Opublikowano 30 grudnia 201014 l Bardziej niż 'Moda na sukces'? No Stonek, nie daj się prosić. Też bym poczytał co Sławek narobił takiego. Edytowane 30 grudnia 201014 l przez Figlarz
Opublikowano 31 grudnia 201014 l Ja pierdo.ole koles piszacy ten artykól czyni sie zupełnie niewiarygodną osobą skoro zniza sie do takiego poziomu- a jest to poziom gówna, którym obrzuca Peszke Sobie mógl darowac mierzenie poziomu inteligencji- bo ani nie miał okazji zmierzyc IQ Peszce ani pewnie nawet z nim rozmawiac. Za to na 99 % ten kretyn Peszko jeździc bedzie (o ile nie jeździ) mega drogim autem, bawic sie w bogatych klubach gdy ten pismak bedzie sie cieszyl swa wyzszoscia inteektualną nad kopaczem sławomirem siedząc w zdezelowanym Polonezie. Druga sprawa- ciekawe skad on wie jak to trasznie sie eszko zgubiłw tej grecji, skad wie jak to zgubił tel i jak nie miał sie z kim skontaktowac. Juz wierze, ze peszko (nawet jesli to prawda) chwalil sie tym całemu swiatu. Czemu liga grecka a nie Niemcy? Moze szło o kase? moze o klauzule kontraktowe? a moze czuł, ze Bundesliga jest na razie za silna? Ok, NAWET JESLI jest głupi rzecyzwiscie (nie znam go, nie piłem z nim wódki , znam go z wywiadów i sie wypowiadał w miare ok) , to ma agenta, który juz na pewno ma glowe na karku i mu poradził.... piszesz, ze robił tajemnice z transferu? ok, choc zapewne władze klubu o tym wiedzialy, no kur.wa nie ma bata. To one powinny informowac kibiców, zajac sie medialną kwestią tego. A rozegrały to tak , ze sie chora atmosfera wytworzyła. Podsumowując; zastanówcie sie tam w Poznaniu bo jesli wy tak bedziecie traktowac piłkarzy to nik powyzej poziomu "czimbamby" nie bedzie chciał dla was grac. I zostanie wam tylko rysiek peja Edytowane 31 grudnia 201014 l przez Orson
Opublikowano 31 grudnia 201014 l Andrzej Kadziński o Peszcze: Był ważnym ogniwem w Lechu, ale nie potrafił uszanować kibiców i klubu - tak mu szczerze powiedziałem na odchodne. Ja w ogóle nienawidzę ludzi, którzy nie identyfikują się z zespołem, za nic mają herb, który noszą na koszulce. Nikt nie musi się w Poznaniu zastanawiać nad postępowanie wobec piłkarzy. Jeśli zawodnik jest lojalny wobec swojego pracodawcy, to pracodawca będzie szanował swojego podwładnego.
Opublikowano 31 grudnia 201014 l Podsumowując; zastanówcie sie tam w Poznaniu bo jesli wy tak bedziecie traktowac piłkarzy to nik powyzej poziomu "czimbamby" nie bedzie chciał dla was grac. I zostanie wam tylko rysiek peja Bo ty wiesz jak było. I, że biedny Peszko został tak niesprawiedliwie potraktowany bo chciał odejść. Szkoda tylko że kij ma dwa końce i gdyby postępował fair jak Lewy czy Muraś nie było by w ogóle tematu :potter:
Opublikowano 31 grudnia 201014 l W ogóle co Peszko by musiał zrobić w tym Koeln żeby się wybić do lepszego zespołu. Skoro taki Podolski [ale nie spedalamy innym nazwisk] /stona - reprezentant Niemiec, pokazał na ostatnich MŚ że piłkę kopać umię, po Mistrzostwach pół Europy go chciało na czele z Milanem. Wielka gwiazda i w ogóle, a teraz jak pierdzi w tym Koeln to nawet nikt go nie chcę, więc skoro Peszko chcę wybić się z Koeln to powodzenia mu życzę, skoro Podolskiemu to nie wychodzi Co do Czibamby to niezłe jelenie musiały go wziąć Kto tam rządzi w tej Larissie? I czytałem że Wołąkiewicz jest dogadany z Kolejorzem ale nie wiedzą czy Lechia pójdzię na ugodę i Hubcio przejdzie do nas już teraz czy dopiero latem. Edytowane 31 grudnia 201014 l przez Stona
