tk___tk 4 795 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 (edytowane) kurde ziomek http://www.facebook....78875549/?ref=2 dobre hardkory. wpadaj bo mi się koledzy posypali ogólnie to sie napijemy i mnie obronisz przed wielkimi chłopakami hardkorowcami jak mnie będą chcieli bić. biorę etui na okulary to może sobie nawet pomoshujemy. po gigu pojedziemy do tej knajpy nad którą chłopaki będą spać w czerwcu to im napiszesz pare słów o tym jak tam jest. Edytowane 25 Stycznia 2013 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Aha, koncert za 16 zeta. Bo tam zazwyczaj chyba dżem seszony są w ten dzień. Nie no, raczej brak kasy, czasu i towarzycha przesądzą o niepójściu, w każdym razie małe szanse. Edytowane 25 Stycznia 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Niby mam dwie minuty z chaty Kredka czy ołówek? Swoją droga Ogór od kiedy Strefa jest spalona u hardkorowców z jakichś tam nazi-przyczyn to w katakumbach sporo się będzie działo. Tak tylko mówię jakby kiedyś miał pieniądze i chęć wyjścia z nory. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Niby mam dwie minuty z chaty Kredka czy ołówek? Swoją droga Ogór od kiedy Strefa jest spalona u hardkorowców z jakichś tam nazi-przyczyn to w katakumbach sporo się będzie działo. Tak tylko mówię jakby kiedyś miał pieniądze i chęć wyjścia z nory. >KRZYŻ CELTYCKI NA PLECAKU OCHRONIARZA >nie robimy koncertów Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Ci hardkorowcy to jacyś przewrażliwieni są na punkcie tych krzyży. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 brak kasy, czasu i towarzycha żałosne Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Jezus Robert zostaw go ;/ on chciał sprzedawać słoiki. Słoiki ku'rwa sprzedawać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 już nie chodzi o jego biedote ani bycie izoluchem, ale o to ze pisze ze nei ma czasu a SIEDZI NA TYM (pipi)ONYM FORUM 25H NA DOBE I NIECH NIE (pipi)I ZE MA WŁĄCZONY DRUGI MONITOR NA KTÓRYM PROJEKTUJE KONSTRUKCJE ŻELBETOWE A NAWET SPRĘZANE (pipi)A JEGO MAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 uspokój się wapniaku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 jesteś jeszcze gorszy niż w spamie Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 staram się Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Niby mam dwie minuty z chaty Kredka czy ołówek? Swoją droga Ogór od kiedy Strefa jest spalona u hardkorowców z jakichś tam nazi-przyczyn to w katakumbach sporo się będzie działo. Tak tylko mówię jakby kiedyś miał pieniądze i chęć wyjścia z nory. >KRZYŻ CELTYCKI NA PLECAKU OCHRONIARZA >nie robimy koncertów zatrważające scena hc wiedzie prym w stopniu przyiebania Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Dlaczego tak sądzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Bo spinają się o jakieś ideologiczne dyrdymały, emblematy i inne gówna jak niewłaściwie firmy ubrań, czy tiszerty niewłaściwych kapel. I te wszystkie bojkoty scenowej milicji, ile tego typu beki się przewinęło przez fora jak hard-core.pl, to ciężko opisać. Zdarzało mi się czytać dla rozrywki. Dużo dziecinady i napinki, ale to bardziej domena części słuchaczy niż wykonawców, chociaż i pośród tych drugich widziałem przypadki kliniczne. Edytowane 26 Stycznia 2013 przez TheAceOfSpades Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 no ku.rwa typie, ale jak jest knajpa gdzie grają anty-faszystowskie kapele a ochrania gigi typ który nie tylko ma ów krzyż ale ma czelność popier.dalać w koszulce schizmy kiedy są zdjęcia na niego w pierwszym rzędzie manify ONRu z flagą i pochodnią no to ku.rwa coś nie halo chyba. a ty ogór zje.bałeś dobry koncercik był, tak dobry, że aż dopiero teraz wróciłem do domu. można było łatwo kopa wyłapać na twarz więc klimaty dla ciebie w sam raz. RTL SQUAD jak zawsze w formie. