Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

słoneczko, deskorolka, coca-cola, vansy i... nowy numer Deafheaven

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 185,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• parę albumików które pojawiły się ostatnio i wartę są obadania   Boris - NO Japońce w końcu nagrali dobry album. Może nie na miarę wspaniałego Pink czy Heavy Rocks ALE tym razem się nap

• Bedzie mozna ich oblookac na pogrzebie Iommiego.

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

slo burn > unida

Opublikowano

dfhvn? beka ktoś jeszcze ich słucha?

Opublikowano

Pierwszy singiel z nadchodzacego albumu Scars On Broadway, czyli na nowy album soad nie mamy co liczyc.

Opublikowano

Pachnie komercją ale wchodzi pięknie. Mam nadzieję że album będzie tak dobry jak singiel. 

Opublikowano

Przecież już przy Frontschwein można było tańczyć :)

Opublikowano

Problem z tym utworem jest taki że ciężko go wyłączyć. 

Opublikowano

Mnie się to kojarzy z Requiem i Octagon Bathory. Albumy świetne i niestety niedocenione. 

Opublikowano

Nie wiem jak wy ale ja nienawidzę Spotify itp platform streamingowych.

Już czytam na metalowych forach jakie to słabe i w ogóle. Jebać metalowe fora! Nowy Marduk zapowiada się za(pipi)iście! Zamówiłem białą i czerwoną płytę ehehehe!

Opublikowano

No, w końcu posłuchałem. I choć jebie trochę tym, w co swego czasu poszedł Satyricon, to jednak powiedziałbym, że grają jak Darkthrone teraz.

Edytowane przez Okie from Muskogee

Opublikowano

Te dzieci to trochę jak (pipi)any Nergal z Potterem. Ale to Marduk więc wybaczam!

edit: Nergala z Potterem lubię ale jako Meanthatman

Edytowane przez ornit

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy utwór Marduk jeszcze w wersji live

Edytowane przez Absolem

Opublikowano

O kurewka! Już zamówiłem:obama: Taki typowy BM. Demonaz nawet się nie stara. Dzięki Bogu, że rozeszły się ich drogi z Abbathem! Teraz mamy dwa Immortale:kaz:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Już zamówiłem. Z Noevidii. Od nich z Francji paczka idzie tydzień. To była chyba najbardziej niespodziewana wiadomość w ostatnim okresie. Tydzień przed premierą Viktorii... Pewnie będę miał obie w tym samym czasie :obama:

Opublikowano

Ja planuję kupić obie przy okazji wrześniowego koncertu. Dopilnuję żeby chłopaki pomazali okładki ;)

Opublikowano

Zły temat. DO skasowania.

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Już jest. 

Materiał świetny, jak zwykle zresztą. Mortuus rządzi. 

Edytowane przez Absolem