Accoun 252 Opublikowano 26 listopada 2014 Opublikowano 26 listopada 2014 Shawn Drover i Chris Broderick odchodzą z Megadeth. Po tym ostatnim albumie, to ja się nie dziwię. :potter: Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 28 listopada 2014 Opublikowano 28 listopada 2014 Tylko czekać aż dejw znowu pogryzie się z juniorem. Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 http://loudnow.net/basista-deafheaven-zasnal-na-scenie-podczas-swojego-koncertu/ Basista Deafheaven zasnął na scenie podczas swojego koncertu Newsy sty 15, 2015 Basista Deafheaven, Stephen Clark, zasnął w środku koncertu swojego zespołu na koncercie podczas Red Bull Sound Select w Portland. Niektórzy pomyślą, że to wywołało złośliwości, ale ludzie z publiki twierdzą, że jego drzemka nie zakłóciła całości występu. „To było bezbłędne wykonanie. Po prostu absolutnie bez zarzutu. Ci faceci tworzą nowy gatunek” – tak brzmi jeden z komentarzy na blogu Pitchfork. „Kiedy zaczął chrapać, wiedziałem, że jestem świadkiem najlepszego seta w roku.” I nie jest w to zdanie odosobnione: „ten zespół jest za(pipi)iście mroczny. Nigdy nie widziałem czegoś podobnego.” Clark po koncercie wyjaśnił swoje kłopotliwe zachowanie: „Stałem tam, grałem linię basu dla „Vertigo”, kiedy poczułem taki prawdziwy, ciepły spokój ogarniający moje ciało. To było tak, jakbym wlazł w kołdrę z naszym logo delikatnie kołysząc się z boku na bok. To było tak komfortowe, iż uznałem, że po prostu zamknę oczy na chwilę.” Następną rzeczą, jaką muzyk Deafheaven pamięta to chwila, kiedy gitarzysta Kerry McCoy kopie go w tyłek i krzyczy „to nie jest (pipi)a śmieszne”, podczas gdy zespół próbował dokończyć piosenkę. „Także bywałem czasem trochę zmęczony, ale nigdy nie zasypiałem na scenie”, powiedział McCoy. „To nie jest (pipi)y żart. Wszyscy się śmieją, a to nie jest (pipi)a śmieszne. Tworzymy nowy gatunek.” Deafheaven nie są obce kontrowersje. Po odwołaniu trasy z powodu zagubionego bagażu zawierającego wszystkie ich czarne ubrania, zespołowi wyciekł do sieci rider z zapisem, że każdy członek zespołu wymaga trzech rolek do usuwania sierści. Wokalista George Clarke kilka miesięcy temu łapał wirusy, w czasie gdy był posądzany o zasypianie w połowie koncertów. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Basista Deafheaven, Stephen Clark, zasnął w środku koncertu swojego zespołu na koncercie podczas Red Bull Sound Select w Portland. Niektórzy pomyślą, że to wywołało złośliwości, ale ludzie z publiki twierdzą, że jego drzemka nie zakłóciła całości występu. „To było bezbłędne wykonanie. Po prostu absolutnie bez zarzutu. Ci faceci tworzą nowy gatunek” – tak brzmi jeden z komentarzy na blogu Pitchfork. „Kiedy zaczął chrapać, wiedziałem, że jestem świadkiem najlepszego seta w roku.” I nie jest w to zdanie odosobnione: „ten zespół jest za(pipi)iście mroczny. Nigdy nie widziałem czegoś podobnego.” Clark po koncercie wyjaśnił swoje kłopotliwe zachowanie: „Stałem tam, grałem linię basu dla „Vertigo”, kiedy poczułem taki prawdziwy, ciepły spokój ogarniający moje ciało. To było tak, jakbym wlazł w kołdrę z naszym logo delikatnie kołysząc się z boku na bok. To było tak komfortowe, iż uznałem, że po prostu zamknę oczy na chwilę.” Następną rzeczą, jaką muzyk Deafheaven pamięta to chwila, kiedy gitarzysta Kerry McCoy kopie go w tyłek i krzyczy „to nie jest (pipi) śmieszne”, podczas gdy zespół próbował dokończyć piosenkę. „Także bywałem czasem trochę zmęczony, ale nigdy nie zasypiałem na scenie”, powiedział McCoy. „To nie jest (pipi)y żart. Wszyscy się śmieją, a to nie jest (pipi) śmieszne. Tworzymy nowy gatunek.” Deafheaven nie są obce kontrowersje. Po odwołaniu trasy z powodu zagubionego bagażu zawierającego wszystkie ich czarne ubrania, zespołowi wyciekł do sieci rider z zapisem, że każdy członek zespołu wymaga trzech rolek do usuwania sierści. Wokalista George Clarke kilka miesięcy temu łapał wirusy, w czasie gdy był posądzany o zasypianie w połowie koncertów. >tak bardzo awangardowi o wow Żal. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Maseł ale to nie jest na poważnie wiesz xD Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 15 stycznia 2015 Opublikowano 15 stycznia 2015 Przekręcanie nicku, poszedł szpagat 180 stopni do milicjanta Square'a. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 18 stycznia 2015 Opublikowano 18 stycznia 2015 Prawilnie przypominam ze w tym roku XX-lecie stuka miedzy innymi: Ozzy Osbourne - Ozzmosis Alice in Chains - Alice in Chains Death - Symbolic Fear Factory - Demanufacture Deicide - Once Upon the Cross Down - Nola Faith No More - King for.. Znienawidzony Iron Maiden - The X factor (choć mi sie wtedy podobal) Kyuss - And the Circus Leaves Town King Diamond _ Spiders Lullabye Unleashed - Victory Szanuje. Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 7 lutego 2015 Opublikowano 7 lutego 2015 Miedzy 1990-1995 powychodzily albumy, ktore stanowia 60% tego co slucham. Lista jest dluga wiec jej nie podam, ale obiektywnie rzecz ujmujac to byl zloty okres dla rocka i metalu. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 http://www.ultimate-guitar.com/news/general_music_news/finnish_punk_band_with_learning_disabilities_selected_for_eurovision.html Było Lordi, teraz pora na dałnów ze skandynawi Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 3 marca 2015 Opublikowano 3 marca 2015 Lordi byli fajni, tych tutaj przemilczę, w(pipi)ia mnie wszelka poprawność polityczna. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Miedzy 1990-1995 powychodzily albumy, ktore stanowia 60% tego co slucham. Lista jest dluga wiec jej nie podam, ale obiektywnie rzecz ujmujac to byl zloty okres dla rocka i metalu. Początek lat 90, owszem. Później bywało już różnie, zaczęło się eksperymentowanie z nu metalem i inne dziwne wytwory m. in. Kreatora. Oczywiście, było trochę dobrych płyt. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Lordi byli fajni, tych tutaj przemilczę, w(pipi)ia mnie wszelka poprawność polityczna. Co to znaczy poprawnośc polityczna w kontekscie tego zespołu? Czy ludzie z zespołem downa nie mogą grać muzyki czy ku.rwa co? Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Muzyka grana przez nich jest, delikatnie rzecz ujmując, do niczego, ale ze względu na swój stan zdrowia są uprzywilejowani. Nie to, żebym twierdził, że w Eurowizji kiedykolwiek chodziło o muzykę, ale niesmak pozostaje. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 No, ale nie wiem czy wiesz, że opinia, że ich muzyka jest do niczego jest tylko twoim prywatnym stanowiskiem i jakby nikogo twoje zdanie nie obchodzi? Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 No, ale nie wiem, czy wiesz, ale mam prawo do swojej prywatnej opinii i w sumie zdanie reszty mnie też nie obchodzi. Cytuj
django 549 Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Prywatne stanowisko prywatnym stanowiskiem, ale jak to sie laczy z polityczna poprawnoscia to ja nie wiem. Predzej jakies mini-parytety czy cos, wiadomo ze to ze choruja na to co choruja mocno zawazylo na tym ze sie tam dostali, ale Panowie, to jest (pipi)a Eurowizja. Show. Disco polo. Pinionszki. Nie ma co sie stresowac o takie sprawy. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 marca 2015 Opublikowano 4 marca 2015 Jakby nie patrzec lordi tez sa uposledzeni Cytuj
tukan 1 917 Opublikowano 29 kwietnia 2015 Opublikowano 29 kwietnia 2015 https://www.youtube.com/watch?v=TGbjjcp-nqs Cytuj
wiki1993 539 Opublikowano 21 maja 2015 Opublikowano 21 maja 2015 (edytowane) 'Pity', krótki film na podstawie opowiadania J.R. Hayesa (wokalisty Pig Destroyera) do obejrzenia tutaj: Edytowane 21 maja 2015 przez wiki1993 Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 28 maja 2015 Opublikowano 28 maja 2015 wokalista Rammsteina bawi się w solowy projekt. dziwnie brzmi po angielsku ale dobrze jest Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi