Specu 148 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 mam tylko zdjęcia mojej przebrzydłej mordy z Mickiem, Davem i Drunkiem, nic nad czym można się spuszczać (ale do lansu na FB się nadaje ;]) z koncertu będę miał filmik jak tylko koleś rozkmini jak to przegrać na kompa -_-' Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 przypominam ze jutro korn za jedyne 30 pln !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 31 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2011 Jutro to już za 45zł Dobrze, że kupiłem karnet wcześniej (pipi) z Korenm pojutrze Alter Bridge!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 Obso chyba nie będzie na Schlippenbach Trio, nie dojdzie do spotkania tytanów we Wrocku. Cóż. Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 eh jaki ten koncert korna był do du.py <_< grane na odpie.rdol, zero kotaktu z publiką, koniec 35 minut przed czasem. Przy freak on a leash miałem nadzieje, że mnie beda ciary przechodzić, a tu jak zaczęli to grać 1 myśl "co to kur.wa ma być". Dobrze, że tylko 30 zł, choc i tyle to warte nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Podobno dobre dupstepy robili. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 idzie ktoś jutro na truckfighters? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 URSYNALIA 2011 : Hmm Od czego tu zacząć? Ogólnie żenada ten Fest, łącznie z organizacją... Większość studencików przyszło się tylko wódki i piwska napić a mało kto wiedział co to jest Alter Bridge a o KoRnie to może tylko z nazwy słyszeli takie odniosłem wrażenie... Jednak zdecydowanie wolę koncerty w klubach lub halach a nie takie spędy bydła! Byłem tylko na 3 koncertach, bo tylko 3 zespoły mnie interesowały na Ursynaliach a mianowicie KoRn, Guano Apes i Altet Bridge. Zacznę od KoRna poza tym ,że byłem przemoczony do suchej nitki podcza tego koncertu to musze przyznać, że to był najsłabszy koncert KoRna jaki widziałem a widziałem ich już 4 razy. Davis zero kontaktu z publicznością , poprostu wyszli odbębnili swoje i dalej w drogę pojechali... Koncert krótki , bo z obiecanych 90min. zrobiło się tylko 75min. Na końcu jeszcze ten Medley Coming Undone / We Will Rock You / Twisted Transistor / Make Me Bad / Thoughtless / Did My Time / Clown. Wolałbym jednak usłyszeć te kawałki w całości... Guano Apes - No cóż lata świetlności mają już za sobą i po wydaniu 3 naprawdę dobrych/niezłych płytach przyszła pora na 4 mega żałosną płytę "Bel Air" Koncert do dobrych też nie należał Sandra wokalnie oczywiście daję radę, ale zespół gra jakoś tak bez tej mocy co dawniej i bez polotu! Niektóre starsze utwory przearanżowane jakoś dziwne... Alter Bridge - Na ten koncert najbardziej czekałem , bo nigdy nie widziałem zarówno Creeda jak i Alter Bridge na żywo. Nie spodziewałem się tak dobrego koncertu po Alter Bridge! Wszystko grało jak w szwajcarskim zegarku! A Jonathan Davis z KoRna mógłby się nauczyc od Mylesa co to znaczy kontakt z publiką Zagrali 90min. i zaprezentowali to co mają najlepszego do zaoferowania! Już nie mogę się doczekać kiedy znów ich zobaczę na żywo , bo naprawdę warto! Ties That Bind - Isolation - Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 11 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Dajecie na Unsane do Wro? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Down/Duff McKagan-Belgia,Bruksela, AB Club (14.06.2011) Na koncert pojechałem z 3 moimi znajomymi. Down ogłosił tylko 7 koncertów w Europie w tym tylko 2 w klubie reszta to festiwale, więc trzeba było jakiś ich koncert zaliczyć! Musieliśmy przebyć 1300km w jedną stronę! Pod klubem byliśmy już o godzinie 13 opłacało się, bo udało się spotkać i zrobić fotki kolejno z Patem, Jimem, Kirkiem, Peeperem, Duffem a nawet z dziewczyną Phila Kate:) Do kolekcji brakowało jeszcze zdjęcia z Philem czekaliśmy aż do 19 czyli aż 6h ale niestety się nie udało Ok. 19:30 zaczął Duff McKagan ze swoim Loaded to cóż powiem tylko tyle, że swoim 45min. występem nie powalił mnie na kolana:( Kawałki zlewały się w jedno , monotonne to wszystko było , w ogóle bez polotu:( Najmocniejszym punktem programu było "Attitiude" The Misfits zagrane na bis! Niech lepiej Duff wraca do Velvet Revolver , bo na lidera to on się niestety nie nadaje... Ok. 21:15 na scenę pojawiło się Down i zaczeli od "Eyes of the