Opublikowano 24 sierpnia 201014 l napalm był na pomorzu gdzieś? widziałem dwa lata temu i zostałem rozje.bany doszczętnie na kawałeczki więc teraz nie śledzę raczej czy grają w kraju bo bym się tylko wku.rwiał, że nie dysponuję funduszami. na atr jak słyszę, że taka burżuazja będzie jechać to mi się odechciewa. pchniesz takiego w moshu łokciem lekko to od razu "co tak agresywnie?!" eleganciki z warszaffki Edytowane 24 sierpnia 201014 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 25 sierpnia 201014 l Ło, wszyscy się chwalą, to ja też. W styczniu 2009 w Krakowie i w tym roku na Brutal Assault. Zniszczyli jak zawsze, tłumaczyć chyba nie trzeba. Na ATR może bym się przeszedł, zależy za ile bilety.
Opublikowano 25 sierpnia 201014 l byli w krakowie, stałem pod sceną, tragedia, jeden z gorszych koncertow, na scenie kolesie siedzą za laptopami i popijają piwko, jeden cos tam śpiewa i uderza w dzwon ;/
Opublikowano 25 sierpnia 201014 l jak kazda elektronika w zasadzie, ale atr jest jednak bardziej hmm brudasowe i zywiołowe
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble na jesieni w Poznaniu i Wawie. Blue Note Powiększenie
Opublikowano 28 sierpnia 201014 l Spoczko klimat jest na tym festiwalu Tauron Nowa Muzyka. Jeszcze gdyby Katowice nie były takim zje.banym miastem. Jaga Jazzist i Bonobo zniszczyli system
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l SLEEP W POLSCE + sakieś dwie pedalskie kapele Doom metalowe formacje A Storm of Light i Sleep oraz eksperymentalna Today Is The Day odwiedzą Polskę na dwóch koncertach w Polsce we Wrocławiu (Firlej) 16 października 2010 oraz w Warszawie (Powiększenie) 17 października 2010.
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (pipi) rzucam wszystko i sprzedaję matkę na allegro o_O dobra skąd info i czy pewne lepiej mów bo pod wpływem chwili wysłałem smsmy do paru osob xD Edytowane 31 sierpnia 201014 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l (pipi) w firleju pozajmowane wszystkie linie, telefony się rozpruły Edytowane 31 sierpnia 201014 l przez Walter_Cronkite
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l Aczkolwiek mam pewne obawy, sprawdziłem inne źródła i możliwe, że trasa A Storm of Light ze Sleep i Todayem jest tylko w Stanach, a do Europy wyruszają sami . Czyżby ciule z gig news wprowadzali w błąd? Edytowane 31 sierpnia 201014 l przez Junkhead
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l ku.rwa babka w firleju mi mowi, ze nic nie moze potwierdzić. idź ktoś do powiększenia.
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l aaaaaaaaaaaaaaa nie ma ch.uja teraz nie odpuszcze, a jak bedzie tudej to moze i tez na oba sie pojedzie
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l jak ktoś mnie przekima to w wwa zostanę jeszcze na ceremony, chu.j wykłady nie uciekną xD
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l no jak babka w firleju nie moze potwierdzic to chyba jakas pomylka, pisza ze firlej a firlej nic nie wie? Szkoda by bylo, oj bardzo.
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l ale to może być jakaś szeregowa pipa, miałem kiedyś numer do tomka z assymetry, ale nieaktualny A NIE CZEKAJ MAM MAILA PRZECIEZ DO NIEGO! Edytowane 31 sierpnia 201014 l przez Walter_Cronkite