Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,2 tys.
  • Wyświetleń 322,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Brutal Assault 2019   Byłem po raz dziesiąty albo jedenasty, nie pamiętam już, najlepsza edycja od lat. Zestaw kapel pancerny, uniknęli problemów z dźwiękiem , jak w latach poprzednich, jak

• Black Sabbath (+Rival Sons) w Leeds, dwa dni temu. RS takie se, po trzech piosenkach zastanawiałem się, czy zaczęli grać je od nowa, bo wszystko takie same. Gitarzysta zmieniający gitary co kawałek, d

Opublikowano

napalm był na pomorzu gdzieś? widziałem dwa lata temu i zostałem rozje.bany doszczętnie na kawałeczki więc teraz nie śledzę raczej czy grają w kraju bo bym się tylko wku.rwiał, że nie dysponuję funduszami. na atr jak słyszę, że taka burżuazja będzie jechać to mi się odechciewa. pchniesz takiego w moshu łokciem lekko to od razu "co tak agresywnie?!"

eleganciki z warszaffki :P

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

Ło, wszyscy się chwalą, to ja też.

W styczniu 2009 w Krakowie i w tym roku na Brutal Assault. Zniszczyli jak zawsze, tłumaczyć chyba nie trzeba.

Na ATR może bym się przeszedł, zależy za ile bilety.

Opublikowano

byli w krakowie, stałem pod sceną, tragedia, jeden z gorszych koncertow, na scenie kolesie siedzą za laptopami i popijają piwko, jeden cos tam śpiewa i uderza w dzwon ;/

Opublikowano

przecież koncerty atr to z grubsza to samo

Opublikowano

Spoczko klimat jest na tym festiwalu Tauron Nowa Muzyka. Jeszcze gdyby Katowice nie były takim zje.banym miastem. Jaga Jazzist i Bonobo zniszczyli system :thumbsup:

Opublikowano

SLEEP W POLSCE + sakieś dwie pedalskie kapele

Doom metalowe formacje A Storm of Light i Sleep oraz eksperymentalna Today Is The Day odwiedzą Polskę na dwóch koncertach w Polsce we Wrocławiu (Firlej) 16 października 2010 oraz w Warszawie (Powiększenie) 17 października 2010.
Opublikowano

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(pipi) rzucam wszystko i sprzedaję matkę na allegro o_O

dobra skąd info i czy pewne lepiej mów bo pod wpływem chwili wysłałem smsmy do paru osob xD

Opublikowano

(pipi) w firleju pozajmowane wszystkie linie, telefony się rozpruły

Opublikowano

Aczkolwiek mam pewne obawy, sprawdziłem inne źródła i możliwe, że trasa A Storm of Light ze Sleep i Todayem jest tylko w Stanach, a do Europy wyruszają sami :/. Czyżby ciule z gig news wprowadzali w błąd?

Edytowane przez Junkhead

Opublikowano

huehue, znowu trasa warszawa wrocław ;]

a raczej wrocław warszawa.

Opublikowano

ku.rwa babka w firleju mi mowi, ze nic nie moze potwierdzić. idź ktoś do powiększenia.

Opublikowano

aaaaaaaaaaaaaaa nie ma ch.uja teraz nie odpuszcze, a jak bedzie tudej to moze i tez na oba sie pojedzie

Opublikowano

jak ktoś mnie przekima to w wwa zostanę jeszcze na ceremony, chu.j wykłady nie uciekną xD

Opublikowano

no jak babka w firleju nie moze potwierdzic to chyba jakas pomylka, pisza ze firlej a firlej nic nie wie?

Szkoda by bylo, oj bardzo.

Opublikowano

ale to może być jakaś szeregowa pipa, miałem kiedyś numer do tomka z assymetry, ale nieaktualny

A NIE CZEKAJ MAM MAILA PRZECIEZ DO NIEGO!