było prawie nikogo oprócz jakiegoś napalonego fana Suicidal Tendencies , który siedział sobie spokojnie na ławce a okazał się nim znajomy z forum Overkilla:) Wogóle martwiłem się o frekfencje, bo nawet po godzinie 18 było mało osób przed Stodołą, ale kiedy się koncert rozpoczął z frekfencją było już ok myślę, że było ok. 1400-1500 osób. Koncert był za(pipi)isty Mike miał świetny kontakt z publicznością co można zobaczyć m.in. w klipie "Pledge Your Allegiance" Mnie po koncercie zastanawiała jeszcze jedna rzecz skąd ten Muir bierze tyle sił i energii na te jego podskoki:) Przecież on ma już 46... Nagrałem cały koncert, więc tradycyjnie parę klipów z koncertu: Posessed To Skate Lovely Cyco Vision I Saw Your Mommy Turtle Wax Pledge Your Allegiance ZOBACZCIE KONIECZNIE ILE LUDZI WESZŁO NA SCENĘ Szkoda, że nie udało mi się dorwać Muira:( ale fotkę z gitarzystą udało się zrobić
Opublikowano 1 kwietnia 201015 l Brant Bjork dał wczoraj we Wro zaje.bisty koncert. Edytowane 1 kwietnia 201015 l przez Khadgar
Opublikowano 5 kwietnia 201015 l Autor Tegoroczny WSJF 01/07, g.19 PORTICO QUARTET MOSTLY OTHER PEOPLE DO THE KILLING PHAROAH SANDERS QUARTET 02/07, g.19 PINK FREUD PAT METHENY GROUP 03/07, g.19 VIJAY IYER TRIO CRIMSON GARDEN 04/07, g.19 RUDRESH MAHANTHAPPA?S CODEBOOK ANOTHER LIFE TIME ?TRIBUTE TO TONNY WILLIAMS? KURT ELLING sings Coltrane fapfapfap
Opublikowano 12 kwietnia 201015 l Caribou ponoc tez odwolane, ale to w sumie dobrze. Tak samo jak z Le Saciem. Moze przyjada w jakis lepszych terminach.
Opublikowano 13 kwietnia 201015 l Caribou ponoc tez odwolane, ale to w sumie dobrze. Tak samo jak z Le Saciem. Moze przyjada w jakis lepszych terminach. Caribou ? Le Sac? Co to za żałosne kapele? Pierwszy raz słyszę takie nazwy...
Opublikowano 13 kwietnia 201015 l to tylko dobrze o nich swiadczy, no ale pewnie sa (pipi),owe bo szczurek sie nimi jara jak szalony. tak czy owak, zamknij ryja.
Opublikowano 13 kwietnia 201015 l Oj tam jara odrazu. Caribou dobra plyte wydal ostatnio, z za(pipi)istym hiciorem Le Sac to Le Sac, przydaloby sie zobaczyc bo na zywo ponoc sa niesamowici.
Opublikowano 14 kwietnia 201015 l Niezłe gów.. to Caribou a wokalista ma głos jakby go za jaja cały czas ściskali:) Tak tępej elektroniki to już dawno nie słyszałem..,.