tukan 1 917 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 Mnie tam to cieszy, chcą kolesie grać, niech grają. W sumie takie Gallows też lecą na kasę. Czy nie Bartek, bo nie wiem? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 ku'rwa porównujesz smierć do zmiany wokalisty lol. Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 18 lipca 2012 Opublikowano 18 lipca 2012 W year of no light też sczezł wokal i grają, co prawda instrumentalnie ale zawsze. A z reszta wchu.ju mam. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 MASORZ CZEMU KUR.WA NIE MÓWIŁEŚ, ŻE NA ROCK FOR PEOPLE JEDZIESZ!!!!!!!!!!????????????? Cytuj
Masorz 13 240 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 No przeca pisałem, że jadę na FNM, ale fakt, że nie sprecyzowałem gdzie. No ale wuj bo i tak guwno wyszło z tego, ale okazało się, że FNM za 2 miechy zagrają na Czechach koncert i ten bilet z Rock For People będzie ważny Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 A grają sami czy ktoś jeszcze razem z nimi? Może się wpier.dolę na tą opaskę niebieską, którą na ręce mam Cytuj
Masorz 13 240 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Na opaskę to raczej nie, a i nie wiem czy z kimś graja, w sumie chuy mnie to, liczy się tylko Faith No More. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 A to Ty byłeś tam tylko jeden dzień? Szkoda, że nie wiedziałem o tym, bo byśmy się napili jakiego piwa i pogadali. Cytuj
Masorz 13 240 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 No tylko jeden dzień. Gdzie spier.doliłeś jak przyszła burza z wichurami?? Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 20 lipca 2012 Opublikowano 20 lipca 2012 Do namiotu za 49,95zł Jako jeden z nielicznych przeżył całą wichurę Cytuj
michal 572 Opublikowano 21 lipca 2012 Opublikowano 21 lipca 2012 a gdzie w Czechach grają i za ile?? Cytuj
Mike Patton 5 Opublikowano 21 lipca 2012 Opublikowano 21 lipca 2012 BIOHAZARD - Słowacja, Kosice (Collosseum club - 15.07.2012) Pojechałem ze swoją ekipą na koncert Biohazard do Koszyc , które są zaledwie 170km od mojego miejsca zamieszkania. Zacznę od klubu, klub kameralny na jakieś 1000osób. Klub bardzo fajny z balkonami, piwo w Collosseum kosztuje zaledwie 1euro. 2 dni później zagrał tam Exodus, także trzeba się jeszcze wybrać kiedyś do tego klubu na jakis fajny koncert. Mimo,że Biohazard zagrał zaledwie 70min. to pozamiatali! Koncert genialny! Dawno nie widziałem tak energicznego koncertu. Ludzie wchodzili na scenę i skakali w tłum, zespół w świetnej formie,ale niestety widać brak Evana Seinfelda. Scott Roberts daję radę jeśli chodzi o grę na basie i wokal, ale niestety Evan to Evan strasznie mi go brakuje Może jeszcze kiedyś wróci do zespołu. Zespół zagrał to co mial zagrać, poleciało m.in. Shades of Grey, Tales From The Hard Side, Punishment czu Urban Dis(pipi)line. Billy podczas Wrong Side of the Tracks skoczył w tłum a później wspiąl sie na poręcz i grał przez chwilę na tej poręczy wśród ludzi! Czegoś takiego jeszcze nie widziałem! Obczajcie mój klip "Emil & Biohazard" tak wrzuciłem fajne fotki z tej sceny:) Po koncercie cały zespół wyszedł do ludzi i można było spokojnie z nimi pogadać czy zrobić sobie fotkę. Zagrali pierwszy raz w historii na Słowacji... Podczas jednego ze skoków ze sceny jeden fan wybił się bardzo daleko i trafił akurat na małą lukę a ludzie jeszcze się odsuneli i nikt go nie złapał. Uderzył twarzą o podłogę a podłoga drewniana nie była. Nie wiem co się z nim stało... Widać tą akcję w moim klipie "Shades of Grey (cut) & Reborn" Billy przerwał wtedy koncert w połowie "Shades of Grey" ale zagrali ten utwór w całości na bis. I jeszcze jedna piękna rzecz Billy przed bisem zapytał ludzi czy mają jeszcze coś zagrać? Ludzi słabo klaskali i Billy zapytał " Co jest (pipi)! Gdzie jesteśmy w Niemczech!?" hehehehehhe. Nie mogę się doczekać kolejnego koncertu Biohazard w jakimś małym klubie! Supportem było Benighted, które dało bardzo przyzwoity koncert. Shades of Grey (cut) & Reborn - Ja z członkami Biohazard i fotki Billy'go na poręczy - Cytuj
Masorz 13 240 Opublikowano 23 lipca 2012 Opublikowano 23 lipca 2012 Chuy z Biohazard, ale ja wlasnie zaluje Benighted bo to genialna kapela. 1 Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 24 lipca 2012 Opublikowano 24 lipca 2012 Ej hipstery, jedziecie na offa? Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Zamawiał ktoś bilety na brutala via ichniejszy ticket order form? 8 dni minęło, wszystko ładnie opłacone, biletów brak... Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Spokojnie, jak zamawiałem, czekałem około tygodnia, A to było w kwietniu. Przy okazji sprawdź folder ze spamem, bo może email z ticketem tam wylądował. Cytuj
Ore 188 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Ej hipstery, jedziecie na offa? No kur.wa. Będziesz mi się znów przyglądał jak na koncercie TKDE w Puzzlach? Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Ej hipstery, jedziecie na offa? No kur.wa. Będziesz mi się znów przyglądał jak na koncercie TKDE w Puzzlach? xD Przyglądałem się? Średnio pamiętam taką sytuację... bo eee ogółem to Cię nie pamiętam ;x Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 (edytowane) Mehehe, ja jednak odpadam. Bilet na jeden dzień 120 zł, ja rozumiem że dość późno się ocknąłem, no ale kur.wa bez jaj. Trzydniowy karnet na Jarocin kupiłem za 135 zł może dwa dni przed festiwalem, a tu prawie tyle samo wołają za jeden dzień. Pyerdole, nie jadę, chociaż chyba się popłaczę, że nie zobaczę Converge i Blindead & Tides From Nebula wykonujących wspólny set ;<< Jeszcze jakby jednego dnia były te dwa koncerty to spoko, jakoś bym przebolał. Ale 240 zł + pole za dwa gigi? Przesada jednak... Edytowane 26 lipca 2012 przez wiki1993 Cytuj
django 549 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 No jak kogos interesuje tylko Converge i jakies ósme post-metale po kisielu to rzeczywiście, dość sporo wychodzi. Cytuj
Masorz 13 240 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 Blindead nie jest jakimś 'ósmym post-metalem'. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi