Skocz do zawartości

Lech Poznań

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Troche szacun za transfer :teehee:

Transfer nawet fajny. Wiadomo, ze to nie wzmocnienie. Chłopka się będzie ogrywał. Tylko zamiast napastnika przydały się jakiś skrzydłowy. No i Lech oddał do Warty Białożyta :potter:

O ja pie.rdo.lę "Cole-le-jash", kto za tym stoi o_O?

O ja pierdole. A z czym masz problem :potter: ?

Podwójnie serio:

•  
  • Stona: Reklama sama w sobie jest dobra. Dobra praca kamery, fajne ujęcia. Ale kur.wa mać, dlaczego po angielsku?! To wszystko psuje, nadaje filmikowi takiego... Hmmmm, wieśniackiego charakteru.
  • lukas1988: Tamta reklama, w porównaniu do tej była niskobudżetowa. Różnice widać gołym okiem. Miała jednak szokować, zapadać w pamięci. I co? Nawet pyrce zapadła. :teehee:

A gdyby była po polsku , to myślisz że byłaby zrozumiała na zachodzie?

Reklama po angielsku=wioska? Nie no, serio tak uważasz? A gdyby była po francusku to jaka by była? Awangardowa? A po włosku? komiczna?

Naprawdę, wierz mi że nie chcę tutaj sprowadzać dyskusji do tego typu argumentów, bo są słabe.

Rozumiem, że gdyby nie Twoja uraza do języka angielskiego, to reklama by Ci się podobała, tak? Już abstrahując od tego, że dotyczy Kolejorza.

Ps. Co do budżetu reklam, to nie jestem taki pewien czy była jakaś przepaść pomiędzy obiema kampaniami reklamowymi.

Podwójnie serio:

•  
  • Stona: Reklama sama w sobie jest dobra. Dobra praca kamery, fajne ujęcia. Ale kur.wa mać, dlaczego po angielsku?! To wszystko psuje, nadaje filmikowi takiego... Hmmmm, wieśniackiego charakteru.
  • lukas1988: Tamta reklama, w porównaniu do tej była niskobudżetowa. Różnice widać gołym okiem. Miała jednak szokować, zapadać w pamięci. I co? Nawet pyrce zapadła. :teehee:

Miała chyba zachęcić do odwiedzania ul. Truskawkowej przez warszawiaków. Miała przyciągnąć kibiców. Tak swoją drogą trudno, żeby taka reklama nie zapadła w pamięci :teehee:

Też nie rozumiem, dlaczego reklama po angielsku jest dla Ciebie wioską ? To że Lech gra i pokazuje się w Europie to i promuje się po angielsku.

A gdyby była po polsku , to myślisz że byłaby zrozumiała na zachodzie?

Przepraszam bardzo, Lech chcę przyciągnąć na stadion kibiców z Australii czy z Kanady, bo ewidentnie, gdzieś się pogubiłem?

@lukasz: Czyli spełniła swoje zadania - ongiś wywołała burzliwą dyskusję i zapadła w pamięci kibiców - dziękuję. A jaki jest cel tej, lechowej reklamy?