Specu 148 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 a kto sie zjawi na weedeaterze? Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 Mike - nagrałeś? Niech koval się wypowie bo on stał przy głośniakach, ja dalej. No właśnie Majk Co mam mówić, DOWN, Anselmo i totalny rozpier.dol :-D w sumie wart tej kasy i drogi do przebycia. Phil ma zaje.bisty kontakt z publiką. Bis zmiażdżył (mam nadzieję że ktoś go nagrał w całości). Btw Obso dał du.py i się nie zjawił :-( co grali? ku.rwa jeszcze 2 tygodnie i sam na downie bede XDD Cytuj
Gość tk Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 (edytowane) a kto sie zjawi na weedeaterze? grzechem byłoby nie wbić, psyko może też się pojawi. jakby co to prawdopodobnie gdzieś od 6 jest chlane w zmierzchu na koncercie znajomej kapelki a potem koło 9 transfer do wagonu. interenetowa wieść niesie o anaal narthrakh na brutalu http://forum.4qradio.com/viewtopic.php?f=2...p;sk=t&sd=a Edytowane 31 marca 2008 przez tk Cytuj
Mike Patton 5 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 Nagrałem koncerty Down w Pradze i Warszawie, niemam czasu, bo właśnie się pakuję, bo jutro jadę na koncert Moonchild do Madrytu:) Jak wrócę to wrzucę parę clipów... Ps. Rozwaliło mnie jak Anselmo zaśpiewał o Gołocie Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 od 4 kwietnia w ajmaksie będę puszczać koncert U2 w 3D ! czad stwierdziłem, że ta informacja tu pasuje Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 1 kwietnia 2008 Opublikowano 1 kwietnia 2008 słit . oby do piątku. ustawkę robimy bo trzeba jakiegoś litra obrobić przed wejściem Cytuj
Specu 148 Opublikowano 3 kwietnia 2008 Opublikowano 3 kwietnia 2008 słit . oby do piątku. ustawkę robimy bo trzeba jakiegoś litra obrobić przed wejściem no to do jutra szatany \m/ Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 (edytowane) Mike - nagrałeś? Niech koval się wypowie bo on stał przy głośniakach, ja dalej. No właśnie Majk Co mam mówić, DOWN, Anselmo i totalny rozpier.dol :-D w sumie wart tej kasy i drogi do przebycia. Phil ma zaje.bisty kontakt z publiką. Bis zmiażdżył (mam nadzieję że ktoś go nagrał w całości). Btw Obso dał du.py i się nie zjawił :-( co grali? ku.rwa jeszcze 2 tygodnie i sam na downie bede XDD cd1: 01 - Intro 02 - Pillars Of Eternity 03 - The Path 04 - Lysergik funeral Procession 05 - audience 06 - Lifer 07 - audience (NAPIERDALAĆ) 08 - 3 Suns & 1 Star 09 - audience 10 - Hail The Leaf 11 - Rehab + rant 12 - Ghost Along The Mississippi 13 - Learn From This Mistake 14 - On March The saints + rant 15 - Temptation's Wings 16 - N.O.D. cd2: 01 - Beneeth The Tides 02 - Losing All 03 - Eyes Of The South 04 - audience 05 - Doob Interlude + New Orleans Is a Dying Whore 06 - audience 07 - Jail 08 - Pepper/Kirk solos 09 - Stone The Crow 10 - rant 11 - Bury Me In Smoke 12 - audience + outro Kod: http://www.sendspace.com/file/u5uzcp http://www.sendspace.com/file/uj3ynd i jeszcze recka: http://www.metalmundus.pl/readarticle.php?article_id=1046 Edytowane 5 kwietnia 2008 przez koval Cytuj
Specu 148 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 (edytowane) tk jak tam (pipi)a? xD koncert byl przekozacki. najpierw upodliliśmy teke, pozniej kapele, no i oczywiscie siebie. na razie na kacu nie chce mi sie nic plodzic, ale powiem ze stinking lizaveta na zywo kopie dupy Edytowane 5 kwietnia 2008 przez Specu Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 The Mars Volta - 25 lipiec Stodoła http://www.lastfm.pl/event/574984 July 25th –Warsaw, Poland – Stodola Tickets go on sale Monday, April 7th. info z: http://themarsvolta.com/ Cytuj
Gość tk Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 (edytowane) tk jak tam (pipi)a? xD luzik. najpierw upodliłem siebie, potem kapele a po drodze jeszcze spodnie. lizaveta ukradła im gig krótko mówiąc. goście z weedeatera to równe menele, chyba mają polskie korzenie. ta perkusistka to ma 5 dyszek na karku podobno o_O żałuje tylko, że tych oto panów przegapiłem. specu, jak wrażenia? macie tu odemnie coś z archiwum. mothra z listopada, supportowali jakieś hof czy coś - dźwięk ssie kule, jak nie naku.rwiasz codziennie planet decileban to pewnie nic nie usłyszysz, ale i tak jest zaje.biście. http://www.youtube.com/user/tekAwrc +STINKING LIZAVETA +łiiditer +łiiditing i boozedrinking +perkusistka i kontrabas, udane łowy w sklepiku -dziury w mózgu -we are idols aa i jeszcze stinking lizaveta mi się podobało. Edytowane 5 kwietnia 2008 przez tk Cytuj
django 549 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 The Mars Volta - 25 lipiec Stodoła http://www.lastfm.pl/event/574984 July 25th –Warsaw, Poland – Stodola Tickets go on sale Monday, April 7th. info z: http://themarsvolta.com/ etam Bartek, wez zripuj i wrzuc weedeatera na jakis ludzki serwer Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 teka, jakbym cię z tych krzaków nie wyciągnął to byś miał koncert pod chmurką lizaveta dobra jest, gitarzysta drze mordę do strun, perkusistka wali jak nawiedzona a basista sprzedaje fangi w gryf łiditer zrezał mi dekiel Cytuj
