michal 558 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 ten Down niby jest na Sonisphere, ale Tomahawk nie ma jeszcze rozplanowanego grafiku na 2k13 Down ma być na Sonisphere z tego co gadali mi chłopaki z DOWN a Tomahawk ma być w okolicach czerwiec/lipiec. Oczywiście to będzie klubowy koncert, ale ani jedno ani drugie jeszcze nie jest potwierdzone na 100% ... tomahawk w wawce? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Jeszcze nie wiadomo gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 JOŁ ziomka kapela grają w połowie grudnia w alajwie prawie za frajer więc jak kogoś z wrocławiaków chociaż trochę jara takie indie pitu-pitu mocno zalatujące elektroniką/synth-popem to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Mają teksty o Cortanie, Spartanach i Masterczifie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 28 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 jutro już 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 jutro już Byłem :] Morbid Angel rozwalił, Kreator pozytywnie zaskoczył. Przedwczoraj byłem na Obituary w Ostrawie, grali set składający się z trzech pierwszych płyt w klubie na 400 osób, mistrz. A dziś na dobicie idziemy na Luxtorpedę. Przez trzy miesiące nie byłem na żadnym koncercie, to teraz zafundowałem sobie trzydniowy maraton :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 To coś (pipi)a nie podszedł albo nie dał wcześniej znać? Najbardziej to oczywiście rozyebali NILE, zaraz za nimi MORBIDZI a Kreatora w sumie olałem, 3 kawałki widziałem i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Sorry nie wiedziałem, że będziesz, jak wrzuciłeś zdjęcie to jechałem na Obituary, potem nie miałem czasu zaglądać na forum. Choć w sumie można było się spodziewać, że wpadniesz skoro grał Nile, mnie ten zespół nudzi, dodatkowo skopali im brzmienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 co, nikt nie chce przyjść na samosy dziś? ;< Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 ROZDU.PCYLI Pryxfus - luzik Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 (edytowane) radek, ale zdajesz sobie sprawę, że piszesz w próżnię. przeciez ogqozo nigdy nie wyjdzie z domu. za bardzo jest zajęty patrzeniem przez okno na licealistki wychodzące z SKSu. JOŁ http://soundcloud.com/haloband ziomka kapela grają w połowie grudnia w alajwie prawie za frajer więc jak kogoś z wrocławiaków chociaż trochę jara takie indie pitu-pitu mocno zalatujące elektroniką/synth-popem to zapraszam. Mają teksty o Cortanie, Spartanach i Masterczifie? niestety nie. jedynie o żałobie pod paznokciami i parafrazują prousta jeszcze. klimaty the smiths/radiohead/kumka olik. zapraszam i tak! chciałbym jeszcze nadmienić, że zobaczenie morbid angel to jedno z moich największych marzeń muzycznych. suffocation i napalm death odhaczone - jeszcze tylko to do wypełnienia nieświętej trójcy. chyba nigdy się nie ziści . na Luxtorpedę. tak sobie czytam i myślę - równiacha. ale chyba jednak nie . Edytowane 1 Grudnia 2012 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Hehe, dobre. Morbid Angel widziałem w twoim mieście w 2007, grali w WZ dzień przed tym jak nasz papa się przekręcił, za(pipi)isty szoł, same wałki z pierwszych czterech płyt. Luxów polubiłem jak ich zobaczyłem przed Metallicą, potem na Woodstock, to teraz poszedłem z rodzinką na koncert w Opolu, wyprzedali gig na 500 osób, nieźle. Córka dostała propozycję w szkole odkupienia biletu po 80 zł (w przedsprzedaży był po 30), ale odmówiła, jestem z niej dumny :] Tak w ogóle to dzięki za wpisy w tym undergroundowym kąciku, trochę fajnej muzy tu usłyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 żadna pipka nie dała info o koncertowaniu Swansów w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 wszyscy zainteresowani na pewno wiedzą ;x Cytuj Odnośnik do komentarza
Mike Patton 5 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 16 lipca świętować będziemy w Warszawie 60te urodziny Johna Zorna. Choć jeden z filarów awangardowej sceny Nowego Jorku urodził się 2 września 1953, z okazji swojego jubileuszu objeżdża świat ze swoimi przyjaciółmi prezentując przegląd przez różnorodny świat swoich muzycznych projektów. Podczas koncertu John Zorn 60 usłyszymy projekty Song Project, Iluminations, The Holy Visions, The Alchemist, Templars-in Sacred Blood i wreszcie The Dreamers i Electric Masada. Zorn zabierze ze sobą do Warszawy Mike'a Pattona, Marca Ribota, Johna Medeski, Trevora Dunna, Kenny'ego Wollesena, Cyro Baptistę, Joey'go Barona, Ikue Mori czy Jamiego Safta! MIKE PATTON wystapi podczas dwóch koncertów : SONG PROJECT a także TEMPLARS-IN SACRED BLOOD! Koncert będzie trwał ponad 4h a ceny biletów na pierwsze rzędy mają sięgać nawet 1000zł link do strony festiwalowej : http://jazzarium.pl/aktualnosci/john-zorn-na-warsaw-summer-jazz-days-2013 TEMPLARS-IN SACRED BLOOD : http://www.youtube.com/watch?v=KtjE14QEaMw&feature=player_embedded 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 grubo Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 (edytowane) radek, ale zdajesz sobie sprawę, że piszesz w próżnię. przeciez ogqozo nigdy nie wyjdzie z domu. za bardzo jest zajęty patrzeniem przez okno na licealistki wychodzące z SKSu. To nie tak. Bardzo lubię granie na żywo przed moimi oczami. Nie chodzę teraz na koncerty tylko dlatego, że nie mam kasy. Będzie więcej dżobu to wrócą koncerty. Edytowane 11 Grudnia 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jak dobrze pójdzie to za tydzień Brujeria na Słowacji \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jedzie ktoś na Enter Shikari 19 stycznia w wawce? Ja mam nadzieję się wybrać, tylko muszę się z hajsem na bilet szybko ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jedzie ktoś na Enter Shikari 19 stycznia w wawce? Ja mam nadzieję się wybrać, tylko muszę się z hajsem na bilet szybko ogarnąć chyba masz na myśli koncert Cancer Bats na którym ten smieszny electrokrezjirockdubsteb zespól gra jako support? Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Dokładnie ten, wpadasz się pośmiać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Powiem Ci, że ja raczej pass, ale Oskar jedzie hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Dobra, bilecik załatwiony jako prezent na święta Także jak ktoś też jedzie i chce się ustawić na jakiś browar to pisać Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Melvins na Asymmetry. Jaram się bo na koncercie w Firleju była klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi