Skocz do zawartości

News

Banny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

każda religia to stek bzdur... nie ma boga, szatana, aniolów i całego tego gó.wna po prostu muszą sobie wymyślać ludzie jakieś głupoty gdyż to jest jakas dziwna potrzeba... zawsze była jakaś wiara, w drzewo, trawę, czy krowy... dla mnie to brednie...

A co mnie wq to zachowania katoli i innych religii... z jednej strony taki katol popie.rdala do kościołka jaki on wierzący itp a potem idzie na dziwki, zdradza żonę, zabija, kradnie... to jest dla mnie śmieszne... katole to takie ściemnianie... wszyscy boją się kościoła jakby niewiadomo co to było... a że to katole to sekta zbrodnicza nie ma co do tego wątpliwośći... historia i suche fakty tego dowodzą...

To wszystko się przekłada na życie ateisty... ja pier.dole ja chcę aborcji, eutanazji, in vitro, chcę wszystkiego co jest dostępne, i stosowanie tego w ramach prawa... moralność katolska to przykład dałem wyżej...

Z resztą jak jest ktoś taki mega wierzący to niech się stosuje do zasad katolików i modra w kubeł... idź do tego pedofila w sutannie i słuchaj i rób co ci każe boś owieczka (pipi)ego dziadka w "niebie"....

Jak będę chciał to spalę biblie, równie dobrze mogę spalić "pana tadeusza", jak będę chciał to oleję krzyż i co z tego...

A właśnie... dlaczego nikt nie przejmuje się uczuciami religijnymi satanistów:> :) (nie mówię o debilach co biegają po cmentarzach)

Opublikowano

Mastodon jest w polowie nagrywania nowej plyty. Ma byc brutalnie, ale i eksperymentalnie, czyli (pipi)a wiadomo jak bedzie.

Tool tez cos tam robi, ale poki co sa na poczatku tworzenia.

Opublikowano

Obso, gramy w bilarda?

heh, nowego toola bym posłuchał, ileż można w kółko stare płyty męczyć. ciekawe co tam chłopaki z el ej zmajstrują tym razem.

no to chu,j ja ide spac.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

8 sierpnia 2008 r. nakładem wytwórni Emotional Syphon Recordings należącej do Jamesa Munky'ego Shaffera - gitarzysty zespołu Korn - ukaże się płyta grupy Fear And The Nervous System.

W jej skład, prócz Munky'ego, wchodzą Billy Gould (gitara basowa; eks Faith No More), Wes Borland (gitara; Black Light Burns, eks Limp Bizkit), Brooks Wackerman (perkusja; Bad Religion, Tenacious D), Leopold Ross (gitara, programowanie) i Zach Baird (klawisze, programowanie).

Opublikowano
Trochę shitu o nowej płycie Metalliki:

http://muzyka.onet.pl/10175,1697633,newsy.html

News niby stary, ale dopieo teraz go odkryłem. Kurcze... no ja wiem, że jestem wyjątkowo naiwny, ale... Rubin dobrze gada - mają zagrać stary dobry thrash, a nie "szukać nowych brzmień". Jeśli to prawda z tymi balladami, to... no napawa mnie to optymizmem :]

lol

tak samo z tym ostatnim albumem, mial byc powrot do korzeni, a wrocili do garazu ;]

Opublikowano

Josh Graham has left Red Sparowes in order to pursue A Storm of Light full time. he still lists: neurosis (visuals), blood and time, battle of mice as his projects and says: formerly of red sparowes. ASOL is currently working on a split 12" featuring 2 tracks. and should have an LP out soon called: And We Wept the Black Ocean Within, from Neurot.

Red Sparowes are working on a new LP according to their myspace (and touring) and Josh is no longer listed as a member.

BoM - hasn't updated their myspace in forever, but the Jesu/BoM split is still slated according to JKB.

Made Out Of Babies - have completed a new LP for The End records.

• 5 tygodni później...
Gość Grzehoo
Opublikowano

CoLeternalkingdomCD_web.jpg

Album jest już skończony, teraz tylko dodać mastering i takie tam bzdety. Ponoć ma być ciężej i mroczniej niż na poprzednich płytach. Oficjalna premiera 16 czerwca.