South" Zespół w świetnej formie, chociaż Phil wokalnie lepiej się prezentował podczas trasy w 2009r. Koncert trwał aż 90min. Mówię aż , bo ostatnimi czasy Down grywa krótko po 70-75min. Już chyba zapomnieli o roku 2008 kiedy to ich koncerty trwały blisko 2h! Na uwagę zasługuje odegranie (szkoda tylko,że 30sek.) "Walk" Pantery! A także to co działo się podczas "Bury Me in Smoke" bo poza tym, że wystąpił z nimi Duff McKagan to Jim ubrał sobie stanik:) Po koncercie czekaliśmy na Phila 1,5h i wkońcu udało się zobaczyć "face to face" mojego boga:) Czekało na niego ok. 50 - 60 osób także szacun , że wyszedł do ludzi podpisywał płyty albo robił sobie fotki z fanami. Niestety był w stanie wskazującym:( Pijany i zjarany na maxa! Na moich oczach widziałem jak jeden fan poczęstował po jointem a ten nie odmówił i wypalił parę machów... Nie chcę nic wróżyć, ale oby tylko nie skonczył jak jego przyjaciel Layne Staley z Alice in Chains... Także opłacało się czekac, bo jest upragnione zdjęcie z Anselmo:) Podsumowując krótko dobrze, że zrezygnowałem z Sonisphere na rzecz tego gigu, bo pozostanie on na zawsze w mojej pamieci!!! Aha dodam jeszcze tylko, że dziewczyna Phila Kate jest strasznie ale to strasznie miła i sympatyczna:) Duff McKagan's LOADED - Attitude - The Misfits Cover - Down with Duff McKagan - Walk/Bury Me in Smoke - 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
xtik 261 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Heineken Open'er Festival - 10 edycja. Gdynia, Lotnisko Babie Doły - Kosakowo. 30 czerwca - 3 lipca 2011r. ______ Kto sie wybiera? Line-up troszkę słaby jak na dziesięciolecie moim zdaniem, ale i tak będzie czadzior! COLDPLAY, THE STROKES, PRINCE, PULP, FOALS, M.I.A., THE WOMBATS, DEADMAU5, THE NATIONAL ... i wiele innych. Więcej info na http://opener.pl/pl/.../lineup_2011_pl Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Line-up troszkę słaby jak na dziesięciolecie Żeby nie powiedzieć chu.jowy, po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Primus i Twilight Singers tylko godny zauważenia:) a reszta to (pipi)... Cytuj Odnośnik do komentarza
White 23 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Sory za takie wskoczenie w temat i pytanie z dupy, ale... jakie zespoły poza Mogwaiem warto zobaczyć na Off Festival? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 meszugę, bohrenów, dick 4 dick, moją adrenalinę i hype'a williamsa Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Low? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Current 93, PIL, Gang of Four, Primal Scream, Liars, Polvo, Xiu Xiu, Sebadoh Kurde, właśnie się kapnąłem, że zaje'bisty w chu'j jest ten festiwal. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Mogwai, Meshuggah, Jon Spencer Blues Explosion, Low, Baaba Kulka (jak lubisz ajron mejden/moriettego), quintet Mazolewskiego, Actress, Kury, Polvo, Bohren and der club of Gore, Moja Adrenalina, moze jeszcze Liars albo Ariel Pink Current jest chyba osobno biletowany i nie mozna sie wbic, chyba ze sie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Kurde, właśnie się kapnąłem, że zaje'bisty w chu'j jest ten festiwal. Fajno że nie marudzisz ale i tak będziesz siedział w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Podanie o akredytację poszło, zobaczymy. Chyba jasne, że nie będę szedł na koncert, za który mam płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Shortcut organizuje wyjazd do Berlina na koncert Primusa! W małym kameralnym klubie:) Bilety po 149zł. Więcej szczegółów tutaj : http://www.shortcut.pl/bilety-przejazd-PRIMUS-LES-CLAYPOOL-C-CLUB-COLUMBIA-CLUB-Berlin-05-07-2011.html Cytuj Odnośnik do komentarza
xtik 261 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Primus bedzie na Open'erze w Gdyni w Sobotę 2.07.2011r. 1 dzień 165zł. 4 dni - 370zł Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 (edytowane) Środa, Rosetta, Poznań albo niedziela, Unsane, Wrocław. Ktoś coś? A może na Fluff'a? Mam dwa wolne miejsca w aucie z Wro. http://www.flufffest.net/ Edytowane 27 Czerwca 2011 przez koval Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 arcade fire zarzadzilo w ubiegly piatek Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 ku.rwa unsane już w niedzielę? myślałem, że później jakoś... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi