Opublikowano 5 marca 201213 l Organizatorzy warszawskiej imprezy "Ursynalia 2012 - Warsaw Student Festival" poinformowali, kto w tym roku zaprezentuje się w ramach festiwalu jako główna gwiazda. Będzie nią Limp Bizkit. Autorzy takich hitów, jak "Break Stuff", "Rollin'" czy "daMy Way" podczas "Ursynaliów" po raz trzeci staną przed polską publicznością. Mastodon i Slayer supportem poteznego Limp Bizkit <ok>
Opublikowano 9 marca 201213 l http://www.brooklynvegan.com/archives/2012/03/an_interview_wi_63.html kolejny kawałek z nowej płyty Unsane. W sumie to mocny klon Visqueen sie szykuje, chociaz w nowym tracku jest troche klimatu ze starszych plyt ... i tak bedzie zaj.ebista plyta.
Opublikowano 15 marca 201213 l Nowy album HAWKS juz w kwietniu. Bardzo szybko, ale jezeli zamierzaja tak co roku wydawac noise-rockowa plyte roku (ze sie tak powtorze), to dla mnie spoko.
Opublikowano 23 marca 201213 l Można już zacząć klękać. Uploaded with ImageShack.us 21 kwiecień. Wyglada na to, ze jednak bedzie sequel:
Opublikowano 23 marca 201213 l No wlasnie zalezy czy to prawdziwy Tomahawk czy znowu indianskie granie od jakiegostamtypa + pare sampli Pattona.
Opublikowano 23 marca 201213 l Fuck, chyba znowu szykuje sie jakies indianskie (pipi). Niech wroca do klimatow z pierwszych dwoch plyt :F
Opublikowano 26 marca 201213 l http://www.youtube.com/watch?v=nai7w1frB1E Płyta "Rize of the Fenix" wyjdzie 16 maja. Na płycie oczywiście pojawi się Dave Grohl. Nie zapowiedziano, czy pojawi się Fenix. Na okładce jest feniks w kształcie penisa. Edytowane 26 marca 201213 l przez ogqozo
Opublikowano 26 marca 201213 l Nowy High of Fire gdzies tam niedlugo ma wyjsc. Gdzies tam jest do odsluchu cala plyta, ale to sami se znajdziecie.
Opublikowano 1 kwietnia 201213 l Nowy High of Fire gdzies tam niedlugo ma wyjsc. Gdzies tam jest do odsluchu cala plyta, ale to sami se znajdziecie. jo, od wczoraj w 320 w sieci hula. Ściągam.
Opublikowano 11 kwietnia 201212 l Fuck, chyba znowu szykuje sie jakies indianskie (pipi). Niech wroca do klimatow z pierwszych dwoch plyt :F To nie okładka nowego Tomahawka tylko boxu na który złożą się 3 winylowe płyty wszystkich 3 jak dotąd płyt Tomahawka... Nowa płyta Tomahawk ma wyjśc dopiero latem! I będzie w stylu dwóch pierwszych płyt. Słyszałem już dwa sample z nowej płyty i powiem , że miażdzą
Opublikowano 12 kwietnia 201212 l Słyszałem już dwa sample z nowej płyty i powiem , że miażdzą Ta? Poka.
Opublikowano 14 kwietnia 201212 l Słyszałem już dwa sample z nowej płyty i powiem , że miażdzą Ta? Poka. Niestety nie moge ich publikować...
Opublikowano 15 kwietnia 201212 l Tak tak, a ja nie mogę publikować zdjęć s.rającego tęczą i wciągającego kokę różowego jednorożca, którego mam w garażu.