Opublikowano 31 grudnia 201014 l Tu powoli się robi taki młyn jak na forum WL, tam też za każdym razem pojawiają się maruderzy. Czekamy, zobaczymy, co w tym okienku Kolejorz pokaże. Co do Orsona, to facet nie zna realiów Poznania i klubu KKS Lech Poznań. Czasami przeczyta, to co w gazetach, albo w necie napiszą i już się ma za speca. Proponuje trochę pokory, a nie wjeżdżanie na mieszkańców Poznania. Jakby od nich coś zależało. Edytowane 31 grudnia 201014 l przez Mefi23
Opublikowano 31 grudnia 201014 l Ja pierdo.ole koles piszacy ten artykól czyni sie zupełnie niewiarygodną osobą skoro zniza sie do takiego poziomu- a jest to poziom gówna, którym obrzuca Peszke Sobie mógl darowac mierzenie poziomu inteligencji- bo ani nie miał okazji zmierzyc IQ Peszce ani pewnie nawet z nim rozmawiac. Za to na 99 % ten kretyn Peszko jeździc bedzie (o ile nie jeździ) mega drogim autem, bawic sie w bogatych klubach gdy ten pismak bedzie sie cieszyl swa wyzszoscia inteektualną nad kopaczem sławomirem siedząc w zdezelowanym Polonezie. Druga sprawa- ciekawe skad on wie jak to trasznie sie eszko zgubiłw tej grecji, skad wie jak to zgubił tel i jak nie miał sie z kim skontaktowac. Juz wierze, ze peszko (nawet jesli to prawda) chwalil sie tym całemu swiatu. Czemu liga grecka a nie Niemcy? Moze szło o kase? moze o klauzule kontraktowe? a moze czuł, ze Bundesliga jest na razie za silna? Ok, NAWET JESLI jest głupi rzecyzwiscie (nie znam go, nie piłem z nim wódki , znam go z wywiadów i sie wypowiadał w miare ok) , to ma agenta, który juz na pewno ma glowe na karku i mu poradził.... piszesz, ze robił tajemnice z transferu? ok, choc zapewne władze klubu o tym wiedzialy, no kur.wa nie ma bata. To one powinny informowac kibiców, zajac sie medialną kwestią tego. A rozegrały to tak , ze sie chora atmosfera wytworzyła. Podsumowując; zastanówcie sie tam w Poznaniu bo jesli wy tak bedziecie traktowac piłkarzy to nik powyzej poziomu "czimbamby" nie bedzie chciał dla was grac. I zostanie wam tylko rysiek peja Ale co Ty , za przeproszeniem (pipi)isz Orsonie, obrońco Sławka? Każdy kto się interesuje Lechem wie jak było w poprzednim okienku, zna cyrki Sławcia ze zgubionym telefonem, mówieniem jednego a robieniem drugiego [ czyli mówiąc kolokwialnie, robieniem z gęby cholewy], obiecywaniem podjęcia decyzji dziś, a później olewania danego słowa. Zrozum wreszcie, nikt nie ma tutaj do niego pretensji że odchodzi. Pretensje są o to, w jaki sposób to robi. Podsumowując , zastanów się tam u Siebie w osadzie nad tym co piszesz i na jaki temat piszesz, a dopiero później przelewaj Swoje żale tutaj. Z tego co się orientuję, to ŻADEN piłkarz nie narzeka na atmosferę panującą w Poznaniu [zarówno jeśli chodzi o zarząd jak i o stadion], wręcz przeciwnie, wszyscy* to chwalą. *nie licząc ludzi w Twoim mieście jak widać.
Opublikowano 31 grudnia 201014 l Peszko może i jest chu*em, ale bez niego Lech miałby wała, a nie ligę Europy. Na boisku nigdy nie brakowało zaangażowania Sławka. Mówię tutaj o aspektach piłkarskich, bo sam określam jego odejście jako trochę (pipi)owe zdeka. Ja bym klubu nie zostawił przed ważnymi rozgrywkami :]
Opublikowano 31 grudnia 201014 l A mnie śmieszy w ogóle cała ta nagonka na Peszkę. Gdyby cały ten wspaniały, nieskazitelny zarząd POMYŚLAŁ wcześniej to mógł przecież z nim przedłużyć umowę na nowych warunkach i zwiększyć kwotę klauzuli odejścia, ale nie, to przecież DUMA WIELKOPOLSKI ( ) i takiemu klubowi się nie odmawia. Co do wybicia się Podolskiego w Koeln. Przecież Podolski gra piach od dawna w KLUBACH (nie inaczej było w Bayernie). On gra bardzo dobrze w reprezentacji.
Opublikowano 31 grudnia 201014 l No Peszko świetnie wybrał - zamiast zostać w Lechu,pograć jeszcze trochę w LE(a po sezonie mógłby wybierać do woli do kogo chce iść) to wybrał drużynę,która na 80% spadnie do 2 ligi niemieckiej. FC KOELN ?
Opublikowano 31 grudnia 201014 l A mnie śmieszy w ogóle cała ta nagonka na Peszkę. Gdyby cały ten wspaniały, nieskazitelny zarząd POMYŚLAŁ wcześniej to mógł przecież z nim przedłużyć umowę na nowych warunkach i zwiększyć kwotę klauzuli odejścia, ale nie, to przecież DUMA WIELKOPOLSKI ( ) i takiemu klubowi się nie odmawia. Co do wybicia się Podolskiego w Koeln. Przecież Podolski gra piach od dawna w KLUBACH (nie inaczej było w Bayernie). On gra bardzo dobrze w reprezentacji. Widzę że Cafe Futbol oglądasz Co do myślenia zarządu. Oni nie myślą, to po pierwsze. A po drugie, Peszko też by się MUSIAŁ zgodzić na nowy kontrakt, a on się nie zgadzał, bo już pół roku temu chciał odejść.
Opublikowano 31 grudnia 201014 l No co wy. FC Koln po to go kupuje, żeby strzelał bramki. Sławek zostanie królem strzelców Bundesligi i będzie walczyć o mistrzostwo Niemiec! A jeśli plan się nie powiedzie to choć utrzyma swój klub w niemieckiej ekstraklasie.
Opublikowano 31 grudnia 201014 l Kasa, kasą - ale jednak nie wszyscy piłkarze to dzivvki, inaczej Manchester City zgromadziłby obecnych mistrzów, a tak musi często obchodzić się smakiem. FC Koeln to jakaś padaka, ale może Peszko będzie gwiazdą, ewentualnie Niemcy znów utrą sąsiadom nosa, marnując nasz talent.
Opublikowano 2 stycznia 201114 l Stonek, pozwolisz , ze odpowiem Tobie, jako inpresario forumkowych Lechitów 1 mowisz "naczytałes sie na onecie". Ok, nie wiem czy znasz kogos z wyzszych oficjeli Lecha osobiscie, jesli tak moze i masz informacje z pierwszej reki i znasz kulisy, ZNASZ całą prawde. W przeciwnym razie nie masz wglądu na pełnie sytuacji i tez znasz całą prawdetylko z mediów. I nie dziw sie jak ty wklejasz artykół pod którym autor sie ...NAWET NIE PODPISAŁ...ze kibice z pozostalych miast w Polsce dziwia sie waszej postawie. smijesz sie z ludzi z Cafe Futbol a popatrz- czy tyylko oni staneli z czołowych dziennikarzy za Peszką? Nie, sporo głosów sie w jego obronie podniosło. Po co to przytaczam? Bys zrozumiał , ze poglad na sprawe jest rózny,ze to cy wy mówicie nie koniecznie jest prawda objawioną 2 dla Ciebie moze barwy Lecha to swietosc a futbol i religia. Ok, ie mnie oceniac czy to juz casem nie jest przesada nadac taki ładunek energetyczny wydarzeniom sportowym. Moze dla Peszki sport to biznes, sport to praca. Moze wystepy w Lechu traktował tak, jak ty robote w TP- for money. Uwierz mi, jest mase takich piłkarzy na swiecie, którzy mówią to otwarcie- chocby z najwyzszej półko- anelka w Chelsea (za co go hardkory z Londynu ninawidzą). Nie musicie wiec go wielbic itp itd- ale pomysl o tym tak, jak racjonalny mężczyzna w odpowiednim wieku (tj majacy rozsadek) - spełnił swoj ą robote, grał dobrze, strzelił wiele goli , kilka naprawde waznych jak decydujacy z Austrią Wieden. Zarobił na swoje pieniądze uczciwie. I jak mówie- nie musicie go wielbic, ale zwyczajowe, nawet chłodne "dzieki za gre" by sie przydało Czekaj, nie bulwersuj sie :potter: jak mówie- jestes dorosły facet i nawet chyba kumaty wiesz jak bywa w zyciu, ludzie czasem zmieniaja prace i nie zawsze dzieje sie to w DOBREJ ATMOSFERZE..czasem jedna strona ma pretensje o to, druga zas ma inne wurzuty. Patent polega na tymm, ze DOROSLI i INTELIGENTNI ludzie potrafią wzniesc sie ponad drobe niuanse i podziekowac sobie za współprace. _________________________ no Edytowane 2 stycznia 201114 l przez Orson
Opublikowano 2 stycznia 201114 l (pipi)a w ogóle jaka afera, co to pierwszy polak do reichu wyjechał? Nic (pipi)a nowego. Ale czy ja dobrze widziałem gdzieś, że za grosze poszedł? 700 tysi? Serio?
Opublikowano 2 stycznia 201114 l Stonek, pozwolisz , ze odpowiem Tobie, jako inpresario forumkowych Lechitów 1 mowisz "naczytałes sie na onecie". Ok, nie wiem czy znasz kogos z wyzszych oficjeli Lecha osobiscie, jesli tak moze i masz informacje z pierwszej reki i znasz kulisy, ZNASZ całą prawde. W przeciwnym razie nie masz wglądu na pełnie sytuacji i tez znasz całą prawdetylko z mediów. I nie dziw sie jak ty wklejasz artykół pod którym autor sie ...NAWET NIE PODPISAŁ...ze kibice z pozostalych miast w Polsce dziwia sie waszej postawie. smijesz sie z ludzi z Cafe Futbol a popatrz- czy tyylko oni staneli z czołowych dziennikarzy za Peszką? Nie, sporo głosów sie w jego obronie podniosło. Po co to przytaczam? Bys zrozumiał , ze poglad na sprawe jest rózny,ze to cy wy mówicie nie koniecznie jest prawda objawioną 2 dla Ciebie moze barwy Lecha to swietosc a futbol i religia. Ok, ie mnie oceniac czy to juz casem nie jest przesada nadac taki ładunek energetyczny wydarzeniom sportowym. Moze dla Peszki sport to biznes, sport to praca. Moze wystepy w Lechu traktował tak, jak ty robote w TP- for money. Uwierz mi, jest mase takich piłkarzy na swiecie, którzy mówią to otwarcie- chocby z najwyzszej półko- anelka w Chelsea (za co go hardkory z Londynu ninawidzą). Nie musicie wiec go wielbic itp itd- ale pomysl o tym tak, jak racjonalny mężczyzna w odpowiednim wieku (tj majacy rozsadek) - spełnił swoj ą robote, grał dobrze, strzelił wiele goli , kilka naprawde waznych jak decydujacy z Austrią Wieden. Zarobił na swoje pieniądze uczciwie. I jak mówie- nie musicie go wielbic, ale zwyczajowe, nawet chłodne "dzieki za gre" by sie przydało Czekaj, nie bulwersuj sie :potter: jak mówie- jestes dorosły facet i nawet chyba kumaty wiesz jak bywa w zyciu, ludzie czasem zmieniaja prace i nie zawsze dzieje sie to w DOBREJ ATMOSFERZE..czasem jedna strona ma pretensje o to, druga zas ma inne wurzuty. Patent polega na tymm, ze DOROSLI i INTELIGENTNI ludzie potrafią wzniesc sie ponad drobe niuanse i podziekowac sobie za współprace. _________________________ no Szczerze, nie przeczytałem wszystkiego, bo dałem sobie spokój po tym, jak napisałeś że "śmieję się z ludzi z cafe futbol". Gdzie ja się z nich śmieję? Ja ten program lubię. Naprawdę, nie baw się w polityka i nie wytykaj mi rzeczy których nie robię, bo jest to słabe. I po raz KOLEJNY wyjaśniam. NIKT nie ma za złe Sławciowi że wyjeżdża. Mamy mu za złe STYL w jakim to robi OD PÓŁ ROKU. Niech sobie jedzie do Niemiec nawet za 2euro, jego brocha. Niech sobie zarabia 10mln euro za sezon. Fajnie. Ale niech nie robi z siebie przy tym idioty i niech nie obraża swoim zachowaniem Kiboli. Doceniam jego zaangażowanie w meczach i to co zrobił dla zespołu ale sposób w jaki się z nim żegna jest dla mnie nie do przyjęcia. Oran, kwota odstępnego w kontrakcie to ok 500tyś euro.
Opublikowano 2 stycznia 201114 l A mnie śmieszy w ogóle cała ta nagonka na Peszkę. Gdyby cały ten wspaniały, nieskazitelny zarząd POMYŚLAŁ wcześniej to mógł przecież z nim przedłużyć umowę na nowych warunkach i zwiększyć kwotę klauzuli odejścia, ale nie, to przecież DUMA WIELKOPOLSKI ( ) i takiemu klubowi się nie odmawia. Co do wybicia się Podolskiego w Koeln. Przecież Podolski gra piach od dawna w KLUBACH (nie inaczej było w Bayernie). On gra bardzo dobrze w reprezentacji. Widzę że Cafe Futbol oglądasz Skoro nie przeczytałes ...to przeczytaj całą wypowiedź a o cafe Futbol...odebrałem zacytowany fragment jako diss na Cafe Futbol
Opublikowano 2 stycznia 201114 l A mnie śmieszy w ogóle cała ta nagonka na Peszkę. Gdyby cały ten wspaniały, nieskazitelny zarząd POMYŚLAŁ wcześniej to mógł przecież z nim przedłużyć umowę na nowych warunkach i zwiększyć kwotę klauzuli odejścia, ale nie, to przecież DUMA WIELKOPOLSKI ( ) i takiemu klubowi się nie odmawia. Co do wybicia się Podolskiego w Koeln. Przecież Podolski gra piach od dawna w KLUBACH (nie inaczej było w Bayernie). On gra bardzo dobrze w reprezentacji. Widzę że Cafe Futbol oglądasz Skoro nie przeczytałes ...to przeczytaj całą wypowiedź a o cafe Futbol...odebrałem zacytowany fragment jako diss na Cafe Futbol Po prostu napisał to prawie dokładnie tak samo, jak powiedział Kołtoń w jednym z ostatnich programów Przeczytałem i cały czas wydaje mi się, że nie rozumiesz o co jest to całe zamieszanie. No to po raz kolejny,rozchodzi się O SPOSÓB , a nie o sam fakt że odchodzi. Cały Twój post to próba przekonania mnie, że nie ma nic złego w przejściu do innego klubu. To tak, jakbyś zaczął przekonywać Kopernika o tym, że mamy układ heliocentryczny
Opublikowano 2 stycznia 201114 l Stona, a nie pomyślałeś o tym, że jeżeli zawodnik publicznie ogłasza, że chce odejść to klub często to blokuje/sprawia problemy i dodatkowo bardzo często jest przyklejane to, że 'się sprzedał' itd. ? (zawodnik jest oczerniany) Brożek kiedyś powiedział, że chce odejść. Reakcja Wisły? 5 mln euro za transfer (!) Sorry, ale za takie pieniądze to można solidnych zawodników z Am.Płd sprowadzić, czego przykładem jest Hoffenheim. Poza tym skoro tak wszyscy wiecie (kibice Lecha), że Peszko od pół roku już odchodzi z Lecha to dziwne, że teraz takie wielkie halo się z tego robi. Skoro tak bardzo nienawidzicie stylu w jakim Peszko odchodzi to jak według WAS, kibiców DUMY WIELKOPOLSKI powinien zachować się Peszko? Stanąć na rynku w Poznaniu i dać się obrzucić kamieniami za to, że chce odejść?
Opublikowano 2 stycznia 201114 l (pipi)a 500 tyś euro? Tyle te jego 3 nerki są warte przecież... edit: Bo czwarta mu potrzebna jest Edytowane 2 stycznia 201114 l przez Oran
Opublikowano 2 stycznia 201114 l 500tyś euro zostało zapisane w kontrakcie dzięki któremu grał u nas ostatnie pół roku. To było na jego życzenie/żądanie. Toshi, przeczytaj kilka ostatnich postów, bo widzę że w ogóle nie wiesz ocebe.
Opublikowano 2 stycznia 201114 l Przecież podkreślasz przez ostatnie posty Stona, że chodzi "O SPOSÓB , a nie o sam fakt że odchodzi." No to powiedz, jak według kibiców Lecha powinien zachować się Peszko?