ornit 2 938 Opublikowano 27 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2019 (edytowane) Nie wiem co tam Bart wymyśli na cały album ale to jest po prostu lepsze póki co Jak będzie jakaś fajna edycja to kupię choć gardzę oboma tymi panami Jakby to kogoś interesowało to 16.05 wychodzą oficjalne repressy Beherit: - Drawing Down The Moon - H418ov21.c (pierwsze bicia wciąż dostępne np. na wielkaplyta.pl) - Electric doom synthesis - Engram Preordery jak na razie jedynie przez https://www.recordshopx.com/ wysyłka jkieś 8 Euro. Wysyłają DHLem z FInlandii przez Litwę, Polskę (?) do Niemiec i stamtąd do Polski Edytowane 27 Maja 2019 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Cała drama wokół Batuszki to jedna wielka żenada - pokłócili się, jak zwykle o kasę, a teraz obie strony robią z siebie męczenników. Natomiast Ba(r)tuszka na 4. miejscu całego metalu z tego roku na rateyourmusic, to kiepski żart. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 czemu? entry level black metal, który podoba się wielu ludziom, dość zrozumiale Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Generalnie rankingi RYM są w wielu wypadkach zaskakująco trafne i uwzględniające mocno, w pojęciu mainstreamowym, niszowe krążki - Exuvia Ruins of Beverast była np. na 2. miejscu dwa lata temu. Tak, jasne, metal znają, ale daleko tej płycie do entry level czegokolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 30 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 Akurat Batusszka cieszy się ogromną popularnością na całym świecie a to w jaki sposób odbierana jest u nas nie przekłada się na to co jest za granicą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 18 godzin temu, Hela napisał: Generalnie rankingi RYM są w wielu wypadkach zaskakująco trafne i uwzględniające mocno, w pojęciu mainstreamowym, niszowe krążki - Exuvia Ruins of Beverast była np. na 2. miejscu dwa lata temu. Tak, jasne, metal znają, ale daleko tej płycie do entry level czegokolwiek. nie wiem nie słuchałem tej nowej batuszki ale już pierwsza płyta dostała dobre oceny, kapela jest zapraszana na festy w usa i doczekała się już klonów (tak samo jak mgła) także wiesz to co ty uznajesz za żart dla kogoś z innego kodu kulturowego może być za(pipi)iste Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Dzięki, że mi wytłumaczyłeś, czuję się teraz, jak Neo po wybudzeniu z Matrixa. Cytuj Odnośnik do komentarza
RaiD 76 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Może głupi News ale coś dla śmiechu... Corey Taylor rozsadził sobie jajo podczas śpiewu ... Ja p...rd...ole czegoś takie takiego jeszcze nie słyszałem ;D Trza uważać... https://www.antyradio.pl/Muzyka/Duperele/Corey-Taylor-rozsadzil-sobie-lewe-jadro-podczas-spiewania-32234 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Nowy Abbath, ja jestem kupiony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Nowe video od Immolation, "złote a skromne" 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Od ponad dwudziestu lat whorshipuję Roberta Vignę i jego granie na gitarze. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2019 Jewtube w ramach walki z „neonazizmem” i „supremacją rasową” zamknęło Vargovi Vikernesowi aka Louis Cachet vel Thuleanperspective kanał. Na szczęście istnieje alternatywa na bitchute.com :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Jest alternatywa kamień z serca, bo już się bałem, że na zawsze zniknął nam bezpośredni wgląd na kryzys wieku średniego gościa, który zabił swojego kumpla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Krystian trochę groteskowa postać. Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 7 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2019 No i to jest dobra wiadomość A już mi chodziło po głowie kupno boxa z Season of Mist Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2019 W 2020 ma zostać wydana książka o Bathory https://www.facebook.com/bathorybook 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 13 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 Satyr zapowiedział wydanie zremasterowanego albumu "Rebel Extravaganza" na 20-tą rocznicę. Behemoth wyda wkrótce w swoim sklepie reedycję winyla "Evangelion". Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Jeśli mamy na forum jakiś Januszy maklerów z discogs to radzę zaopatrzyć się w tą wersję: https://wolfspell.pl/en_US/p/WARMOON-LORD-Burning-Banners-of..-LP-VIOLET-preorder/1905 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 (edytowane) W dniu 13.06.2019 o 17:16, ornit napisał: Satyr zapowiedział wydanie zremasterowanego albumu "Rebel Extravaganza" na 20-tą rocznicę. Wydaliby wznowienie Now Diabolical, cieszę się z reedycji Beha bo tylko tej mi brakuje na winylu a na Discogs kosztuje całkiem sporo. Edytowane 15 Czerwca 2019 przez Absolem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Nie pochwalam nazizmu ani rasizmu ale w gatunku czarnym metalem zwanym miejsca w ideologicznej beczce śmiechu jest wystarczająco dużo i czasem warto zaopatrzyć się w coś dla zwykłej beki i z kolekcjonerskiego obowiązku. Pod koniec lipca francuski Drakkar Productions wydaje reedycję Kosherat amerykańskiego zespołu pieśni i tańca Grand Belial's Key. http://www.drakkar666.com/drakkar/description.php?lang=2&path=2&sort=id&page=0&id=5702 Na discogs tego nie dostaniecie bo tam wszystkie wydania tego zespołu mają dożywotniego banana Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 @ornit widziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 @Absolem Tak widziałem ale zamówię to tylko po to żeby w przyszłości opchnąć/mieć na wymianę. Na 100% te 1000 egzemplarzy rozejdzie się przed premierą więc warto w to zainwestować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 (edytowane) Nowy Abbath Edyta: do debiutu to nie ma startu, nowy Immortal deklasuje ten krążek w każdym calu. Abbath powinien całować w dupsko Kinga żeby wrócił do zespołu. Edytowane 3 Lipca 2019 przez Absolem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 2 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 (edytowane) Do słuchania słabe ale na żywo to będzie ogień Jakby kogoś interesowało to koncertówka Tormentora jest do kupienia https://tpl.se/music/tormentor-hung-anno-daemoni-hungarian-black-metal-night-dlp-cd-dvd/ Około 250 zł z wysyłką (300 za rejestrowaną + płatność PayPal) ze Szwecji dostajemy 2xLP, CD i DVD z zapisem koncertu z 2018, który odbył się w Budapeszcie. Limit 666. Edytowane 4 Lipca 2019 przez ornit Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Nowy utwór Aura Noir, łykam ich bezwarunkowo i w tym przypadku mają mnie od pierwszego utworu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi