django 549 Opublikowano 16 lutego 2013 Opublikowano 16 lutego 2013 Ostatnie pojęki Isis to przeciez niedaleko bylo od jakiegos pitu pitu indi roka, tyle ze rozwleczonego na 7-8 minut i bez ładnego wokalisty. Niech im ziemia lekka bedzie. Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 18 lutego 2013 Opublikowano 18 lutego 2013 Będzie nowy dilindżer: THE DILLINGER ESCAPE PLAN will release ONE OF US IS THE KILLER in May. The new album was recorded in Southern California with longtime producer Steve Evetts (Glassjaw, The Cure, Suicide Silence), with additional production at guitarist/co-founder Ben Weinman's studio. Mastering will be handled by Tom Baker (Deftones, Nine Inch Nails, Beastie Boys). Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Mam nadzieję że nie będzie takim syfem jak poprzednia. 1 Cytuj
_Shaman_ 869 Opublikowano 19 lutego 2013 Opublikowano 19 lutego 2013 Nom, Option Paralysis to (pipi)nia straszna Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 26 lutego 2013 Opublikowano 26 lutego 2013 Mi się podoba, ładne piosenki są tam. No ale wydaje mi się, że będzie jednak gorsza od OP. Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 26 lutego 2013 Opublikowano 26 lutego 2013 Nowy kawałek hamerykańskiego Intronaut, boże jak ja kocham tę kapelę - A 18 marca premiera nowego albumu 'Habitaual Levitations' Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 27 lutego 2013 Opublikowano 27 lutego 2013 Wokal przypomina mi stare Amorphis. Muza jednak zbyt połamana Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 (edytowane) nowy kawałek Today Is The Day niezły hardrock, Austinowi mięknie pała ;/ Edytowane 28 lutego 2013 przez koval Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 28 lutego 2013 Opublikowano 28 lutego 2013 przestań, przecież to jest piękne, choc bardzeij taipanowe. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 2 marca 2013 Opublikowano 2 marca 2013 pozwolę sobie zacytować siebie z fejsbuka po tym jak przeczytałem tego niusa: O (pipi)A STEVE AUSTIN JEDNAK ŻYJE. STIW WPADAJ ZNOWU DO POLSKI MIŁO WSPOMINAM CZASY JAK WYZYWAŁEŚ MOJĄ MATKĘ PODPISUJĄC MI PLAKAT! kto teraz na bębnach gra i kiedy płyta? bo nie chce mi się czytać. Cytuj
_Shaman_ 869 Opublikowano 11 marca 2013 Opublikowano 11 marca 2013 (edytowane) Nowy Dillnger, fajny nawet http://www.youtube.com/watch?v=n7vPMKObsjA Edytowane 13 marca 2013 przez _Shaman_ Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 12 marca 2013 Opublikowano 12 marca 2013 (edytowane) znalazłem gdzie indziej, ta muzyka jest męcząca, Calculating Infinity i patton to jedyne co im się tak naprawde udało ,teraz brzmią jak zdenerwowani surferzy. CI wydawało mi się kiedyś najcieższa muzyka jaką może stworzyć czlowiek, no cicho nie jest. Edytowane 12 marca 2013 przez _Milan_ Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 12 marca 2013 Opublikowano 12 marca 2013 Piep.rzenie. Miss Machine i Ire Works są super. Nowy kawałek spoko ale szału nie robi, chyba się formuła w takiej muzyce wyczerpała. Niemniej jest chyba lepszy niż cała poprzednie płyta. Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 15 marca 2013 Opublikowano 15 marca 2013 http://youtu.be/GN1Xc-jbNeU kolejny ganz neue wałek Kvelertaka podoba się mnie, aczkolwiek bez szału Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 cover art z nadchodzącej płyty sabbathów + urywek utworu z tegoż krążka 1 Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Opublikowano 6 kwietnia 2013 Nowy kawałek Altar of Plagues: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RbfieYwl4aQ Podoba mi się. Trochę krótki jak na ich standardy Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 19 kwietnia 2013 Opublikowano 19 kwietnia 2013 Utwór z nowego Black Sabbath: https://www.youtube.com/watch?v=oU1Wq2-PB34 Podoba mnie się. Iommi nie do podrobienia. 1 Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 2 maja 2013 Opublikowano 2 maja 2013 (edytowane) Nowy kawałek Megadeth: Boże, jaka chu.jnia. Coś pomiędzy coverem Motley Crue, a coverem Lynyrd Skynyrd. Edytowane 2 maja 2013 przez Accoun Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 Ot, ciekawostka: (Reuters) - Tim Lambesis, lead singer for the heavy metal band As I Lay Dying, was arrested in California on Tuesday on charges that he sought the help of an undercover detective to have his estranged wife killed, police said.Lambesis was taken into custody in Oceanside, near San Diego, said San Diego County Sheriff's Department spokeswoman Jan Caldwell.Police had previously learned Lambesis was looking for someone to carry out the killing, Caldwell said."The information came to us late last week. We acted quickly on it. I believe that we averted a great tragedy," she said.Caldwell said the ongoing investigation prevented her from disclosing any details about why Lambesis might have wanted to have his wife killed or how police first learned about what they described as his murder plan.Lambesis' wife, Meggan, filed papers in San Diego Superior Court in September 2012 seeking a dissolution of marriage, according to an online court database.A representative for the As I Lay Dying's record label, Metal Blade, could not immediately be reached for comment and it was unclear if Lambesis had an attorney. No one answered the door at the singer's home in Del Mar, 20 miles north of San Diego, and neighbours declined to talk about him.Lambesis is a founding member of the band, which was formed in San Diego. The band in recent days had been touring in Asia. On Monday, Lambesis said on his Twitter page: "Goodbye China. I'll be home in about 15 hours."Lambesis is expected to appear in court for an arraignment on Wednesday or Thursday. A spokesman for the San Diego District Attorney's Office could not be reached for comment.The band's 2007 album "An Ocean Between Us" debuted at number 8 on the Billboard 200 list, and ranks as one of their top-selling releases. Last year, As I Lay Dying put out its sixth album "Awakened."As I Lay Dying has at times been described in the media as a Christian group, but Lambesis said this year in an interview with heavy metal website Noisecreep that group members wanted "to be judged on the music" rather than their "personal beliefs." Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 21 maja 2013 Opublikowano 21 maja 2013 Nie wiem czy gdzieś już było i nie wiem gdzie do końca się z tym wcisnąć, ale info wrzucę tu - "Ray Manzarek, założyciel i współtwórca repertuaru grupy The Doors, zmarł w wieku 74 lata na nowotwór przewodów żółciowych". Jestem niewymownie poruszony i smutno mi się zrobiło jak cholera. Z mojej kapeli numer jeden zniknął mózg. Cytuj
Masorz 13 215 Opublikowano 22 maja 2013 Opublikowano 22 maja 2013 Ciekawe czy ktoś go obstawiał w Death Game, a jak jokera dał to pewnie o parę pozycji skoczy do góry. Nie ma co płakać, bo jak na rokenrolowca to i tak żył 3 razy dłużej niż powinien. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 6 czerwca 2013 Opublikowano 6 czerwca 2013 Dream Theater zapowiedziało nowy album, nazwany po prostu "Dream Theater". Ma wyjść 24 września. Zapowiedź/wstęp do serii ze studia: Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 w tym roku jeszcze wychodzi nowy motorhead. plytka bedzie sie nazywac "aftershock". tymczasem lemmy ma jakiegos krwiaka czy cos i odwolali pare koncertow. oby dociagnal. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 28 czerwca 2013 Opublikowano 28 czerwca 2013 nowy kawałek Pixies http://www.youtube.com/watch?v=lGdSYPh5_BI Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi