Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Szykuje się nowy album! Singiel do preorderowania na seasonofmist. Ja poczekam aż jakieś polskie distro będzie to miało po taniości.

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 187,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• parę albumików które pojawiły się ostatnio i wartę są obadania   Boris - NO Japońce w końcu nagrali dobry album. Może nie na miarę wspaniałego Pink czy Heavy Rocks ALE tym razem się nap

• Bedzie mozna ich oblookac na pogrzebie Iommiego.

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

slo burn > unida

Opublikowano

Mortem%20vinyl.jpg

Nowy album reaktywowanego norweskiego Mortem. W składzie zespołu założyciele Marius Void i Sverd Johnsen + Tor Stavenes z 1349 i HellHammer z Mayhem.

https://burningshed.com/store/peaceville/mortem_ravnsvart_vinyl?filter_tag=Ravnsvart&filter_category_id=264

Ja tym razem czekam na polską dystrybucję żeby nie przepłacać (gdyby dawali chociaż jakieś bonusy...)

Opublikowano

Reaktywacja zespołu, który nagrał jedno 13-minutowe demo 30 lat temu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mercyful Fate zapowiada koncerty w Europie na 2020 rok. Coś czuję że przyszłoroczna edycja Mystic Festival rozyebie. 

Opublikowano

Nowy singiel Tool, nie jestem jakimś wielkim fanem ale utwór bardzo dobry. 

Opublikowano

Cieszę się, że nie jestem fanem Toola. Nigdy nie rozumiałem tej muzyki i słyszę, że na przestrzeni lat nic się nie zmieniło.

Peaceville wydaje reedycję boxa

Mayhem%20Cursed2%20mock.jpg

https://burningshed.com/mayhem_cursed-in-eternity_boxset

Taniej niż oryginał bo tylko czarne 12" i jedna 7". Nawet książeczka została okrojona. Suabo.

10 Sierpnia, w rocznicę śmierci Euronymousa prawdopodobnie zostanie zapowiedziany/wydany box winylowy De Mysteriis Dom Sathanas. Ciekawi mnie kto go wyda. Nie mogę się doczekać i jeśli to nie będzie Back on Black to kupię.

Opublikowano

No (pipi)a!

68735256_2486927974861715_58003647879257

Voices of Wonder dystrybuowało oryginał więc spodziewam się dużo dobrego po tym wydaniu. Pewnie w bonusie będą dema, instrumentalne wersje, może dorzucą DVD z "Lords of Chaos" :yao:

Nie mogę się doczekać!:ohboy:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na EMP box sety nowego Mayhem w preordered za 284 zł! Wziąłem kolor lilac! A na początku września ma być info o wypasionym boxie De Mysteriis Dom Sathanas!

Opublikowano

Coś już jest do przesłuchania z tej płyty nowej? 

Opublikowano

Nie lubię takich kotów w worku, zwłaszcza że Esoteric Warfare mnie jakoś na łopatki nie powaliło. 

Opublikowano

Ja tam biorę w ciemno. Każdy Mayhem inny i wszystkie mi się podobają.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Angel Witch wyda nowy album pierwszego listopada tego roku :banderas:

Edytowane przez Absolem

Opublikowano

Coma zawiesza działalność. Dla mnie osobiście mega ch.wa wiadomość.d035163677cdd8c824136a225aaf33ae.jpg

Opublikowano

No nareszcie.

W dniu 2.07.2019 o 21:41, ornit napisał:

Do słuchania słabe ale na żywo to będzie ogień :)

Jakby kogoś interesowało to koncertówka Tormentora jest do kupienia

R-13806556-1561550040-8102.jpeg.jpg

https://tpl.se/music/tormentor-hung-anno-daemoni-hungarian-black-metal-night-dlp-cd-dvd/

Około 250 zł z wysyłką (300 za rejestrowaną + płatność PayPal) ze Szwecji dostajemy 2xLP, CD i DVD z zapisem koncertu z 2018, który odbył się w Budapeszcie. Limit 666.

Ta okładka to wyborne wręcz prowo albo debil.

Opublikowano

Dziś natomiast na yt nowy, trzeci LP Atlantean Kodex- "The Course of Empire", moja najbardziej wyczekiwana płyta tego roku... Chociaż mimo wszystko odsłucham ją dopiero z winyla jak dojdzie :^) 

Epic Doom Metal. Co ciekawe, postanowili się przerzucić z okładek od tuzów malarstwa na rzecz Mariusza Lewandowskiego, który zresztą malował też dla Bell Witch. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy singiel Mayhem, jezeli album będzie w takim stylu to nie mam pytań, pre-order na box poszedł.