Skocz do zawartości

News

Banny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Varg podał na Twitterze, że szykuje nowy album Burzum:obama::fsg::banderas:

Nie planował tego ale zebrało mu się tyle materiału, że wypuści ścieżkę dźwiękową do sesji RPG swojego systemu My Farog. Oczywiście żartuję sobie, jednak płyta utrzymana ma być w klimacie ostatnich dwóch dokonań. 

images?q=tbn:ANd9GcQTeeYgfiog2RSq84vscDj

edit: (pipi)a! Okazało się, że to nie żart i faktycznie kolejny album ma być podkładem pod przygody dzielnych hobbitów:dynia:

Ja i tak kupię! Hail Odin!

Edytowane przez ornit
  • Haha 1
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jako alternatywę polecam zwykły TMDS plus Henhose Recordings którego się nie da słuchać tak samo jak tych dodatkowych lp z boxa plus to:

951729396efb.jpg

Zamiast bookleta z boxu bo nic nowego w nim nie będzie chyba że Necrobutcher dołoży pisemne zapewnienie że chciał zadźgać Euronymousa dwa tygodnie przed Vargiem.

Osobiście mówię nie takim żałosnym skokom na kasę.

Opublikowano

W dniu 3.06.2019 o 22:55, Absolem napisał:

Moje nowe nabytki.

Wypełniony po brzegi miodem box, jeżeli ktoś jest fanem pozycja obowiązkowa.
20190603-214012.jpg

Hurr durrr Venom

Opublikowano

No, tylko porównaj sobie zawartość tego i wszystkiego co wyszło od Mayhem plus zważ też częstotliwość wydawania "kolekcjonerskich" boxów przez Mayhem. W przypadku tego zespołu kolekcjonerski równa się dymany na piniądz. 

• Plusik 1
Opublikowano

Każdy lubi co innego. Cieszmy się muzyką i różnymi wydaniami płyt naszych ulubionych zespołów :)  Dla Ciebie to wspomniany Venom (tego boxa zresztą też mam :D), dla mnie Mayhem. Nie stać mnie na oryginał więc przygarnę remastera, nad którym według zapowiedzi, czuwali Hellhammer i legendarny Pytten. Ciekawy jestem też bonusów a także (a może przede wszystkim) tej dodatkowej książki. Nawet Nergal się wypowiada i co ciekawe używa tam słowa "Euronymouse" co wydaje się bardziej niż prawdopodobne funkcjonowało wówczas na polskiej scenie tak jak plotka, że Euronymousa zabił Fenriz :potter:. Szkoda tylko, że nie ma tam wywiadu z Vargiem ale Louis pewnie woli grać sam ze sobą w swoje RPGi niż wracać do kłopotliwej przeszłości.

I tak! Lubię być w ten sposób dymany :isee:

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Me and that Man trafił do preordera

https://matm-store.com/

Przyznam, że mi się to zupełnie nie podoba. Poprzedni album był spoko, koncert w Palladium również natomiast to wydawnictwo zupełnie do mnie nie trafia. 

W mystic.pl jest złoty winyl za 108 zł

Ozzy Osbourne Ordinary Man

https://www.gandalf.com.pl/m/ordinary-man-vinyl/

Gandalf teraz poleciał bo JUŻ przecenił na tylko 165,99:yao:

Na oficjalnej stronie Ozzyego można zamówić kolorową wersję oraz PD a jak ktoś nie chce ściągać z JewSA to niecierpliwi mogą zaklepać swoje kopie w fińskim

https://www.recordshopx.com/

Opublikowano

https://muzyka.interia.pl/wiadomosci/news-rush-neil-peart-nie-zyje-legendarny-perkusista-mial-67-lat,nId,4255581

Odszedł jeden z największych, a w mojej opinii największy i najlepszy rockowy perkusista wszechczasów. Coż...moje marzenie, aby kiedyś pójść na ich koncert mogę odłożyć na półkę i...na zawsze:(

Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, Absolem napisał:

Ogromna strata, Rush bardzo szanuję. 

Dziwna rzecz, bo Rush jako jeden z bardzo, bardzo nielicznych wykonawców ze światowego topu, które nigdy w Polsce nie koncertowały. Tym bardziej jest to dziwne, że przecież Geddy Lee pochodzi z ocalałej z Holocaustu rodziny łódzkich Żydów. Był ponoć jeden jedyny raz w naszym kraju, właśnie w Łodzi, ale jego wizyta miała charakter ściśle prywatny. Była raz kiedyś realna szansa, aby na ich koncercik pojechać swego czasu do Pragi, ale wraz z kumplem pomyśleliśmy sobie tak: raz że fundusze u nas średnie, droga daleka, logistyka upierdliwa, a dwa, że skoro przyjechali do Pragi to za momencik wjadą na następnej lub następnej trasce koncertowej do nas. No i chuy, nie wpadli i już nie wpadną:frog:

PS: Urządziłem sobie dziś z kumplem (też fanem zespołu) wieczór poświęcony Rush oglądając cały koncert na bluryju. Na nim właśnie solo Pearta:

Spoczywaj arcymistrzu w pokoju! :( 

Edytowane przez Czezare
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, ornit napisał:

Najnowszy winyl mgły do kupienia od No-Solace na Allegro. 45+14 zł wysyłka. Taniej się chyba nie da.

Chyba już nie ma :frog:

Edit kupione na malignant voices

Edytowane przez tukan