Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 185,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• parę albumików które pojawiły się ostatnio i wartę są obadania   Boris - NO Japońce w końcu nagrali dobry album. Może nie na miarę wspaniałego Pink czy Heavy Rocks ALE tym razem się nap

• Bedzie mozna ich oblookac na pogrzebie Iommiego.

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

slo burn > unida

Opublikowano

Organizatorzy warszawskiej imprezy "Ursynalia 2012 - Warsaw Student Festival" poinformowali, kto w tym roku zaprezentuje się w ramach festiwalu jako główna gwiazda. Będzie nią Limp Bizkit. Autorzy takich hitów, jak "Break Stuff", "Rollin'" czy "daMy Way" podczas "Ursynaliów" po raz trzeci staną przed polską publicznością.

Mastodon i Slayer supportem poteznego Limp Bizkit <ok>

Opublikowano

A to nie bedzie trwalo pare dni przypadkiem?

Opublikowano

W temacie o koncertach napisano o tym wiele dni temu.

Opublikowano

3492981275-1.jpg

Nowy album HAWKS juz w kwietniu. Bardzo szybko, ale jezeli zamierzaja tak co roku wydawac noise-rockowa plyte roku (ze sie tak powtorze), to dla mnie spoko.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Można już zacząć klękać.

135large.jpg

Uploaded with ImageShack.us

21 kwiecień.

Wyglada na to, ze jednak bedzie sequel:

4986_6489.jpg

Opublikowano

No wlasnie zalezy czy to prawdziwy Tomahawk czy znowu indianskie granie od jakiegostamtypa + pare sampli Pattona.

Opublikowano

Fuck, chyba znowu szykuje sie jakies indianskie (pipi). Niech wroca do klimatow z pierwszych dwoch plyt :F

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=nai7w1frB1E

Płyta "Rize of the Fenix" wyjdzie 16 maja. Na płycie oczywiście pojawi się Dave Grohl. Nie zapowiedziano, czy pojawi się Fenix.

Na okładce jest feniks w kształcie penisa.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Nowy High of Fire gdzies tam niedlugo ma wyjsc. Gdzies tam jest do odsluchu cala plyta, ale to sami se znajdziecie.

Opublikowano

Nowy High of Fire gdzies tam niedlugo ma wyjsc. Gdzies tam jest do odsluchu cala plyta, ale to sami se znajdziecie.

jo, od wczoraj w 320 w sieci hula.

Ściągam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowa płyta Baroness - Yellow and Green. 17 lipca.

Opublikowano

Fuck, chyba znowu szykuje sie jakies indianskie (pipi). Niech wroca do klimatow z pierwszych dwoch plyt :F

To nie okładka nowego Tomahawka tylko boxu na który złożą się 3 winylowe płyty wszystkich 3 jak dotąd płyt Tomahawka...

Nowa płyta Tomahawk ma wyjśc dopiero latem! I będzie w stylu dwóch pierwszych płyt. Słyszałem już dwa sample z nowej płyty i powiem , że miażdzą :)

Opublikowano

Słyszałem już dwa sample z nowej płyty i powiem , że miażdzą :)

Ta? Poka.

Opublikowano

zaginiony numer z sesji nagraniowej do vulgar display of power:

Opublikowano

Słyszałem już dwa sample z nowej płyty i powiem , że miażdzą :)

Ta? Poka.

Niestety nie moge ich publikować...

Opublikowano

Tak tak, a ja nie mogę publikować zdjęć s.rającego tęczą i wciągającego kokę różowego jednorożca, którego mam w garażu.