Skocz do zawartości

News

Banny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba nie ma już miejsca na rynku na taką popelinę, za miętcy dla fanów alternatywy, zbyt ostrzy dla fanów mastkodonta, zbyt niepotrzebni dla fanów starego atdi, które powiedzmy sobie szczerze, nic wielkiego sobą nie reprezentowało.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dobra, nie chce mi się łazić i szukać tematów więc ładuję trochę nowości tutaj.

LECIMY

a2219711433_10.jpg

bandcamp

Typy nagrały pierwszy album od przeszło dekady. Stylistycznie blisko The Narcotic Story ale bardziej stonowane wokalnie za to z ciekawszym intrumentarium. 

a0598543727_10.jpg

bandcamp

Chłopaki nie próżnują, nagrywki kolaboracji z Merzbow czy The Body może dupy nie urywały ale nauczyli się trochę nowych tricków. Mieli też trasę z Cavaleremi grającymi Roots bloody Roots więc nie w kij dmuchał. Nowy album to, moim zdaniem, ciekawy miks ich wcześniejszych dokonań polany sosem nowych patentów.

a0040567971_10.jpg

bandcamp [niestety tylko dwa numery]

Tutaj też ekipa nagrywa pierwszy album od bardzo dawna. Formacja znana chyba każdemu więc warto sprawdzić co tam wydziubali po tylu latach.

73033-in-ter-a-li-a.jpg

soundcloud

Kolejny powrót, po 17 latach. Czy sprostali poprzeczce postawionej wysoko przez Ralationship of Command? Sprawdźcie sami.

a1564450539_10.jpg

bandcamp

Matthew Barnes powraca z nowym albume. Po świetnym Engravings można brać w ciemno.

ho99o9-united_states_of_horror.jpg

soundcloud

Typy często porównywane do Death Grips, tudzież zarzuca się im zrzynkę z ekipy MC Ride'a. Swoim pierwszym długograjem udowadniają że mają własną stylówkę. 

Gość _Be_
Opublikowano

porównywanie death grips do horror to trzeba mieć ch,uja w uszach, anyway slowdive całe jest na spotify

Opublikowano
Kolejny powrót, po 17 latach. Czy sprostali poprzeczce postawionej wysoko przez Ralationship of Command? Sprawdźcie sami.

chyba musieliby mnie przypalać

Opublikowano

piosenka z bonda fajna przecież, a audioslave moze sie nie podobac ale był bardzo chwalony albumik.

Ja w zasadzie gardziłem wiekszoscia grundgu, soundgardena miałem w poważaniu, wolałem alice in chains jak już, ale szkoda, niezle ciacho był.

Opublikowano (edytowane)

hunger strike fajny numer

O, dzięki za przypomnienie.  :lapka:

Jeden z lepszych kawałków Kelly Family, wspaniały teledysk.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Zmarł Zbigniew Wodecki, wiem, że to nie odpowiedni dział, ale chciałem Wam przedstawić pewną, głupią i nie na miejscu, ciekawostkę:
http://www.wodecki.pl/ZBIGNIEW-WODECKI-SOLO.pdf

GARDEROBA: Powinna być wyposażona w: stół, krzesła, lustro. W garderobie powinno znajdować się: • 5 litrów soków (pomarańcza, jabłko, porzeczka) • 5 x 1,5l (plastik) i 10x0,5l (plastik) wody mineralnej niegazowanej; • czajnik elektryczny z wodą, • kawa, mleko, herbata, słodzik, • zimna płyta- kanapki, sałatki, warzywa, owoce, • szklanki, kubki jednorazowe, łyżeczki, serwetki, ręczniki papierowe

W sumie to i tak małe wydzimisię.

Opublikowano (edytowane)

Dzień pod znakiem Morbid Angel.

Nowy utwór, brzmi ciekawie, perkusista zwala z nóg

I projekt Davida Vincenta I am morbid z mocarną setlistą którą będę miał okazję odsłuchać na żywo już w poniedziałek.

Jest moc.

Edytowane przez Absolem
  • 2 miesiące temu...