Skocz do zawartości

Lech Poznań

Featured Replies

Opublikowano

Brawo dla ktoregos debila z Lecha, ktory pozwolil piłce wyjsc za boisko myslac, ze nie bedzie rogu. 20s pozniej Adebayor po rogu strzela gola.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 174,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Od teraz Lech wszystkie mecze będzie wygrywać 5-0. Pep Guardiola już ogłosił na konferencji prasowej, że odchodzi z Barcy, bo przeciwko trenowanemu normalnie Lechowi nie miałby żadnych szans.

• Gość Maiden
    Gość Maiden

• Rutkowski nawet nie wie, cóż uczynił najlepszego tym wywiadem. Jak na razie jest jedno wielkie Nikt nie za bardzo ogarnia o co chodzi, bo sam jeszcze do niedawna mówił że z Koszerną rozmawiać nie m

Opublikowano

Ale Lech ciśnie O_O

Opublikowano

2-1 K U R W A :potter:

Opublikowano

O KUR>WA MAMY NOWA BRAMKE SEZONU JA PIER.DOLE MOZDZEN

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

z tego Możdżenia będzie kawał kopacza.

Opublikowano

Ahahahaha, dajcie nam przeciwnika!!!!

Nie no, ku..wa pięknie :turned: .

Opublikowano

3:1 zasłużone, bo po prostu Lech był lepszy. Gratki, bardzo fajny mecz i szanse na awans całkiem duże. Jak wygrają z Salzburgiem będzie za(pipi)iście.

Opublikowano

Wystarczy wygrać w następnym meczu z Juve i czekac na wynik meczu City-Salzburg.

Opublikowano

to teraz z Juve grają? myślałem, że z Salzburgiem.

Opublikowano

Z Juve u siebie. W sumie to przy wygranej City z Red Bullem moze wystarczyc remis, nie wiem co jest pierwsze przy awansie, ale zarowno bramki jak i bezposredni bilans bedzie lepszy jesli nie przegraja, albo nie zremisuja wyzej niz 3:3.

Opublikowano

Przeciez jak zremisuja z Juve to wychodza, bo beda miec 8 punktow a Juve nawet jak pyknie Manchester, to bedzie miec 7.

Opublikowano

Skróty na TV 4 i wpisz w googlach, może ktoś już ją wrzucił.

Opublikowano

moge jakoś mozdzena bramkę obejrzeć?

Youtube, "Możdżeń", sortuj wg daty dodania i włala.

http://www.youtube.com/watch?v=uAa5qim8kyY

Gratulacje dla Lecha, dawno żadnej polskiej drużyny nie oglądało się tak przyjemnie i bez trwogi, że zaraz sami sobie wbiją samobója.

Opublikowano

Szkoda, że następny mecz dopiero za 4 tygodnie. Lech na szczescie ma wszystko w swoich rekach, nawet 1 pkt w 2 meczach moze wystarczyc do awansu :good:

Opublikowano

Wyniku nie ma co komentować. Doping był za(pipi)isty, takiego powera dawno w kotle nie było. Przy 3-1 myślałem że oszaleję :D (pipi)AAAAAA :D

"...dumą Polski jesteśmy od laaaaaaaaaaaaaaat"