Specu 148 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 moze ja jesli ktoś bedzie jechal ze mna z krakowa, bo sam się boje Marlon jedzie z krk, ale on chyba już na forum nie funkcjonuje od jakiegoś czasu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Marlon 18 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 nie pier.dol ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Specu 148 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 yaaay! xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Zu - Kraków, Fabryka (11.05.2011) Koncert Zu na tym żałosnym festiwaliku to jakieś nieporozumienie! Jak powiedział mi sam Balazs Pandi po koncercie, ze chyba organizator tego śmiesznego Festu nie wiedział kogo w ogóle ściągają... Koncert Zu Miał się zacząć o 2:15 w nocy, bo była duża obsuwa a zaczął się koło godziny 4 nad ranem!!! Przez to , że zespół nie mógł się rozstawić ze swoim sprzętem wcześniej to stroili się około godziny:( Za konsoletą nagłośnieniowcy byli pijani w cztery dupy! Ze sceny gadali do nich muzycy Zu, ale oni kur.. nawet chyba nie rozumieli co do nich mówili i o co ich prosili! Normalnie żenada!!!!!! Wstyd mi było za organizatorów tego koncertu:( Basista Zu normalnie przeklinał i nonstop kierował słowo FUCK w kierunku konsolety, ale tamtych panów to raczej mało ruszało... Przez co ludzie wychodzili , wychodzili i wychodzili... Koncert zaczął się około 4 a skończył przed 5 nad ranem! Nigdy jeszcze nie czekałem tak długo na żaden koncert! Dla studentów wjazd był za free, także podejrzewam, że wszsyscy przyszli na Jamala a potem do domu... A ci co zostali to rczej nie wiedzieli co to w ogóle ZU. Jakaś laska na początku koncertu zaczęła tańczyc po jakichś 5min. zorientowała się, że raczej do muzyki Zu nie da się tańczyć, większośc , która została była kompletnie pijana a niektórzy nawet spali na ziemii, jednym słowem MASAKRA!!! Na koncercie było jakieś max 50 osób z czego 30 kompletnie pijanych a z 20 których czekało na Zu w tym ja Koncert był okrojony , bo inaczej być nie mogło aż dziw, że w ogóle zagrali, a zagrali tylko 38min. Po koncercie zamieniłem parę zdań z basistą Zu a propos kolejnej współpracy z Mike Pattonem i a propos wyrzucenie z zespołu dawnego perkusisty Jacopo Battaglia, a takze nasłuchałem się od Massimo samych przykrych rzeczy na temat organizacji tego pseudo festiwalu... Mam nadzieję, że dzień pózniej w Warszawie było lepiej... Aha jeszcze mi się przypomniało na koncercie Zu było ciemno jak "w (pipi)e u murzyna", niewiem chyba oszczędzali już na prądzie... Klipy z koncertu : Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 W sobote w CRK gra Sabot. 12 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Grali przedwczoraj w Powiekszeniu. Fajnego zalicza zonka w CRK jak to 'cos' zobacza. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Masz na myśli wygląd perkusisty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 Chodzilo mi raczej o crk Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Ja będę na tym http://megaclub.pl/events,258,SILESIAN_MASSACRE_FESTIVAL_3_-_DAY_2 więc jakby kto z forumka jechał, to można się ustawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Specu 148 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 też miałem jechać, ale jednak Anaal Nathrakh to bardziej kusząca opcja :] Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 też miałem jechać, ale jednak Anaal Nathrakh to bardziej kusząca opcja :] Pijemy coś przed? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 3 czerwca we Wrocławiu Schlippenbach Trio. Obso, będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Specu 148 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 też miałem jechać, ale jednak Anaal Nathrakh to bardziej kusząca opcja :] Pijemy coś przed? no kurde, pytanie :] przed w trakcie i po jeszcze Teka by się przydał by krzaczki podtrzymywać ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 też miałem jechać, ale jednak Anaal Nathrakh to bardziej kusząca opcja :] Pijemy coś przed? no kurde, pytanie :] przed w trakcie i po jeszcze Teka by się przydał by krzaczki podtrzymywać ;] Tylko że Ja nie idę na Anaale. ;x Ale na Mono. Tym niemniej 16 do 20 będę wolny więc trzeba się będzie zgadać. Do Bartka trzeba napisać bo pewno nic nie wie. ;s 3 czerwca we Wrocławiu Schlippenbach Trio. Obso, będziesz? W crk? ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 W CK Agora. Tak że kolejny piękny obszar miasta, którym na pewno byłby zachwycony. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 (edytowane) W CK Agora. Tak że kolejny piękny obszar miasta, którym na pewno byłby zachwycony. Ale zadu.pie. Nigdy tam nie było a w sumie to niedaleko mojego mieszkania <Sołtysowicka>. Edytowane 23 Maja 2011 przez koval Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 (edytowane) http://prezydencjaue.gov.pl/czym-jest-prezydencja/718-uczta-muzyczna-na-1-lipca Angie Stone, Manhattan Transfer, Michael Bolton, Dolores O'Riordan (znana z The Cranberries), Tricky, Myslovitz, Leszek Możdżer - to tylko niektóre z gwiazd, które zagrają na scenie głównej pod Pałacem Kultury w dniu inauguracji polskiej Prezydencji. Oprócz tego 1 lipca w różnych częściach Warszawy zabrzmią jeszcze 3 sceny muzyczne: eksperymentalna, etniczna oraz dziecięca. Edytowane 24 Maja 2011 przez Zajcik Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 jeszcze Teka by się przydał by krzaczki podtrzymywać ;] zawsze do usług Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 25 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2011 http://prezydencjaue.gov.pl/czym-jest-prezydencja/718-uczta-muzyczna-na-1-lipca Angie Stone, Manhattan Transfer, Michael Bolton, Dolores O'Riordan (znana z The Cranberries), Tricky, Myslovitz, Leszek Możdżer - to tylko niektóre z gwiazd, które zagrają na scenie głównej pod Pałacem Kultury w dniu inauguracji polskiej Prezydencji. Oprócz tego 1 lipca w różnych częściach Warszawy zabrzmią jeszcze 3 sceny muzyczne: eksperymentalna, etniczna oraz dziecięca. MICHAEL BOLTON, U JEEEE bede Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 tekA, Specu, pijemy jutro? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2011 (edytowane) raczej nie inaczej Edytowane 26 Maja 2011 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 28 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2011 i jak tam sie anale spisali ? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 trudno powiedzieć, nic nie było słychać Cytuj Odnośnik do komentarza
Specu 148 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 ja znam wszystkie kawałki na pamięć to mogłem sobie dopowiadać ale było (pipi)nięcie, palenie gibonów z kapelą, ludzie proszący mnie o autograf, jest parę fotek i ogólnie za(pipi)iście na plus Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Dawaj fotki sejtanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi