Masorz 13 197 Opublikowano 31 stycznia 2016 Opublikowano 31 stycznia 2016 Dobra, posłucham również. Cytuj
puszkin 235 Opublikowano 3 lutego 2016 Opublikowano 3 lutego 2016 stream nowego albumu polskiej kapeli Entropia, http://www.musickmagazine.pl/archiwa/4978 1 Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 26 lutego 2016 Opublikowano 26 lutego 2016 Szybko się kurwa dowiedziałem, że wiosłowy Riverside ducha wyzionął Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 wokalista belphegor zostal opluty przez jakiegoś fanatyka religijnego i prawie dostał wpier.dol ale ochronił go karl sanders z nile xD Jeszcze odnosnie Rosji to Batushki zakazali (niestety nie bylo to spowodowane ch,ujowoscią ich muzyki) Oto oficjalne oświadczenie dotyczące koncertów w Moskwie: Drodzy Przyjaciele i fani w Rosji, to jest ta chwila, w której szczerze żałujemy, że musimy poinformować Was o odwołaniu obu koncertów w Moskwie. Mieliśmy wszystkie pozwolenia i „zielone światło” od rosyjskiej policji, urzędu wizowego i odpowiednich urzędników. Niestety otrzymaliśmy pogróżki od ekstremistów związanych z rosyjskim kościołem prawosławnym mówiące o tym, że pobiją, a nawet zabijają osoby, które przyjdą na te dwa koncerty. Ponieważ nie możemy nad tym zapanować i nie możemy zapewnić, że koncerty będą w 100% bezpieczne, jesteśmy zmuszeni natychmiast odwołać oba. Mamy nadzieję, że zrozumiecie. Chcielibyśmy podziękować rosyjskim organizatorom za ogromną pracę, którą wykonali i wsparcie. Jeszcze raz – szczerze przepraszamy i mamy nadzieję, że pewnego dnia będziemy mogli zagrać na rosyjskiej ziemi. Bądźcie bezpieczni! БАТЮШКА Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 U nas niedługo będzie tak samo, kaczystowska kato-prawica o to zadba. 1 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 mocny mają ten kościół jak się boją zespołu death metalowego, mhm. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Belphegor to black-death, ale z lekką przewagą blacku Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 ja wiem, ogólnie spier,dolina końsko- owcza Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 mocny mają ten kościół jak się boją zespołu death metalowego, mhm. tutaj chodzi raczej o ekstremistów bo tych akurat w rosji jest bardzo dużo i to, że mogą komuś wpier.dolić to nikogo nie dziwi a sytuacja podobna do tej w polsce też sie oburzają religijne środowiska, ale w polsce dresy nie są aż tak je.bniete żeby wbijąć na koncerty behemota i lać kuców Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 5 maja 2016 Opublikowano 5 maja 2016 Bill z Tokio Hotel ma rózowe włosy: http://www.pudelek.pl/artykul/92188/bill_z_tokio_hotel_ma_rozowe_wlosy/ Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 6 maja 2016 Opublikowano 6 maja 2016 https://www.youtube.com/watch?v=XraSkDFMSNc Od tego to już tylko krok do kapeli Pawła Małaszyńskiego. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 lutego 2017 Opublikowano 15 lutego 2017 (edytowane) Nowe Sun Kil Moon już jest: http://www.sunkilmoon.com/commonaslight/ Edytowane 15 lutego 2017 przez Rozi Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 https://www.vice.com/pl/article/zdelegalizowac-polski-nu-metal?utm_source=vicepl Nawet śmiesznie się słucha i czyta. 2 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 K2Ci milusińscy z Dąbrowy Górniczej chcieli być w swoim czasie polskim Mudvayne, więc przebrali się w worki na śmieci, które w połączeniu ze studenckimi brodoszyszkami i trądzikiem spełniającym rolę bojowego makijażu, musiały zachwycić nawet wysłanników Universal Music Polska. MY ADRENALINEZanim wyłudzał pinionżki w internetowych żebrach, zespół Semantik Spunk miał taką to wczesną inkarnację, na potęgę czerpiącą z Korna i Deftones. W pewnym telewizyjnym programie muzycznym emitowanym niegdyś na TV4, wokalista przekonywał, że absolutną solą nu metalu są „pjenkne melodie", dlatego namiętnie słucha George'a Michaela. ERIS IS MY HOMEGIRLZanim wrzawę podniosą gatunkowi talibowie – nie, lubelskie Iryski to żaden deathcore. Abstrahując już jednak od tego, że ich wyciumkane w ProTools słodkie trele w porównaniu do takiego Despised Icon wypadają jak zabiedzony parkowy ekshibicjonista przy naspidowanym Rocco [...] „długo wyczekiwany" (a jakże!) debiut For the Most Beautiful One to pierwszy w historii środek przeczyszczający zażywany przez uszy. :pawel: Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 (edytowane) Ja znam Nekromer i ten zespół, co był w Must Be The Music na Polsacie, co z Marylą Rodowicz na sylwka zagrali (filmik w opisie, ale nie polecam włączyć, bo poczujesz maksymalny poziom żenady). Edytowane 17 lutego 2017 przez grzybiarz Cytuj
Absolem 1 036 Opublikowano 17 lutego 2017 Opublikowano 17 lutego 2017 Ja znam Behemoth, Kazika i Dżem. Cytuj
django 549 Opublikowano 19 lutego 2017 Opublikowano 19 lutego 2017 Mojej Adrenaliny nie znać? Co ta młodzież... https://www.youtube.com/watch?v=JthqDaLcGVs Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 19 lutego 2017 Opublikowano 19 lutego 2017 no ale to nie to samo, a moja adrenalina miała utwór na żywo w programie kuby wojewódzkiego, następnego dnia lecialem do sklepu. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 19 lutego 2017 Opublikowano 19 lutego 2017 No nie najlepszy jest to utwór. Najbardziej irytuje mnie wokal. Cytuj
django 549 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 no ale to nie to samo, a moja adrenalina miała utwór na żywo w programie kuby wojewódzkiego, następnego dnia lecialem do sklepu. A później semantik punk i płyta o alfabecie. Tak szybko się s(pipi)ić to nawet Mastodon nie umiał. Cytuj
noob_IRA 93 Opublikowano 20 lutego 2017 Opublikowano 20 lutego 2017 Nawet w miarę była ta płyta z błędami. "Nietoleruje-bije" czy coś koło tego. Cytuj
michal 558 Opublikowano 24 lutego 2017 Opublikowano 24 lutego 2017 no ale to nie to samo, a moja adrenalina miała utwór na żywo w programie kuby wojewódzkiego, następnego dnia lecialem do sklepu. Wcyhodzisz czasem z domu ze ogladasz jeszcze tv czy moze malzonka wyznaje zasade tv party w sobote. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi