Opublikowano 15 marca 20196 l Ja nie mogę przestać tego słuchać. To jest takie skoczne i radosne. Aż sobie zamówiłem u niemiaszków "czystego" winyla Oj będzie słuchane!
Opublikowano 20 marca 20196 l Nowy Full of Hell się zbliża. Album zamówiony i bilecik na występ do Pogłosu już kupiony I Może najważniejszy news dzisiejszego dnia: NOWA PŁYTA CIEMNEGOTRONU! Można składać preordery na Burningshed! Edytowane 20 marca 20196 l przez ornit
Opublikowano 20 marca 20196 l Się zobaczy. Piszą coś o mixie heavy z doomem. Sprzedają to w 3 kolorach, w 7-mio calowym boxie, na CD i na kasecie. Sam wziąłem wersję purple żeby sobie "jakbycozaklepać" a jak się w PL pojawi ten box i kaseta to sobie dokupię bo jak przeliczyłem wszystkie te funty na złotówki to wyszło mi trochę za dużo
Opublikowano 20 marca 20196 l 2 godziny temu, ornit napisał: heavy z doomem Nic mi więcej nie trzeba :>
Opublikowano 21 marca 20196 l Wczoraj pomyślałem sobie "żadnych więcej preorderów w tym miesiącu! Znowu wydałem zbyt dużo, poza tym i tak nic ciekawego nie wyjdzie..." BAM! (pipi)y Vargrav z Finlandii wypuszcza płytę! Wziąłem "świecący w ciemnościach" winyl. Dobrze, że koszty przesyłki przynajmniej są tanie... Teraz czekam już tylko na nową Arianę Grande Edytowane 21 marca 20196 l przez ornit
Opublikowano 21 marca 20196 l Nowa plyta Nocturnus w maju, jaram się okrutnie, ten miesiąc doprowadzi mnie do bankructwa.
Opublikowano 21 marca 20196 l Ja pitolę! Co chwilę jakieś newsy o nowych wydawnictwach Tormentor zapowiedział album LIVE zarejestrowany rok temu podczas koncertu w Budapeszcie
Opublikowano 28 marca 20196 l Wszystko jest na swoim miejscu, płyta jest świetna, myślałem że dali wszystko co najlepsze na single ale pozostałe utwory są jeszcze lepsze.
Opublikowano 30 marca 20196 l Po jednym odsłuchu nie moje klimaty, dwa pierwsze numery zmęczyły bułe trochę ale dalej jest lepiej. Niemniej to twarde r rozpier/dala mnie na atomy XD
Opublikowano 16 kwietnia 20196 l Ja (pipi)ę jakie to jest mega słabe! Byłem na jego występie. Piosenki z działalności w Gorgoroth nadal dają radę i po prostu niszczą. Takie Procreating Satan w jego wykonaniu to mistrzostwo świata. To co nagrywa na swój nowy album to zwykłe smuty, męczenie buły. Gość jest świetnym wokalistą. Na udostępnionych przez siebie (a raczej wytwórnię) utworach nie wykorzystuje drzemiącego w swoich strunach głosowych potencjału.
Opublikowano 24 kwietnia 20195 l Nowy Darkthrone. Bardzo ich cenię i szanuję, tym singlem kupili mnie z miejsca tak jak zwykle zresztą.
Opublikowano 29 kwietnia 20195 l Niemiaszki odwołują trasę Mgła/Revenge/Deus Mortem z powodu rzekomych powiązań polskich bandów z ruchami nazistowskimi (mgła należy przecież do wytwórni naziola Mikko z Clandestine Blaze, natomiast perkusista DM grał na początku wieku w Honorze) Tymczasem ci ostatni wydali nowy album Na razie CDek. Jest dobrze! Czekam na swoją kopię od polskiego wydawcy Później chętnie też przytulę winyla
Opublikowano 5 maja 20195 l W dniu 20.04.2019 o 17:29, Absolem napisał: Nowy Kampfar, wchodzi za(pipi)iscie jak zwykle. Dzięks! Pierwszy norweski album jaki sobie w tym roku zamówiłem