Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 185,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• parę albumików które pojawiły się ostatnio i wartę są obadania   Boris - NO Japońce w końcu nagrali dobry album. Może nie na miarę wspaniałego Pink czy Heavy Rocks ALE tym razem się nap

• Bedzie mozna ich oblookac na pogrzebie Iommiego.

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

slo burn > unida

Opublikowano

Ja tam nic nie widze w tekscie o tym, ze maja sie zejsc. Zreszta i tak nic ciekawego by nie nagrali (a zapewne nic by nie nagrali, tylko jak wszystkie stare pryki zrobiliby reunite tour i skosili kase na koncertach vide RATM).

Opublikowano

zejda sie, nagraja tak slaba plyte jak Chinese Democracy i znowu znikna :)

Opublikowano

jak oglosza to bedzie ok, plyte ukradne, na koncert pojde jezeli beda grac u nas. Cos jednak czuje, ze rewelki nie bedzie, Patton dawno sie zgubil w tym co robi.

Opublikowano

Stare dziady malkontenty, zamiast się (pipi)a cieszyc to nie będą smędzić. ;]

Opublikowano

No to też fakt.

Opublikowano

wie ktos, co sie dzieje ze exordium ;/? nie moge tam wbic od kilku dni

Opublikowano

i nie zostalem poinformowany chociazby mailowo? zydostwo ; /

Opublikowano
i nie zostalem poinformowany chociazby mailowo? zydostwo ; /

No właśnie kur.wa nie poinformowali nikogo, kilka osób dobijało się do mnie na gg, bo ni strona działa, sam nie wiem jak, dopiero po jakimś czasie założyli topic na forum<ciekawe jak ludzie go mieli przeczytać> i jedni od drugich przez gg się dowiadywali o co biega ;[

Opublikowano

exo to (pipi)e, bylem bez neta jak usuwali nieuzywane konta i stracilem swoje. a fajne to bylo. nawet ludzie stad kopiowali tam plytki ktore wrzucalem do undera. ajj zycie jest niepsrawiedliwe.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra mam troche czasu, to jutro sprzatne tu cos bardziej i moze cos wrzuce, bo jakos od paru miesiecy sie troche opie rdalalem. Traktujcie to jako szanse na skasowanie swoich postow z brzydkimi slowami, by uniknac warna.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

http://pl.spinner.com/2009/01/23/shrinebui...bumu-amerykans/

W skrócie: na lato szykowana jest płyta nowej formacji Shrinebuilder w składzie:

Robert Scott "Wino" Weinrich (m. in St. Vinus i The Obsessed, a w tym roku konkretny album solowy - jak kto chce mogę zarzucić sznurem)

Scott Kelly (Neurosis)

Al Cisneros (Sleep, Om)

Dale Crover (Melvins)

Zapowiada się soczyście.

Opublikowano

zapowiada sie plyta roku. kocham ich.

Opublikowano

No wiadomka, że reedycje to jest zawsze to, co ekscytuje najbardziej.

Opublikowano
No wiadomka, że reedycje to jest zawsze to, co ekscytuje najbardziej.

Przynajmniej się nie trzeba bać o jakość. ;]

Opublikowano

Nowa kawałek ISIS

Opublikowano

no na drugie red sea sie nie zapowiada ;/

ani nawet na drugiego oceanica.

bardzo prawdopodobne ze plyta bedzie mietka.

najgorsza wersja jest taka ze to wszystko pojdzie w strone bezplciowego placzliwego post rocka, czyli koniec isis.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

pewnie nikt ich tutaj nie slucha, ale Blink 182 wrocil

• 2 tygodnie później...