django 549 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 ma ktos jakies znajomości w Stodole (klubie takim;f)? Bo kurna potrzebuje mieć dostęp do balkonu na koncert Einsturzende Neubauten Cytuj
Gość Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Widze ze bylo ostro na łiditerze, szkoda ze nie dałem rady. Jakiś fajny lineup imprezowy w Breslau, oprócz Arkhona? Jak bedzie ekipa to na infaustusa wpadne, nayebie sie, porzygam, rozpierd0le mienie publiczne i pojade. Diabeu ładnie to tak upijać 17 latków :] Cytuj
Gość tk Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 (edytowane) no (pipi)a i za to ci stokrotne dzięki, jesteś moim osobistym szatanem i zbawicielem w jednej osobie Bartek, wez zripuj i wrzuc weedeatera na jakis ludzki serwer znaczy sie god luck good spiiiiiiid? na co chcesz, mediafire, senspace? dii? we are idols to jest wyje.bana kapelka, grają jedyną w swoim rodzaju muze jeśli chodzi o ten kraj. widziałem ich ze 2 razy więc nic straconego a i jeszcze nie jedna okazja będzie bo szykują longplay'a. stinking lizaveta to samą prezencją wymietli. ogólnie muza full instrumentalna tylko dziadyga przy gitarce czasami coś krzyknie (o, to on), perkusistka co mogłaby być moją matką waląca w gary jak szalona (to ona) i gość z kontrabasem. bisu było sporo, ludziom się podobało - przy nich weedeater to poziom skomplikowania coś w stylu "3 akordy/darcie mordy" i dla wielu mógł sie wydać nudny i monotonny. pieprzenie w bambus, ja tam dla nich poszedłem. chwila czekania i zaczęli (chyba od tytułowego numeru z ostatniej płytki). się zaczęło bujanie przy przeszywającym kręgosłup basiku. podobno był numer z haftaniem, ale przeoczyłem. trochę stania w pierwszych rzędach, trochę młynka i sie skończyło. ja tam jestem spełniony bo 2 moje ulubione numery poleciały - "give me back my bullets" i "monkey junction" ("all the lights are out... upon...castle... all the stars... are close... blablabla my goooood... - co on robi z wokalem w tym numerze). a właśnie dixxie "drink some more, it's good for ya" collins - dobry typ. ogólnie jeszcze pare konkretnych rzeczy się szykuje w nadchodzących miesiącach, ale ten kwartał jest ich psyko, we wro to masz do wyboru do koloru do lata: za 2 tyg - samael tydzień potem - the ocean, blindead początek maja - arkhon itd jakoś pare dni poźniej - trauma, hate 23 maja - PRO-PAIN 02.06 - NAPALM DEATH dzień, albo pare dni później - today is the day i antigama połowa czerwca, nie pamiętam, jakoś po wypłacie - cult of luna Edytowane 6 kwietnia 2008 przez tk Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 6 kwietnia 2008 i old time relijun 28, czy tam 29 kwietnia Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Ktoś jedzie na Scorpions? 17 maja Rzeszów, 24 maja Sopot. Myślę czy nie pojechać do Sopotu. Wstęp 40zł, z legitką studencką bezpłatnie. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 Ja słyszałem że z Sopotu nici. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Opublikowano 9 kwietnia 2008 Widze ze bylo ostro na łiditerze, szkoda ze nie dałem rady. Jakiś fajny lineup imprezowy w Breslau, oprócz Arkhona? Jak bedzie ekipa to na infaustusa wpadne, nayebie sie, porzygam, rozpierd0le mienie publiczne i pojade. Diabeu ładnie to tak upijać 17 latków :] cytując tekę "a ja za miesiąc mam osiemnastkę" dixie dwa razy hafta zarzucił a ty jestes pipol że nie przyjechałeś Cytuj
Specu 148 Opublikowano 10 kwietnia 2008 Opublikowano 10 kwietnia 2008 zaktualizowany sklad na Brutal Assault: Ador Dorath Agnostic Front All Shall Perish Arch Enemy Beheaded Behemoth Carcass Cephalic Carnage Cradle of Filth Despised Icon Entombed Exodus Gloomy Grim Hate Hollenthon Inveracity Kataklysm Mayhem Paradise Lost Primordial Septic Flesh Six Feet Under Soilwork Swallow The Sun Sworn Enemy Textures Warbringer Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 11 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 11 kwietnia 2008 9 maja Progresja - Death Before Dishonor i Ignite ło ku*rwa no to mtl na pewno wpadnie Cytuj
Gość Grzehoo Opublikowano 12 kwietnia 2008 Opublikowano 12 kwietnia 2008 Jutro w poznańskiej Arenie gra lider polskiej sceny metalowej, grupa Feel!!! Obecny! Cytuj
kempa 0 Opublikowano 14 kwietnia 2008 Opublikowano 14 kwietnia 2008 zaje.biscie ciekawie w tym roku zapowiada sie musica genera . 7 edycja miedzynarodowego festiwalu muzyki eksperymentalne, który jak co roku odbedzie sie w szczecinie 24-26 maja. przykładowi wykonawcy: info: http://www.aktivist.pl/wydarzenie/eventId,...wydarzenie.html na sobote postaram sie wpasc. chociaz pamietam, ze w tamtym roku miałem po jednym dniu zaje.bist niedosyt. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi