tukan 1 917 Opublikowano 25 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2017 nowy numer ATDI gó.wno obesr.ane Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 25 lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2017 chyba nie ma już miejsca na rynku na taką popelinę, za miętcy dla fanów alternatywy, zbyt ostrzy dla fanów mastkodonta, zbyt niepotrzebni dla fanów starego atdi, które powiedzmy sobie szczerze, nic wielkiego sobą nie reprezentowało. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 12 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 Dobra, nie chce mi się łazić i szukać tematów więc ładuję trochę nowości tutaj. LECIMY bandcamp Typy nagrały pierwszy album od przeszło dekady. Stylistycznie blisko The Narcotic Story ale bardziej stonowane wokalnie za to z ciekawszym intrumentarium. bandcamp Chłopaki nie próżnują, nagrywki kolaboracji z Merzbow czy The Body może dupy nie urywały ale nauczyli się trochę nowych tricków. Mieli też trasę z Cavaleremi grającymi Roots bloody Roots więc nie w kij dmuchał. Nowy album to, moim zdaniem, ciekawy miks ich wcześniejszych dokonań polany sosem nowych patentów. bandcamp [niestety tylko dwa numery] Tutaj też ekipa nagrywa pierwszy album od bardzo dawna. Formacja znana chyba każdemu więc warto sprawdzić co tam wydziubali po tylu latach. soundcloud Kolejny powrót, po 17 latach. Czy sprostali poprzeczce postawionej wysoko przez Ralationship of Command? Sprawdźcie sami. bandcamp Matthew Barnes powraca z nowym albume. Po świetnym Engravings można brać w ciemno. soundcloud Typy często porównywane do Death Grips, tudzież zarzuca się im zrzynkę z ekipy MC Ride'a. Swoim pierwszym długograjem udowadniają że mają własną stylówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 porównywanie death grips do horror to trzeba mieć ch,uja w uszach, anyway slowdive całe jest na spotify Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 12 maja 2017 Kolejny powrót, po 17 latach. Czy sprostali poprzeczce postawionej wysoko przez Ralationship of Command? Sprawdźcie sami. chyba musieliby mnie przypalać Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 14 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2017 Radeczku calusek za nowego Oxbow Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Cornell zmarł.... No ja pierdolę kurwa ;/.... Zabrakło mi słów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Liczyłem że może jakimś cudem uda się zobaczyć Temple of the Dog... No nic RIP zdecydowanie zbyt szybko... Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 To ten z audioslave? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Bardzo utalentowany gość, mimo że zdarzało mu się nagrywać guw.no (Audioslave, Bond, znaczna część twórczości solowej). Wychowałem się na Soundgardenie i Temple of the Dog - pierwszy raz zakręciła mi się w oku łezka bo zmarł jakiś znany muzyk. Szkoda chłopa. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 piosenka z bonda fajna przecież, a audioslave moze sie nie podobac ale był bardzo chwalony albumik. Ja w zasadzie gardziłem wiekszoscia grundgu, soundgardena miałem w poważaniu, wolałem alice in chains jak już, ale szkoda, niezle ciacho był. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 hunger strike fajny numer Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 to ten zbiór brudasów w jednej kapeli? o nienie Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Samobójstwo, co za zwał idź pan wchvj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 Jebane pedały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 zawał? jednak smierc przez zarzyganie się we śnie lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 hunger strike fajny numer O, dzięki za przypomnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 18 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 maja 2017 (edytowane) hunger strike fajny numer O, dzięki za przypomnienie. Jeden z lepszych kawałków Kelly Family, wspaniały teledysk. Edytowane 18 maja 2017 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 22 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2017 Zmarł Zbigniew Wodecki, wiem, że to nie odpowiedni dział, ale chciałem Wam przedstawić pewną, głupią i nie na miejscu, ciekawostkę:http://www.wodecki.pl/ZBIGNIEW-WODECKI-SOLO.pdfGARDEROBA: Powinna być wyposażona w: stół, krzesła, lustro. W garderobie powinno znajdować się: • 5 litrów soków (pomarańcza, jabłko, porzeczka) • 5 x 1,5l (plastik) i 10x0,5l (plastik) wody mineralnej niegazowanej; • czajnik elektryczny z wodą, • kawa, mleko, herbata, słodzik, • zimna płyta- kanapki, sałatki, warzywa, owoce, • szklanki, kubki jednorazowe, łyżeczki, serwetki, ręczniki papierowe W sumie to i tak małe wydzimisię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 24 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 (edytowane) Dzień pod znakiem Morbid Angel. Nowy utwór, brzmi ciekawie, perkusista zwala z nóg I projekt Davida Vincenta I am morbid z mocarną setlistą którą będę miał okazję odsłuchać na żywo już w poniedziałek. Jest moc. Edytowane 24 maja 2017 przez Absolem Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 29 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2017 (edytowane) Nowy Patton z Lombardo, jak na razie mam mieszane uczucia. https://youtu.be/rTtJXEpR-XA Edytowane 29 lipca 2017 przez Absolem Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 30 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2017 http://www.stereogum.com/1954771/butthole-surfers-recording-their-first-album-in-16-years/news/#comments Oby to byl powrot do starego dobrego grania z all dying alive na czele. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 3 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2017 Wokalistka Damad zmarła Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2017 Dzięki jej śmierci posłucham sobie dzisiaj Damada :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi