Skocz do zawartości

Koncerty - terminy, relacje, wrazenia

Obsolete

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Koncert Godspeeda w Pradze mnie troche zawiódł... Miejscówka za(pipi)ista, początek z Mladiciem i Stormem za(pipi)isty, ale potem zaczęli jednak troche przynudzać. Mocny akcent na koniec (Static) wyszedł o wiele lepiej w Poznaniu.

Of coz i tak nie żałuje, bo Godspeed na żywo to jednak zawsze przeżycie nie z tej ziemi. ;]

Opublikowano

No spoko, trafiłem przypadkiem na to miejsce akurat 2h przed koncertem ale jakbym nie kombinował tak nie starczyłoby nam [z dziewczyną] kasy na wjazd. Serce me krwawiło. ;/ Spoko figura na suficie przedstawiająca kolesia jadącego na odwróconym do góry nogami koniu [wtf?].

white, tylko mi nie mów że nocowałeś w hotelu esprit ;/

Opublikowano

Haha, nie, w Davids Apartments, :)

Ja za to przybylem za pozno (to metro w Pradze jest jakieś upośledzone) i miałem takie miejsce że dobrze widziałem tylko perkusistów, hehe.

Swoją drogą jest już FLAC z koncertu (kiepska jakość, ale lepszy rydz...)

https://www.dropbox.com/s/dwej70dsi5a1zoi/2012-11-11_21-32.flac

Tutaj koncert z Berlina z 8. listopada, ta sama setlista co w Pradze (eh, szkoda ze nie zagrali east hastings albo moi)

http://soundcloud.com/prettyinnoise/godspeed-you-black-emperor

Opublikowano

Ja za to przybylem za pozno (to metro w Pradze jest jakieś upośledzone)

Spoks, metro jest zaje.biste, miałem schemat na wizytówce z hotelu i poruszanie się metrem to bułka z masłem. Tak patrze to ten Twój hotel był na trasie A [przystanek krzyżykowa] więc do klubu miałeś dwa przystanki, wysiadałeś na Mustek lub Namesti Republiky i 10 min z buta. ;p

a tak btw ile Cię kosztował nocleg? My mieliśmy dwa noclegi [3 doby jakby] z groupona 230zł w 3* hotelu przy stacji Czeskomorawska i sami Polacy w hotelu prawie, lol.

Opublikowano

Ja za to przybylem za pozno (to metro w Pradze jest jakieś upośledzone)

Spoks, metro jest zaje.biste, miałem schemat na wizytówce z hotelu i poruszanie się metrem to bułka z masłem. Tak patrze to ten Twój hotel był na trasie A [przystanek krzyżykowa] więc do klubu miałeś dwa przystanki, wysiadałeś na Mustek lub Namesti Republiky i 10 min z buta. ;p

Tak, tylko ze niestety dziewczyna uparła się żeby przed koncertem pozwiedzać jeszcze jakieś mosty i zamki, no i się zgubiliśmy w tych zawiłych uliczkach :D

a tak btw ile Cię kosztował nocleg? My mieliśmy dwa noclegi [3 doby jakby] z groupona 230zł w 3* hotelu przy stacji Czeskomorawska i sami Polacy w hotelu prawie, lol.

Ja znalazłem za 120 zł nocleg dla dwóch osób przez Wimdu, niezłe warunki no i przede wszystkim blisko dworca i centrum. Żałuję jednak że nie zostałem dłużej bo to miasto jest naprawdę urocze.

Opublikowano

Podobno grali nowy kawałek, Behemoth, jest tam gdzieś na tych bootlegach do posłuchania?

Jest.

Ale tu jest chyba w lepszej jakości:

Sam nie wiem co o nim sądzić. Jednak trochę przydługawy, nawet jak na standardy GY!BE ;)

Opublikowano

O (pipi)a to ja nic nie wiem, że płytę wydali :(

Jakim cudem mnie to ominęło.

Bo podnicasz się jakimiś gównianymi Nile , Arcturus i innymi gównami a nie wiesz ,że Asesino wydali nową płytę!! "Shame on you" !

kto z foruminga wybiera się na depeche mode na Narodowym?

Nie!!!! Bo nikt nie słucha gówien! Tomahawk i DOWN przyjeżdzają do Polski i to się tylko liczy :)

• Minusik 1
Opublikowano

Bo podnicasz się jakimiś gównianymi Nile , Arcturus i innymi gównami a nie wiesz ,że Asesino wydali nową płytę!! "Shame on you" !

kto z foruminga wybiera się na depeche mode na Narodowym?

Nie!!!! Bo nikt nie słucha gówien! Tomahawk i DOWN przyjeżdzają do Polski i to się tylko liczy :)

No i chuy, sprawdziłem, nic nie wydali cyganie i kuamco :(

Opublikowano

ten Down niby jest na Sonisphere, ale Tomahawk nie ma jeszcze rozplanowanego grafiku na 2k13

Down ma być na Sonisphere z tego co gadali mi chłopaki z DOWN a Tomahawk ma być w okolicach czerwiec/lipiec. Oczywiście to będzie klubowy koncert, ale ani jedno ani drugie jeszcze nie jest potwierdzone na 100% ...