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) no ku.rwa typie, ale jak jest knajpa gdzie grają anty-faszystowskie kapele a ochrania gigi typ który nie tylko ma ów krzyż ale ma czelność popier.dalać w koszulce schizmy kiedy są zdjęcia na niego w pierwszym rzędzie manify ONRu z flagą i pochodnią no to ku.rwa coś nie halo chyba. a ty ogór zje.bałeś dobry koncercik był, tak dobry, że aż dopiero teraz wróciłem do domu. można było łatwo kopa wyłapać na twarz więc klimaty dla ciebie w sam raz. RTL SQUAD jak zawsze w formie. co jest nie halo, typ pracuje sobie i tyle a lewucha dostaje cioty z byle powodu, zresztą ten onr to żadni faszyści, chyba że w tym całym antyfaszyzmie chodzi bardziej o to że walczą ze wszystkim co jest na prawo od nich i niech sobie popyerdala w jakiej chce koszulce jak lubi, skoro nosi tiszert antyfaszystowskiej grupy to najwyraźniej nie czuje się złym naziolem, geez ten antyfaszyzm to ryje czape NIE KUHWA MY WIEMY LEPIEJ OD CIEBI CZY JESTEŚ NAZI CZY NIE xD zresztą, normalna reakcja to by była jak by ów hardkorowcy powiedzieli, że chcą żeby dany oenerowiec nie ochraniał ich gigów, ale nie KNAJPA SPALONA BO BRUNATNA? xD ps. Edytowane 27 Stycznia 2013 przez TheAceOfSpades Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 chu.ja wiesz ziom a się marszczysz. sprawa jest bardziej skomplikowana, ale co ja ci będę tłumaczył. ty słuchaj tam sobie tych black metali undergroundowych, ale zrozum, że w wypadku niektórych gatunków muzycznych idealogia i taki "wewnętrzny dyskurs ideologiczny" to jest nieodłączna część. "jakiś lewus" kuuuuur.wa. no powiem ci, że daleko mi do lewusa. chłopakom tym co koncerty organizują podobnie. przyjedź kiedyś do miasta na koncert to zobaczycz. tych kapel to nie potrafię się rozczytać nazw, a liverpool to chu.jowa knajpa (no poza środami jak można grać w guitach hero). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 (edytowane) hm, może i tam nie wiem, chociaż kawał życia spędziłem w klimatach hc/punk i dalej mam sporo znajomych z tegoż środowiska, piszę Ci jak to wygląda obecnie z boku (ze strony osoby niezarażonej 'wewnętrznym dyskursem ideologicznym' ja yebie xD) czyli dość bekowo ale spoko KUMACJA I WALCZCIE TAM SOBIE Z FASZYZMEM, nie spinaj się bo nie nazwałem Ciebie lewuchą ps, za hardkory na cały rok to mi wystarczy to co puszczą na brutalu w Czechach Edytowane 27 Stycznia 2013 przez TheAceOfSpades Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 no spoko, jak grałeś w to i cię to zmęczyło to twoja sprawa. ja wróciłem po małej przerwie i jak tu się nie wku.rwić jak znasz dobrze z życia historie spoko kolesi co skręcali powoli w prawo i tak skręcili, że jeżdżą na nielegalne koncerty z kolesiami centralnie z emblematami wyrytymi na ciele (takimi 100% mówiące "jakby hitler przyjechał w me strony to limuzynę bym mu wysłał"). słuchałem trochę apatii to wiem, że nazistów to się nie bije ani nie sprzedaje kos tylko im się przemawia do rozumu (o ile jeszcze jakiś mają). ten "węwnętrzny dyskurs ideologiczny" to przecież dla beki pisałem, choć nie do końca bo jestem trochę czymś takim Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 ogór, jak nie będzie cię to ostateczny dowód na to, że jesteś złym człowiekiem: http://www.facebook.com/events/380643918690251/?fref=ts Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Co do Asymmetry 2013: "Znamy już harmonogram koncertów w Hala Stulecia oraz na Scenie Konwentu z podziałem na dni:1 maja: Von Magnet.2 maja w Hali Stulecia: Nevesis, Balázs Pandi, Agalloch, Mayhem, Matadores.Na Scenie Konwentu: Napszykłat, Kakaxa,Tolmunud Mesipuu, Deathcats, Kaido Kirikmäe.3 maja w Hali: Iconaclass, The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble, Shining, Cult of Luna oraz Astronautalis.Na scenie Konwentu : Plum i BNNT.4 maja w Hali: Matallic Taste of Blood, Amenra, Melvins Lite, Ufomammut.Scena Konwentu: Zapaska, Perkalabski Prydatky, Woody Alien, Semantik Punk.Ceny biletów jednodniowych i karnetów obejmujących wszystkie wydarzenia od 11.02.2013:Karnet 4 dniowy – 210 plnBilety jednodniowe:01.05. – 60 pln02.05. – 90 pln03.05. – 90 pln04.05.– 60 plnOd 18.03.2013 ceny karnetów i biletów jednodniowych ulegną zmianie. " Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Słaby w (pipi) ten lineup. Żeby nie dać Neurosis które powinno być w Europie w tym czasie? Albo jakiegos innego "kosiarza"? Aż prawie żałuje, że bilet kupilem. No nic, najwyzej w przyszlym roku oleje skoro kolesiom odpowiedzialnym za fest nie chce sie robic czegos porzadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 ja ide na 3 maja i nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Neurosis i Gojira są prawdopodobne. Chmielewski pisał że lajnap jest już zamknięty ale nie ogłoszony w całości. Obstawiam 3/4 maja, wyczekam do 18 marca czy coś ogłoszą jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 co to jest ta scena konwentu? ja bym chętnie plum zobaczył znowu, ale płacić za to 90zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi