Skocz do zawartości

News

Banny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem na EMP, trochę przepłaciłem ale cóż, Mgłę bardzo szanuję za formę za brak rozbuchanego ego za uczciwość w tym co robią i przede wszystkim za świetną muzykę w której mają swój niepowtarzalny styl.

Opublikowano (edytowane)

Damn, dam sobie rękę uciąć że nie pokazywało mi w wersji mobilnej allegro winyla, same xd, teraz widzę jest ale jeden ch.uj, ważne że kupione.

Edytowane przez tukan
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nowy projekt Mortuusa o nazwie Domjord wypuszcza swój debiut Sporer 13 marca i będzie to... 

Spoiler

muzyka elektroniczna nawiązująca do Funeral Mist... 

zobaczymy co z tego wyjdzie. 

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)
53 minuty temu, ornit napisał:

W bardo methodology o tym rozmawiali. Polecam ten zin.

Właśnie ruszyly zamówienia na 6. numer. 

Edytowane przez Hela
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Trent Reznor taki dobry, udostępnił właśnie dwie nowe płyty NIN za darmo. Taki gest to ja szanuję i na bank kupię na jedynym słusznym nośniku jak tylko będzie w oficjalnej dystrybucji.

Edytowane przez Absolem
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ja nie trawie goscia z pagan records, tygodniami brak kontaktu, brak wysylki, dopiero łaskawie ruszy dupe, jak sprawe na paypalu zalozysz. 

Opublikowano

Ja z nimi nigdy nie miałem problemów. Być może przez tą (pipi)aną sytuację z pandemią mają obsuwy co oczywiście nie powinno być żadnym usprawiedliwieniem.

Opublikowano
W dniu 8.05.2020 o 19:51, ornit napisał:

Ja z nimi nigdy nie miałem problemów. Być może przez tą (pipi)aną sytuację z pandemią mają obsuwy co oczywiście nie powinno być żadnym usprawiedliwieniem.

Tak było nie raz, a pandemia nie jest żadnym wytłumaczeniem nie odpisywania na maile.