tukan 1 917 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Pewnie jakaś kanciapa znowu gdzie zagrają kapele mniejszego kalibru po czy dowiedzą się wystąpili za frajer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Pewnie jakaś kanciapa znowu gdzie zagrają kapele mniejszego kalibru po czy dowiedzą się wystąpili za frajer. robert mówi co innego xD http://noweidzieodmorza.com/1463-to-wazne-ze-sa-ludzie-ktorym-chce-sie-organizowac-koncerty Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Nie od dziś sądzę i nie od jednej osoby słyszałem że organizatorzy srAsy są zadufani w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Neurosis i Gojira są prawdopodobne. Chmielewski pisał że lajnap jest już zamknięty ale nie ogłoszony w całości. Obstawiam 3/4 maja, wyczekam do 18 marca czy coś ogłoszą jeszcze.To bez sensu by nie ogłaszać takich nazw już teraz, na razie szykuje się frekwencyjna klapa. Jak dotąd byłem tylko raz na Asymmetry jak grał Godflesh. Neurosis ściągnąłby sporo luda na taki fest, ale na razie ogłoszone są trzy daty w Europie, więc nie wiadomo czy wpadną do Wrocławia.Nie od dziś sądzę i nie od jednej osoby słyszałem że organizatorzy srAsy są zadufani w sobie.Burza rozpętała się po tym artykule: http://www.magazyngitarzysta.pl/ludzie/artykuly/10092-kwiatek-do-kozucha-inne-spojrzenie-na-trzeci-dzien-asymmetry-festival.html Zadania na temat Roberta Chmielewskiego Słyszałem tylko negatywne, typ jest dyrektorem gminnego ośrodka kultury, a ego ma jak prezes kuli ziemskiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Neurosis i Gojira są prawdopodobne. Chmielewski pisał że lajnap jest już zamknięty ale nie ogłoszony w całości. Obstawiam 3/4 maja, wyczekam do 18 marca czy coś ogłoszą jeszcze.To bez sensu by nie ogłaszać takich nazw już teraz, na razie szykuje się frekwencyjna klapa. Jak dotąd byłem tylko raz na Asymmetry jak grał Godflesh. Neurosis ściągnąłby sporo luda na taki fest, ale na razie ogłoszone są trzy daty w Europie, więc nie wiadomo czy wpadną do Wrocławia.>Nie od dziś sądzę i nie od jednej osoby słyszałem że organizatorzy srAsy są zadufani w sobie.Burza rozpętała się po tym artykule: http://www.magazyngitarzysta.pl/ludzie/artykuly/10092-kwiatek-do-kozucha-inne-spojrzenie-na-trzeci-dzien-asymmetry-festival.html Zadania na temat Roberta Chmielewskiego Słyszałem tylko negatywne, typ jest dyrektorem gminnego ośrodka kultury, a ego ma jak prezes kuli ziemskiej dopóki było w firleju (jak jeszcze Tomek pracował) było w wszystko ok, przy okazji IV edycji zje'bali niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Neurosis i Gojira są prawdopodobne. Chmielewski pisał że lajnap jest już zamknięty ale nie ogłoszony w całości. Obstawiam 3/4 maja, wyczekam do 18 marca czy coś ogłoszą jeszcze.To bez sensu by nie ogłaszać takich nazw już teraz, na razie szykuje się frekwencyjna klapa. Jak dotąd byłem tylko raz na Asymmetry jak grał Godflesh. Neurosis ściągnąłby sporo luda na taki fest, ale na razie ogłoszone są trzy daty w Europie, więc nie wiadomo czy wpadną do Wrocławia.>Nie od dziś sądzę i nie od jednej osoby słyszałem że organizatorzy srAsy są zadufani w sobie.Burza rozpętała się po tym artykule: http://www.magazyngitarzysta.pl/ludzie/artykuly/10092-kwiatek-do-kozucha-inne-spojrzenie-na-trzeci-dzien-asymmetry-festival.html Zadania na temat Roberta Chmielewskiego Słyszałem tylko negatywne, typ jest dyrektorem gminnego ośrodka kultury, a ego ma jak prezes kuli ziemskiej Ad. 1. Muszą zapodać jakimiś dużymi nazwami skoro wynajęli największy taki obiekt we Wrocławiu. Z tym co mają to nawet nie wiem czy jedną trzecią zapełnią. Na Penderecki i Aphex Twin za darmo całej sali nie zapełnili. Do tego mają srakę że ogłoszą wielkie nazwy, bilety się sprzedadzą a kapele tydzień wcześniej odpadną z lajnapu. Takie kwiatki tam są co roku w sumie, sławna Yakuza już trzy lata ma grać [największa beka z wybuchem wulkanu była]. xD Ad. 2. Chmielewski jest dość zadufany w sobie. Tomek Jurek też. Pierwszego znam osobiście i rozmawiałem parę razy i takie wrażenie odniosłem. Znam też kilka osób pracujący/współpracujących z Asy i to samo mogą powiedzieć. Co do tego artykułu to jest on prawdą. Zespoły wrocławskie nawet podczas występu pluły na Chmiela, to nie plotki tylko sprawdzone info od samych bandów. Organizacja zeszłorocznej edycji to padaka. Z tymi wyprzedanymi biletami to cyrk. Ochrona nie wpuściła na teren festu kilku osób które przyszły tylko na Killing Joke. KILKU. Które zapłaciły by za cały dzień by zobaczyć jeden band. Fakt że był ścisk ale te parę osób nie zrobiło by różnicy. [ja akurat olałem i piłem piwo w bramie xD]. Przypadek kolegi Blubera który przyjechał 2 lata temu na występ The Secret, tylko, i chciał zapłacić za cały dzień by ich zobaczyć ale nie został wpuszczony [jedna osoba!] bo bilety się wyprzedały a miejsca było sporo jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Wbijam na Mayhem i Agalloch, tylko czemu Shining wyiebali na inny dzień. Klops. Cytuj Odnośnik do komentarza
wiki1993 539 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Gojiry raczej na Asy nie zobaczymy, bo grają 4 maja w Stodole, w wawie. No chyba, ze ich wcisna na jakiś wcześniejszy dzień ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 tomek to ten wysoki w dredach? spoko był, zawsze mi dawał plakaty <3. w ogóle ta opcja w firleju na małe gigi wygląda super. jeśli im chodzi o tą małą salkę co kiedyś daaaaaaaaaawno temu mothra grała przed high on fire to mnie to grzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 GYBE du.py na zywo mi nie urwali, dobry koncert, tylko dobry. Za to Converge to masakra i zniszczenie, tak samo jak w krk w 2010, jedna wielka moc. Najlepsza kapela live. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Kto wbija? Może ogórkłozo odnajdzie tam swojego starego, nie przegap tego ziomek! Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 540 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) Ostatnia płytka Birds in Row niezła, pozostałych kapeli nie słuchałem. Jak będzie czas to wpadnę (nie, Milan, to że siedzę przed kompem i chwilami zaglądam na forum nie znaczy, że w tym momencie mógłbym iść na koncert). Edytowane 14 Lutego 2013 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Przyjdź napić się pod klub. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 (edytowane) weź fajki bo mi się hajs kończy. słyszałem, że będzie się odbywać tzw. "pre-zlot". mój telefion masz, _M_ też ma, jeszcze się kogoś wyciągnie. nie spier.dol tego! konkretnej daty nie ma, ale można być pewnym, że panowie zrobią karierę i będzie ich można oglądać. najlepszy beatdown z wrocławia: Edytowane 14 Lutego 2013 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 kto mnie przenocuje we Wro?? Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 http://www.hostelbemma.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 u ciebie nie moge? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 ja za dużo ludzi nocowałem ostatnimi czasy sory xD. masorz właśnie się zastanawia czy przyjedzie xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 15 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 u ciebie nie moge? Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 poleccie mi jakas stronke z inf. o koncertach, zeby wiedziec czy w 3miescie cos ciekawego sie szykuje w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 (edytowane) http://www.mmtrojmiasto.pl/ Edytowane 17 Lutego 2013 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 forum.hard-core.pl NAJLEPSZY FORUMING (pipi)O. POLECAM DZIAŁ "Zapowiedzi koncertów". Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 (edytowane) Birds in Row i Jungbluth rozje.bali konkretnie. Przy okazji spotkałem ziomka co brał 'udział' w organizacji tegorocznego Asy. Potwierdził to samo co pisałem wam wcześniej na temat tego festu. Miały być dobre kapele na headline ale chciały o jeden tysiączek za dużo. Co do Neurosis to nadal jest opcja zależy czy asyekipa dogada się z zespołem. Edytowane 18 Lutego 2013 przez koval Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 To (pipi) im w krzyż. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 będzie miazga poza tym w kwietniu Massemord ma trasę, 12.04 we wrocławskim ghayness-ie łoją z saportami Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi