Opublikowano 14 grudnia 201014 l Pytany o polski paszport i ewentualną grę w polskiej reprezentacji Arboleda stwierdził: - Jeśli Bóg da i Lech pomoże. Powtarzam, że jestem zainteresowany grą w reprezentacji Polski. - Pomożemy Manuelowi Arboledzie w zdobyciu polskiego paszportu - zadeklarował prezes Lecha Andrzej Kadziński.
Opublikowano 14 grudnia 201014 l Pytany o polski paszport i ewentualną grę w polskiej reprezentacji Arboleda stwierdził: - Jeśli Bóg da i Lech pomoże. Powtarzam, że jestem zainteresowany grą w reprezentacji Polski. - Pomożemy Manuelowi Arboledzie w zdobyciu polskiego paszportu - zadeklarował prezes Lecha Andrzej Kadziński. Co ?
Opublikowano 15 grudnia 201014 l http://www.joemonster.org/filmy/31047/Goracy_doping_na_meczu_malych_pilkarzy_ Ja (pipi)e
Opublikowano 15 grudnia 201014 l Byłoby więcej ale organizacja tego turnieju troszku paściarska była. Nikt nigdzie nie pisał o której godzinie się zaczyna itp i info pojawiło się dopiero dzień wcześniej Rok temu było lepiej od 2 minuty :potter:
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Pytany o polski paszport i ewentualną grę w polskiej reprezentacji Arboleda stwierdził: - Jeśli Bóg da i Lech pomoże. Powtarzam, że jestem zainteresowany grą w reprezentacji Polski. - Pomożemy Manuelowi Arboledzie w zdobyciu polskiego paszportu - zadeklarował prezes Lecha Andrzej Kadziński. Co ? Przecież Arboleda jest szykowany na podstawego obrońcę na Euro, nie wiem skąd to zdziwienie.
Opublikowano 16 grudnia 201014 l FC Salzburg - Lech Poznań 0:1 W ostatnim meczu grupy A Ligi Europy, Lech Poznań pokonał na wyjeździe FC Salzburg 1:0. Bramkę dla Kolejorza zdobył Semir Stilić. Lechici z drugiego miejsca awansują do kolejnej rundy.
Opublikowano 16 grudnia 201014 l Pytany o polski paszport i ewentualną grę w polskiej reprezentacji Arboleda stwierdził: - Jeśli Bóg da i Lech pomoże. Powtarzam, że jestem zainteresowany grą w reprezentacji Polski. - Pomożemy Manuelowi Arboledzie w zdobyciu polskiego paszportu - zadeklarował prezes Lecha Andrzej Kadziński. Co ? Przecież Arboleda jest szykowany na podstawego obrońcę na Euro, nie wiem skąd to zdziwienie. To ja wiem. Zdziwił mnie czarny nindża w poście Bartg'a
Opublikowano 17 grudnia 201014 l No jak Oli kiedyś. A tak swoją drogą to jak w kadrze mogą(mogli)być Rodżery, Obraniaki, Benisze to może być i Maniek
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Petycja Wbijać i pomagać kibicom Lecha uzyskać niższe ceny karnetów i biletów. Edytowane 18 grudnia 201014 l przez Mefi23
Opublikowano 19 grudnia 201014 l Oprawa z Salzburga [jakieś prusaki kręciły chyba ] Ole, super KKS :potter:
Opublikowano 20 grudnia 201014 l Kibole Lecha w 2010 roku: Edytowane 20 grudnia 201014 l przez lukas1988
Opublikowano 22 grudnia 201014 l Bartosz Ślusarski został piłkarzem Lecha Poznań. Dziś napastnik podpisał z Kolejorzem 1,5 roczną umowę. .....
Opublikowano 22 grudnia 201014 l Może dobre kanapki robi? A tak srlsy, jeśli sprzedadzą 3bambę , to przyjmę że to wzmocnienie
Opublikowano 22 grudnia 201014 l To jest (pipi) kpina. Ja (pipi)e. Podobno to nie ostatnie "wzmocnienie" w ataku... Zakrzewski pewnie już się pakuje.
Opublikowano 22 grudnia 201014 l Ty lepiej zbieraj bejmy na karnet No mam nadzieję, że kupią kogoś normalnego , a nie jakieś wynalazki z odzysku.
Opublikowano 22 grudnia 201014 l No wspomnisz moje słowa. Zaki, Zaki, Zaki goooool Na bragę (dla wiary nieposiadającej karnetów) cena wzrosła :o
Opublikowano 22 grudnia 201014 l Na bragę (dla wiary nieposiadającej karnetów) cena wzrosła :o Dziwisz się? Lech Poznań pozyskał światowej klasy napastnika, który dotychczas w 80+ spotkaniach w barwach Lecha strzelił ~ 15 bramek.
Opublikowano 22 grudnia 201014 l Jak Peszko odejdzie, to beda mieli jeszcze wiecej kasy na lepsze transfery!
Opublikowano 22 grudnia 201014 l (pipi) z Peszko. Jak chce odejść to niech (pipi) teraz a nie nam będzie rozwalał przygotowania do wiosny. Krzyż na drogę Sławek
Opublikowano 22 grudnia 201014 l Jak wzrosła? 60pln jest bilet. To chyba taniej niż na fazę grupową dla niekarnetowców, nie?
Opublikowano 22 grudnia 201014 l Na salzburg płaciłem 55 pln Na tą trybunę gdzie teraz jest po 60. Edytowane 22 grudnia 201014 l przez lukas1988