_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Czytałem topic o transferach i nic tam nie ma odkrywczego. Napisałem tylko to co powiedział Pogorzelczyk na LechTv. Jutro ma się wszystko rozjaśnić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 I tak nie będzie mógł w pucharach Muraś zagrać :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 (pipi) z pucharami. W lidze mamy co odrabiać. Puchary to przygoda liga to priorytet Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 "Bredzeniem Wojciechowskiego możecie się nie podniecać. Komplikacje z transferem Murasia są inne i na razie może również darować sobie podniecanie się nim." Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 "Bredzeniem Wojciechowskiego możecie się nie podniecać. Komplikacje z transferem Murasia są inne i na razie może również darować sobie podniecanie się nim." A co ma Wojciechowski do tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Bo zaoferował milion euro i kontrakt i nie chcieli go sprzedac ? Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 No i? jak podobno Muraś jest z nami dogadany i rubin. Mówię tylko to co mówił Pogorzelczyk. Jak Rubin sprowadzi zmiennika to puści Rafała do nas. Jutro powinno być wszystko jasne. Tak, wiem że nasz zarząd lubi (pipi)ić 3po3. Pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 (edytowane) Twarzowy to on nie jest, zobaczymy czy bramki będzie strzelał A Ty myślisz, że tylko twarzowi strzelają gole i reprezentują jakiś wysoki poziom? Fakt, faktem, że urodziwy to nie jest. Przypomina mi jakiegoś Rumuna. To był ŻART /stona Ja również żartowałem! Edytowane 20 Stycznia 2011 przez Mefi23 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 (edytowane) Jakub Kapsa piłkarzem Lecha Poznań Oraz Nowy filmik promujący Kolejorza <3 http://www.youtube.com/watch?v=T7AUDcjQAA8 Edytowane 20 Stycznia 2011 przez lukas1988 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Troche szacun za transfer Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 O ja pie.rdo.lę "Cole-le-jash", kto za tym stoi o_O? Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Troche szacun za transfer Transfer nawet fajny. Wiadomo, ze to nie wzmocnienie. Chłopka się będzie ogrywał. Tylko zamiast napastnika przydały się jakiś skrzydłowy. No i Lech oddał do Warty Białożyta :potter: O ja pie.rdo.lę "Cole-le-jash", kto za tym stoi o_O? O ja pierdole. A z czym masz problem :potter: ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ja? Z niczym - to nie ja kibicuję PL klubowi który się reklamuje po angielsku Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 No fakt. Lepsze są reklamy z truskawkami: http://www.youtube.com/watch?v=N3GBlSM1oNU Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Ja? Z niczym - to nie ja kibicuję PL klubowi który się reklamuje po angielsku A teraz tak serio Maiden, co jest złego w tej reklamie. Marketing promuje klub nie tylko w Polsce, ale i poza granicami kraju. Takie to dziwne dla takiego światowca jak Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Podwójnie serio: Stona: Reklama sama w sobie jest dobra. Dobra praca kamery, fajne ujęcia. Ale kur.wa mać, dlaczego po angielsku?! To wszystko psuje, nadaje filmikowi takiego... Hmmmm, wieśniackiego charakteru. lukas1988: Tamta reklama, w porównaniu do tej była niskobudżetowa. Różnice widać gołym okiem. Miała jednak szokować, zapadać w pamięci. I co? Nawet pyrce zapadła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 A gdyby była po polsku , to myślisz że byłaby zrozumiała na zachodzie? Reklama po angielsku=wioska? Nie no, serio tak uważasz? A gdyby była po francusku to jaka by była? Awangardowa? A po włosku? komiczna? Naprawdę, wierz mi że nie chcę tutaj sprowadzać dyskusji do tego typu argumentów, bo są słabe. Rozumiem, że gdyby nie Twoja uraza do języka angielskiego, to reklama by Ci się podobała, tak? Już abstrahując od tego, że dotyczy Kolejorza. Ps. Co do budżetu reklam, to nie jestem taki pewien czy była jakaś przepaść pomiędzy obiema kampaniami reklamowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Podwójnie serio: Stona: Reklama sama w sobie jest dobra. Dobra praca kamery, fajne ujęcia. Ale kur.wa mać, dlaczego po angielsku?! To wszystko psuje, nadaje filmikowi takiego... Hmmmm, wieśniackiego charakteru. lukas1988: Tamta reklama, w porównaniu do tej była niskobudżetowa. Różnice widać gołym okiem. Miała jednak szokować, zapadać w pamięci. I co? Nawet pyrce zapadła. Miała chyba zachęcić do odwiedzania ul. Truskawkowej przez warszawiaków. Miała przyciągnąć kibiców. Tak swoją drogą trudno, żeby taka reklama nie zapadła w pamięci Też nie rozumiem, dlaczego reklama po angielsku jest dla Ciebie wioską ? To że Lech gra i pokazuje się w Europie to i promuje się po angielsku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 A gdyby była po polsku , to myślisz że byłaby zrozumiała na zachodzie? Przepraszam bardzo, Lech chcę przyciągnąć na stadion kibiców z Australii czy z Kanady, bo ewidentnie, gdzieś się pogubiłem? @lukasz: Czyli spełniła swoje zadania - ongiś wywołała burzliwą dyskusję i zapadła w pamięci kibiców - dziękuję. A jaki jest cel tej, lechowej reklamy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Taki, żeby małomiasteczkowi mieszkańcy StolYcy o niej rozmawiali, burząc się, że jest po angielsku. Chciałem pogadać na poważnie, ale widzę że jednak z Tobą się nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 (edytowane) Kiedy ja z Tobą bardzo poważnie rozmawiam, wielKÓPOlaninie. Edytowane 21 Stycznia 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 A co wspólnego angielski z wieśniactwem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 To samo co język użyty w spocie a jego adresaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciupak32 0 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 jałowa dyskusja się robi-idzcie się wyżyć na boisko Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Maiden ma okres chyba. ;x Jakbyś wkleił reklamę tiktaków po rosyjsku, to też by mu się pewnie nie podobała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi