Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 187,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• parę albumików które pojawiły się ostatnio i wartę są obadania   Boris - NO Japońce w końcu nagrali dobry album. Może nie na miarę wspaniałego Pink czy Heavy Rocks ALE tym razem się nap

• Bedzie mozna ich oblookac na pogrzebie Iommiego.

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

slo burn > unida

Opublikowano

Ja nie mogę przestać tego słuchać. To jest takie skoczne i radosne. Aż sobie zamówiłem u niemiaszków "czystego" winyla:kaz: Oj będzie słuchane!

Opublikowano

e0e48f02aa02b7d4025995b7aa03749f.jpg

Nowy Full of Hell się zbliża. Album zamówiony i bilecik na występ do Pogłosu już kupiony:ohboy:

I Może najważniejszy news dzisiejszego dnia:

54398972_2679102548798327_67666400104195

NOWA PŁYTA CIEMNEGOTRONU! Można składać preordery na Burningshed!

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Się zobaczy. Piszą coś o mixie heavy z doomem. Sprzedają to w 3 kolorach, w 7-mio calowym boxie, na CD i na kasecie. Sam wziąłem wersję purple żeby sobie "jakbycozaklepać" a jak się w PL pojawi ten box i kaseta to sobie dokupię bo jak przeliczyłem wszystkie te funty na złotówki to wyszło mi trochę za dużo:frog:

Opublikowano

Wczoraj pomyślałem sobie "żadnych więcej preorderów w tym miesiącu! Znowu wydałem zbyt dużo, poza tym i tak nic ciekawego nie wyjdzie..."

BAM!

55500781_980367135489702_142341949409669

(pipi)y Vargrav z Finlandii wypuszcza płytę!:kaz: Wziąłem "świecący w ciemnościach" winyl. Dobrze, że koszty przesyłki przynajmniej są tanie...

Teraz czekam już tylko na nową Arianę Grande:ohboy:

Edytowane przez ornit

Opublikowano

Nowa plyta Nocturnus w maju, jaram się okrutnie, ten miesiąc doprowadzi mnie do bankructwa. 

Opublikowano

Ja pitolę! Co chwilę jakieś newsy o nowych wydawnictwach:obama:

54515009_2208702219213764_67512203863371

Tormentor zapowiedział album LIVE zarejestrowany rok temu podczas koncertu w Budapeszcie:ohboy:

Opublikowano

(pipi)a co ja bym dał żeby to było bez wokalu:frog:

Opublikowano

Wszystko jest na swoim miejscu, płyta jest świetna, myślałem że dali wszystko co najlepsze na single ale pozostałe utwory są jeszcze lepsze. 

Opublikowano

Po jednym odsłuchu nie moje klimaty, dwa pierwsze numery zmęczyły bułe trochę ale dalej jest lepiej. Niemniej to twarde r rozpier/dala mnie na atomy XD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja (pipi)ę jakie to jest mega słabe! Byłem na jego występie. Piosenki z działalności w Gorgoroth nadal dają radę i po prostu niszczą. Takie Procreating Satan w jego wykonaniu to mistrzostwo świata. To co nagrywa na swój nowy album to zwykłe smuty, męczenie buły. Gość jest świetnym wokalistą. Na udostępnionych przez siebie (a raczej wytwórnię) utworach nie wykorzystuje drzemiącego w swoich strunach głosowych potencjału.

Opublikowano

Nowy Darkthrone. Bardzo ich cenię i szanuję, tym singlem kupili mnie z miejsca tak jak zwykle zresztą. 

Opublikowano

Niemiaszki odwołują trasę Mgła/Revenge/Deus Mortem z powodu rzekomych powiązań polskich bandów z ruchami nazistowskimi (mgła należy przecież do wytwórni naziola Mikko z Clandestine Blaze, natomiast perkusista DM grał na początku wieku w Honorze:shieeet:)

Tymczasem ci ostatni wydali nowy album

Na razie CDek. Jest dobrze! Czekam na swoją kopię od polskiego wydawcy :)

Później chętnie też przytulę winyla :)

Opublikowano
W dniu 20.04.2019 o 17:29, Absolem napisał:

Nowy Kampfar, wchodzi za(pipi)iscie jak zwykle. 

Dzięks! Pierwszy norweski album jaki sobie w tym roku zamówiłem :D

Opublikowano

25 Października nowy album Mayhem tym razem z Century Media...