tk___tk 4 795 Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 (edytowane) nie. tzn zależy o którego andersona pytasz. Edytowane 3 Listopada 2012 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Wesa Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 (edytowane) dobra, kto jutro przychodzi oje.bać jakąś cytrynówkę? Edytowane 4 Listopada 2012 przez koval Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 (pipi) proste na wesa nie, na paula tak Cytuj Odnośnik do komentarza
White 23 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Koncert Godspeeda w Pradze mnie troche zawiódł... Miejscówka za(pipi)ista, początek z Mladiciem i Stormem za(pipi)isty, ale potem zaczęli jednak troche przynudzać. Mocny akcent na koniec (Static) wyszedł o wiele lepiej w Poznaniu. Of coz i tak nie żałuje, bo Godspeed na żywo to jednak zawsze przeżycie nie z tej ziemi. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 No spoko, trafiłem przypadkiem na to miejsce akurat 2h przed koncertem ale jakbym nie kombinował tak nie starczyłoby nam [z dziewczyną] kasy na wjazd. Serce me krwawiło. ;/ Spoko figura na suficie przedstawiająca kolesia jadącego na odwróconym do góry nogami koniu [wtf?]. white, tylko mi nie mów że nocowałeś w hotelu esprit ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
White 23 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Haha, nie, w Davids Apartments, Ja za to przybylem za pozno (to metro w Pradze jest jakieś upośledzone) i miałem takie miejsce że dobrze widziałem tylko perkusistów, hehe. Swoją drogą jest już FLAC z koncertu (kiepska jakość, ale lepszy rydz...) https://www.dropbox.com/s/dwej70dsi5a1zoi/2012-11-11_21-32.flac Tutaj koncert z Berlina z 8. listopada, ta sama setlista co w Pradze (eh, szkoda ze nie zagrali east hastings albo moi) http://soundcloud.com/prettyinnoise/godspeed-you-black-emperor Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Haha, nie, w Davids Apartments, Ja za to przybylem za pozno (to metro w Pradze jest jakieś upośledzone) Spoks, metro jest zaje.biste, miałem schemat na wizytówce z hotelu i poruszanie się metrem to bułka z masłem. Tak patrze to ten Twój hotel był na trasie A [przystanek krzyżykowa] więc do klubu miałeś dwa przystanki, wysiadałeś na Mustek lub Namesti Republiky i 10 min z buta. ;p a tak btw ile Cię kosztował nocleg? My mieliśmy dwa noclegi [3 doby jakby] z groupona 230zł w 3* hotelu przy stacji Czeskomorawska i sami Polacy w hotelu prawie, lol. Cytuj Odnośnik do komentarza
White 23 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Haha, nie, w Davids Apartments, Ja za to przybylem za pozno (to metro w Pradze jest jakieś upośledzone) Spoks, metro jest zaje.biste, miałem schemat na wizytówce z hotelu i poruszanie się metrem to bułka z masłem. Tak patrze to ten Twój hotel był na trasie A [przystanek krzyżykowa] więc do klubu miałeś dwa przystanki, wysiadałeś na Mustek lub Namesti Republiky i 10 min z buta. ;p Tak, tylko ze niestety dziewczyna uparła się żeby przed koncertem pozwiedzać jeszcze jakieś mosty i zamki, no i się zgubiliśmy w tych zawiłych uliczkach a tak btw ile Cię kosztował nocleg? My mieliśmy dwa noclegi [3 doby jakby] z groupona 230zł w 3* hotelu przy stacji Czeskomorawska i sami Polacy w hotelu prawie, lol. Ja znalazłem za 120 zł nocleg dla dwóch osób przez Wimdu, niezłe warunki no i przede wszystkim blisko dworca i centrum. Żałuję jednak że nie zostałem dłużej bo to miasto jest naprawdę urocze. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 14 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Podobno grali nowy kawałek, Behemoth, jest tam gdzieś na tych bootlegach do posłuchania? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 18 grudnia na Słowacji w Koszycach zagra BRUJERIA! Bilet tylko 17 euro Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 asesino jeszcze funkcjonuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
White 23 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Podobno grali nowy kawałek, Behemoth, jest tam gdzieś na tych bootlegach do posłuchania? Jest. Ale tu jest chyba w lepszej jakości: Sam nie wiem co o nim sądzić. Jednak trochę przydługawy, nawet jak na standardy GY!BE Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 15 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2012 Pewnie ,ze funkcjonuje Asesino, nawet w tym roku wydali 3 płytę! Z kolei nowa płyta Divine Heresy wyjdzie w 2013r. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 O (pipi)a to ja nic nie wiem, że płytę wydali Jakim cudem mnie to ominęło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 20 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 kto z foruminga wybiera się na depeche mode na Narodowym? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 O (pipi)a to ja nic nie wiem, że płytę wydali Jakim cudem mnie to ominęło. Bo podnicasz się jakimiś gównianymi Nile , Arcturus i innymi gównami a nie wiesz ,że Asesino wydali nową płytę!! "Shame on you" ! kto z foruminga wybiera się na depeche mode na Narodowym? Nie!!!! Bo nikt nie słucha gówien! Tomahawk i DOWN przyjeżdzają do Polski i to się tylko liczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Kiedy i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Niby na sonisphere na klepisku na Bemowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 O (pipi)a to ja nic nie wiem, że płytę wydali Jakim cudem mnie to ominęło. Bo podnicasz się jakimiś gównianymi Nile , Arcturus i innymi gównami a nie wiesz ,że Asesino wydali nową płytę!! "Shame on you" ! kto z foruminga wybiera się na depeche mode na Narodowym? Nie!!!! Bo nikt nie słucha gówien! Tomahawk i DOWN przyjeżdzają do Polski i to się tylko liczy O (pipi)a to ja nic nie wiem, że płytę wydali Jakim cudem mnie to ominęło. Bo podnicasz się jakimiś gównianymi Nile , Arcturus i innymi gównami a nie wiesz ,że Asesino wydali nową płytę!! "Shame on you" ! No i chuy, sprawdziłem, nic nie wydali cyganie i kuamco Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 ten Down niby jest na Sonisphere, ale Tomahawk nie ma jeszcze rozplanowanego grafiku na 2k13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Na 3 godziny przed rozpoczęciem dowiedziałem się, że u mnie grają Waglewski Fisz Emade, a więc byłem. Męska muzyka, dla prawdziwych mężczyzn Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 ten Down niby jest na Sonisphere, ale Tomahawk nie ma jeszcze rozplanowanego grafiku na 2k13 Down ma być na Sonisphere z tego co gadali mi chłopaki z DOWN a Tomahawk ma być w okolicach czerwiec/lipiec. Oczywiście to będzie klubowy koncert, ale ani jedno ani drugie jeszcze nie jest potwierdzone na 100% ... Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 wczoraj byłem na koncercie, było bardzo przyjemnie. polecam tą formę aktywności w czasie wolnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Dobry koncert za dyszkę jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi