Opublikowano 26 stycznia 201213 l Tym razem na juwe- Ursynaliach zagra niejaki Slayer, jeśli ktoś nie wiedział... ...oprócz nich wiadomo na razie tylko o Jelonku, jak kto lubi. http://www.ursynalia.pl/scena-glowna Dochodzi Gojira, hyhyhy.
Opublikowano 26 stycznia 201213 l No raczej, kylesa w moim miescie! Ciekawe jak się tam pomieścimy. Tym razem na juwe- Ursynaliach zagra niejaki Slayer, jeśli ktoś nie wiedział... ...oprócz nich wiadomo na razie tylko o Jelonku, jak kto lubi. http://www.ursynalia.pl/scena-glowna Dochodzi Gojira, hyhyhy. Damn nice!
Opublikowano 26 stycznia 201213 l No raczej, kylesa w moim miescie! Ciekawe jak się tam pomieścimy. ale że co, ten klub to jakaś mała speluna czy jak ?
Opublikowano 26 stycznia 201213 l No raczej, kylesa w moim miescie! Ciekawe jak się tam pomieścimy. ale że co, ten klub to jakaś mała speluna czy jak ? Byłem tam raz chyba, na TKDE na pewno. Klub w sumie jakby dwupiętrowy, galeryjka taka jest, scena na dole po schodach, mała w trzy dupy. Pełno stolików było gdzie sobie ludzie siedzieli i żłopali browary. To po prawej, po lewej między stolikami a barem stała reszta dość ciasno. Jak wyj,ebią te stolik to całkiem spoko będzie, chyba. Niech się wypowie Robert, to jego miasto w końcu.
Opublikowano 26 stycznia 201213 l Jest mały w ch.uj mozliwe ze wejdzie tylko jeden perkusista lol ale bedzie gosc specjalny, zyd mieszkajacy w Poznaniu.
Opublikowano 26 stycznia 201213 l prawdopodobnie Fajno. a tak btw to: Crippled Black Phoenix mają być we Wrocławiu końcem marca.
Opublikowano 26 stycznia 201213 l o prosze miło, a grzesiu bedzie ? ja dośc prawdopodobne, że również sie zjawie. Jakiś gostek jedzie z krk i ma miejsce w aucie, czekam jeszcze na info.
Opublikowano 26 stycznia 201213 l no to fajnie, bo spotykamy się tez z ekansem na pifku przed, wiec zapraszamy!
Opublikowano 26 stycznia 201213 l blue note ma drogie piwo, ale moze, dam znac jak ustalimy gdzie nas znalezc.
Opublikowano 26 stycznia 201213 l No spoko, jak co to rzuć nr na priv, nie wiem jeszcze o której zawiniemy z Bartkiem do Posen.
Opublikowano 27 stycznia 201213 l Tym razem na juwe- Ursynaliach zagra niejaki Slayer, jeśli ktoś nie wiedział... ...oprócz nich wiadomo na razie tylko o Jelonku, jak kto lubi. http://www.ursynalia.pl/scena-glowna Slayer'a nigdy dość. Nie mogłem się powstrzymać i kupiłem wejściówki.
Opublikowano 27 stycznia 201213 l Tym razem na juwe- Ursynaliach zagra niejaki Slayer, jeśli ktoś nie wiedział... ...oprócz nich wiadomo na razie tylko o Jelonku, jak kto lubi. http://www.ursynalia.pl/scena-glowna Slayer'a nigdy dość. Nie mogłem się powstrzymać i kupiłem wejściówki. Też jadę, ale miesiąc wcześniej do Warszawy na Metallice (10 maja, Sonisphere).
Opublikowano 28 stycznia 201213 l Raczej tak. Aczkolwiek jeśli faktycznie występ ma polegać na odegraniu całego Black Albumu, to niech się walą.
Opublikowano 28 stycznia 201213 l Raczej tak. Aczkolwiek jeśli faktycznie występ ma polegać na odegraniu całego Black Albumu, to niech się walą. Setlista Mety składa się z 18 kawałków, na Black jest ich "troszkę" mniej, więc nie ma co się martwić, że będzie tylko czarny album. PS. Ciekawe jeszcze jakie inne zespoły wystąpią na festiwalu.
Opublikowano 28 stycznia 201213 l Setlista Mety składa się z 18 kawałków, na Black jest ich "troszkę" mniej No aż o 6 mniej.
Opublikowano 29 stycznia 201213 l W lipcu na Openerze bedzie Franz Ferdinand. Dodatkowo zapuszcza swoja nowa chowana przed internetem płyte. Musze tam byc
Opublikowano 29 stycznia 201213 l MEH. Jak w tym roku nie będzie QotSA albo Foo Fighters w Polsce to się podku.rwię ;[ Niestety, Arctic Monkeys już odpadło, bo mają grać tylko na Coachelli z letnich festiwali ;(
Opublikowano 29 stycznia 201213 l MEH. Jak w tym roku nie będzie QotSA albo Foo Fighters w Polsce to się podku.rwię ;[ Tr00.