Opublikowano 20 kwietnia 20186 l Nawet nie zauważyłem kiedy wyszło. Słuchaliście? Edytowane 20 kwietnia 20186 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 26 kwietnia 20186 l Pierwszy singiel z nadchodzacego albumu Scars On Broadway, czyli na nowy album soad nie mamy co liczyc.
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l Pachnie komercją ale wchodzi pięknie. Mam nadzieję że album będzie tak dobry jak singiel.
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l Mnie się to kojarzy z Requiem i Octagon Bathory. Albumy świetne i niestety niedocenione.
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l Nie wiem jak wy ale ja nienawidzę Spotify itp platform streamingowych. Już czytam na metalowych forach jakie to słabe i w ogóle. Jebać metalowe fora! Nowy Marduk zapowiada się za(pipi)iście! Zamówiłem białą i czerwoną płytę ehehehe!
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l No, w końcu posłuchałem. I choć jebie trochę tym, w co swego czasu poszedł Satyricon, to jednak powiedziałbym, że grają jak Darkthrone teraz. Edytowane 27 kwietnia 20186 l przez Okie from Muskogee
Opublikowano 27 kwietnia 20186 l Te dzieci to trochę jak (pipi)any Nergal z Potterem. Ale to Marduk więc wybaczam! edit: Nergala z Potterem lubię ale jako Meanthatman Edytowane 27 kwietnia 20186 l przez ornit
Opublikowano 11 maja 20186 l Nowy utwór Marduk jeszcze w wersji live Edytowane 11 maja 20186 l przez Absolem
Opublikowano 11 maja 20186 l O kurewka! Już zamówiłem Taki typowy BM. Demonaz nawet się nie stara. Dzięki Bogu, że rozeszły się ich drogi z Abbathem! Teraz mamy dwa Immortale
Opublikowano 12 maja 20186 l Mam wrażenie, że nowy Marduk będzie bardzo nastawiony na klasyczny, blastowy BM. Sama stylistyka tych singli to jest złoto.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Już zamówiłem. Z Noevidii. Od nich z Francji paczka idzie tydzień. To była chyba najbardziej niespodziewana wiadomość w ostatnim okresie. Tydzień przed premierą Viktorii... Pewnie będę miał obie w tym samym czasie
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Ja planuję kupić obie przy okazji wrześniowego koncertu. Dopilnuję żeby chłopaki pomazali okładki
Opublikowano 14 czerwca 20186 l Już jest. Materiał świetny, jak zwykle zresztą. Mortuus rządzi. Edytowane 14 czerwca 20186 l przez Absolem