Skocz do zawartości

News

Banny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie mogę przestać tego słuchać. To jest takie skoczne i radosne. Aż sobie zamówiłem u niemiaszków "czystego" winyla:kaz: Oj będzie słuchane!

Opublikowano (edytowane)

e0e48f02aa02b7d4025995b7aa03749f.jpg

Nowy Full of Hell się zbliża. Album zamówiony i bilecik na występ do Pogłosu już kupiony:ohboy:

I Może najważniejszy news dzisiejszego dnia:

54398972_2679102548798327_67666400104195

NOWA PŁYTA CIEMNEGOTRONU! Można składać preordery na Burningshed!

Edytowane przez ornit
  • Plusik 3
Opublikowano

Się zobaczy. Piszą coś o mixie heavy z doomem. Sprzedają to w 3 kolorach, w 7-mio calowym boxie, na CD i na kasecie. Sam wziąłem wersję purple żeby sobie "jakbycozaklepać" a jak się w PL pojawi ten box i kaseta to sobie dokupię bo jak przeliczyłem wszystkie te funty na złotówki to wyszło mi trochę za dużo:frog:

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj pomyślałem sobie "żadnych więcej preorderów w tym miesiącu! Znowu wydałem zbyt dużo, poza tym i tak nic ciekawego nie wyjdzie..."

BAM!

55500781_980367135489702_142341949409669

(pipi)y Vargrav z Finlandii wypuszcza płytę!:kaz: Wziąłem "świecący w ciemnościach" winyl. Dobrze, że koszty przesyłki przynajmniej są tanie...

Teraz czekam już tylko na nową Arianę Grande:ohboy:

Edytowane przez ornit
Opublikowano

Ja pitolę! Co chwilę jakieś newsy o nowych wydawnictwach:obama:

54515009_2208702219213764_67512203863371

Tormentor zapowiedział album LIVE zarejestrowany rok temu podczas koncertu w Budapeszcie:ohboy:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja (pipi)ę jakie to jest mega słabe! Byłem na jego występie. Piosenki z działalności w Gorgoroth nadal dają radę i po prostu niszczą. Takie Procreating Satan w jego wykonaniu to mistrzostwo świata. To co nagrywa na swój nowy album to zwykłe smuty, męczenie buły. Gość jest świetnym wokalistą. Na udostępnionych przez siebie (a raczej wytwórnię) utworach nie wykorzystuje drzemiącego w swoich strunach głosowych potencjału.

Opublikowano

Niemiaszki odwołują trasę Mgła/Revenge/Deus Mortem z powodu rzekomych powiązań polskich bandów z ruchami nazistowskimi (mgła należy przecież do wytwórni naziola Mikko z Clandestine Blaze, natomiast perkusista DM grał na początku wieku w Honorze:shieeet:)

Tymczasem ci ostatni wydali nowy album

Na razie CDek. Jest dobrze! Czekam na swoją kopię od polskiego wydawcy :)

Później chętnie też przytulę winyla :)

Opublikowano
W dniu 20.04.2019 o 17:29, Absolem napisał:

Nowy Kampfar, wchodzi za(pipi)iscie jak zwykle. 

Dzięks! Pierwszy norweski album jaki sobie w tym roku zamówiłem :D

• Plusik 1