Skocz do zawartości

Lech Poznań

Featured Replies

Opublikowano
Pytany o polski paszport i ewentualną grę w polskiej reprezentacji Arboleda stwierdził: - Jeśli Bóg da i Lech pomoże. Powtarzam, że jestem zainteresowany grą w reprezentacji Polski.

- Pomożemy Manuelowi Arboledzie w zdobyciu polskiego paszportu - zadeklarował prezes Lecha Andrzej Kadziński.

:ninja:

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 173,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Od teraz Lech wszystkie mecze będzie wygrywać 5-0. Pep Guardiola już ogłosił na konferencji prasowej, że odchodzi z Barcy, bo przeciwko trenowanemu normalnie Lechowi nie miałby żadnych szans.

• Gość Maiden
    Gość Maiden

• Rutkowski nawet nie wie, cóż uczynił najlepszego tym wywiadem. Jak na razie jest jedno wielkie Nikt nie za bardzo ogarnia o co chodzi, bo sam jeszcze do niedawna mówił że z Koszerną rozmawiać nie m

Opublikowano
Pytany o polski paszport i ewentualną grę w polskiej reprezentacji Arboleda stwierdził: - Jeśli Bóg da i Lech pomoże. Powtarzam, że jestem zainteresowany grą w reprezentacji Polski.

- Pomożemy Manuelowi Arboledzie w zdobyciu polskiego paszportu - zadeklarował prezes Lecha Andrzej Kadziński.

Co ?

Opublikowano

Byłoby więcej ale organizacja tego turnieju troszku paściarska była. Nikt nigdzie nie pisał o której godzinie się zaczyna itp i info pojawiło się dopiero dzień wcześniej :/

Rok temu było lepiej :)

od 2 minuty :potter:

Opublikowano

Co ?

Przecież Arboleda jest szykowany na podstawego obrońcę na Euro, nie wiem skąd to zdziwienie.

Opublikowano

FC Salzburg - Lech Poznań 0:1

W ostatnim meczu grupy A Ligi Europy, Lech Poznań pokonał na wyjeździe FC Salzburg 1:0. Bramkę dla Kolejorza zdobył Semir Stilić. Lechici z drugiego miejsca awansują do kolejnej rundy.

salzburg_lech101216_pp_mid.jpg

Opublikowano

Co ?

Przecież Arboleda jest szykowany na podstawego obrońcę na Euro, nie wiem skąd to zdziwienie.

To ja wiem. Zdziwił mnie czarny nindża w poście Bartg'a :D

Opublikowano

No jak Oli kiedyś. A tak swoją drogą to jak w kadrze mogą(mogli)być Rodżery, Obraniaki, Benisze to może być i Maniek :thumbsup:

Opublikowano
Petycja Wbijać i pomagać kibicom Lecha uzyskać niższe ceny karnetów i biletów.

Edytowane przez Mefi23

Opublikowano

Oprawa z Salzburga [jakieś prusaki kręciły chyba ;) ]

Ole, super KKS :potter:

Opublikowano

slusarz_pp_mid.jpg

Bartosz Ślusarski został piłkarzem Lecha Poznań. Dziś napastnik podpisał z Kolejorzem 1,5 roczną umowę.

..... :blink:

Opublikowano

Może dobre kanapki robi? A tak srlsy, jeśli sprzedadzą 3bambę , to przyjmę że to wzmocnienie :D

Opublikowano

To jest (pipi) kpina. Ja (pipi)e. Podobno to nie ostatnie "wzmocnienie" w ataku... Zakrzewski pewnie już się pakuje.

Opublikowano

Ty lepiej zbieraj bejmy na karnet ;)

No mam nadzieję, że kupią kogoś normalnego , a nie jakieś wynalazki z odzysku.

Opublikowano

No wspomnisz moje słowa. Zaki, Zaki, Zaki goooool :lol:

Na bragę (dla wiary nieposiadającej karnetów) cena wzrosła :o

Opublikowano

Na bragę (dla wiary nieposiadającej karnetów) cena wzrosła :o

Dziwisz się? Lech Poznań pozyskał światowej klasy napastnika, który dotychczas w 80+ spotkaniach w barwach Lecha strzelił ~ 15 bramek.

Opublikowano

Jak Peszko odejdzie, to beda mieli jeszcze wiecej kasy na lepsze transfery!

Opublikowano

(pipi) z Peszko. Jak chce odejść to niech (pipi) teraz a nie nam będzie rozwalał przygotowania do wiosny. Krzyż na drogę Sławek :thumbsup:

Opublikowano

Jak wzrosła? 60pln jest bilet. To chyba taniej niż na fazę grupową dla niekarnetowców, nie?

Opublikowano

Na salzburg płaciłem 55 pln :) Na tą trybunę gdzie teraz jest po 60.

Edytowane przez lukas1988