Opublikowano

nowy singiel amerykańskiej grupy TODAY IS THE DAY właśnie trafił do sklepów. Będzie on promował najnowszy album, który ukaże się w sierpniu i będzie zatytułowany tak samo jak singiel czyli Dj OTZI

snap104id0.jpg

Opublikowano (edytowane)

Na 16 czerwca zapowiedziana jest nowa płyta Judas Priest "Nostradamus".

Ma to byc concept album oparty na przepowiedniach wymienionego w tytule pana

nostradamusalbumcover40hn7.jpg

A tu macie singiel - NOSTRADAMUS

Edytowane przez zaton666
Opublikowano (edytowane)

To jest wprawdzie z przed tygodnia, ale teraz sobie dopiero przypomniałem o tym :P

Iced Earth, z Barlowem z powrotem w składzie, pracuje nad nową płytą (ma chyba być jeszcze w tym roku).

W czerwcu ma wyjść nowy singiel pt "I walk among You".

Tutaj można w całości przesłuchać kawałków z niego (jeden nowy, i dwa remastery z poprzedniej płyty).

Zapowiada się fajnie.

Edytowane przez zaton666
Opublikowano

zaj.ebicho, z tego co mozna wyczuc/wysluchac to bedzie to jakis concept album. Swietny track

'run, run for your life, run from the tribe' :twisted:

napier2cs1.png

Opublikowano

Jak by kogoś interesiło (za nuta.pl):

Gojira

W październiku br. do sklepów trafi nowa płyta formacji Gojira.

Zespół przebywa obecnie we własnym Studio Des Milans. Obecnie dogrywane są partie gitar. Premiera wydawnictwa zbiegnie się w czasie z trasą koncertową, w którą Francuzi wyruszą u boku Szwedów z In Flames.

Wokalista i gitarzysta kapeli, Joe Duplantier, 9 czerwca br. pojawi się na pewno w warszawskim klubie Stodoła. Artysta, tym razem w roli basisty, zagra z zespołem Cavalera Conspiracy, który tworzą ponadto Max i Iggor Cavalerowie oraz Marc Rizzo z Soulfly.

Lamb Of God

30 czerwca do sklepów trafi nowe wydawnictwo Lamb Of God. Dwupłytowe, koncertowe DVD opatrzono tytułem "Walk With Me In Hell".

Dzieło inauguruje nowy kontrakt zespołu z wytwórnią Roadrunner Records. Dwa krążki wypełni około 5 godzin nagrań.

Na pierwszej płycie zamieszczony zostanie dokument "Walk With Me In Hell" i fragmenty koncertów z całego świata, które formacja zagrała w ramach Sacrament World Tour. Na potrzeby filmu zarejestrowano każdy szczegół z życia Lamb Of God, od czasów, kiedy grupa wyruszyła w trasę po wydaniu w 2006 roku albumu "Sacrament".

- Jesteśmy na scenie przez 90 minut w ciągu dnia. Ludzie chcą wiedzieć, co się dzieje przez pozostałe 22,5 godziny - wyjaśnia perkusista, Chris Adler. - To nie są zawsze limuzyny i szampan. "Walk With Me In Hell" nie przypomina żadnego DVD, które wcześniej widziałem.

Na drugim dysku znajdziemy "Making of Sacrament" oraz cały występ z zeszłorocznego Download Festival, gdzie grupa dała popis swoich umiejętności przed 72 tysiącami fanów.

Zwiastun dzieła można zobaczyć w serwisie MySpace.

Soulfly

28 lipca br. ukaże się nowy album grupy Soulfly. Płytę zatytułowaną "Conquer" wypełni 11 kompozycji.

W nagraniach gościnnie udział wzięli David Vincent z grupy Morbid Angel i Dave Peters z Throwdown. Sesja odbyła się w Porch Studio na Florydzie, jesienią 2007 roku. Materiał jest obecnie miksowany przez Andy'ego Sneapa.

Na oficjalnej stronie zespół zamieścił okładkę oraz listę z tytułami utworów, które trafią na longplay.

23774hv7.jpg

Oto pełna tracklista:

"Blood Fire War Hate"

"Unleash"

"Paranoia"

"Warmageddon"

"War Ghost"

"Rough"

"Fall Of Sycophants"

"Doom"

"Rot"

"Touching The Void"

"Soulfly VI".

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania zgłoszenia o posiadaniu praw autorskich przez Nuclear Blast Records.

no za(pipi)isty po prostu