Skocz do zawartości

Lech Poznań

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Zakaz stadionowy bym skur.wielowi wlepił. Wieśniak pier.dolony.

Za plucie, czy za popychanie? Wybierz proszę jedną z 2 odpowiedzi, bez wymijania :)

Czemu jedna z 2 odpowiedzi mam wybierac? Jakby kogoś zabił i opluł, to bym miał wybierać pomiędzy tym? Bezsens.

No ale nie czepiając się szczegółów - wkur.wiające jest takie coś, że na MECZACH REPREZENTACJI przyjdzie taki frajer jeden z drugim i się rządzi choćby to był jego stadion. Niby oplucie nie jest przestępstwem, ale świadczy o kulturze, której kolesiowi po prostu brak. Troche z tym zakazem stadionowym przesadziłem, fakt. Jednak takie występki trzeba tępić. Zwłaszcza, że ten cały Litar jest szefem kibiców Lecha. Zaje.biście daje przykład.

@Alienator

(pipi)owo Ci wyszedł ten okrzyk, no ale nie mam do Ciebie pretensji że go nie znasz i przekręcasz,a coś napisać musiałeś, w końcu miasto z którego pochodzisz zobowiązuje ;)

@Figlarz

No przesadziłeś, dlatego poprosiłem o wybór ;)

Jak na razie ferujecie wyrokami po zapoznaniu się z wersją jednej ze stron. Typisz polisz. Jest sensacja, jest impreza. Dziwne że tylko GW podchwyciła wątek. No i niszowa WTK w osobie "GW redaktor wannabe" Gulczyńskiej .

Jako że wszędzie należy szukać też dobrych stron, ktoś wysnuł wniosek, że dzięki temu incydentowi przynajmniej mniej januszy będzie do Kotła łaziło :D

Dajcie już z tym spokój, nie widzicie że to nie ma sensu? Oni - kibole/kibice z Poznania żyją w swoim świecie, mają swoje prawa, zasady i normy. I żadne artykuły w internecie, filmy, fakty do nich nie przemówią i nie zmienią ich zdania, chyba że ich chwalą. Przez ostatnie kilka lat PR klubu przyzwyczaił kibiców że wszędzie o nich piszą w samych superlatywach, gdy GW przestała to robić rozpoczęli jej bojkot, chociaż nawet nie, oni zaczęli ją zwalczać :D A potwierdzeniem tego o czym ja piszę będzie to że któryś z Poznaniaków zaraz napisze że:

a. mam kompleksy na ich punkcie,

b. powinienem się nie odzywać bo to nie moja sprawa,

c. zacznie mi wypominać ostatni mecz Wisły przy Bułgarskiej,

d. wypowiadam się o zasadach, jak wiadomo kibice Wisły takowych nie posiadają,

e. może coś nowego? ;)

Witamy na Ziemi!! Nie jesteście ideałami. Radziłbym się przyzwyczaić do tego że od czasu do czasu ktoś kto chodzi w szaliku waszego klubu wywinie jakiś głupi numer, w każdym społeczeństwie, grupie ludzi znajdzie się idiota.

Pozdrawiam :]

Wybieram wszystkie cztery odpowiedzi, a Twój post określam mianem słabego prowo w stylu :

" hehe, jestem mega przebiegły, bo cokolwiek mi odpiszą i tak wyjdzie na moje".

Na takiej zasadzie opiera się żart :

Odpowiedz tylko "tak" lub "nie"

Przestałeś już gwałcić małe dziewczynki?

Też pozdrawiam i czekam na kolejny mecz Wisły z Valerengą, w końcu uda Wam się wygrać :potter:

Nie no Wasze podejscie mnie nie dziwi, odkad zaczely sie ukazywac artykuly na temat dziwnych ukladow klubu z kibicami i roznymi dziwnymi akcjami to zawsze winna byla szmatlawa klamiaca gazeta, wiec na ten temat dyskutowac nie zamierzam, robta tam w Poznaniu co chceta, nie wybieram sie ;)

Edytowane przez Bartg

A mógłbyś w lutym wpaść na mecz ^^

Co prawda oprawę za 20k zalało [@#%^@%^$&] ale doping będzie pierwsza klasa :)

Co do GW, jak na razie WL wygrywa wszystkie procesy wytyczone szmatławcowi o zniesławienie i godzenie w dobre imię stowarzyszenia, więc sąd chyba też jest po naszej stronie [albo sędziowie są z Palestyny :potter: ].

Wybieram wszystkie cztery odpowiedzi, a Twój post określam mianem słabego prowo w stylu :

" hehe, jestem mega przebiegły, bo cokolwiek mi odpiszą i tak wyjdzie na moje".

Na takiej zasadzie opiera się żart :

Odpowiedz tylko "tak" lub "nie"

Przestałeś już gwałcić małe dziewczynki?

Też pozdrawiam i czekam na kolejny mecz Wisły z Valerengą, w końcu uda Wam się wygrać :potter:

Hahaha, właśnie o to mi chodziło, zamiast w jakikolwiek sposób odnieść się do tematu i mojej wypowiedzi opowiadasz jakieś suche kawały o pedofilach, i wyśmiewasz wynik sparingu? Za każdym razem gdy czytam jakieś wypowiedzi poznaniaków nie mogę się nadziwić ich samozachwytowi i ogólnej euforii wynikającej wprost z ich za(pipi)istości... masakra

• Plusik 1

Pewnie sa takie, gdzie ci nie w(pipi)a za niedopingowanie ;) Z GW to sie nie dziwie, maja paru spedalonych dziennikarzy ktorzy zawsze robia igly z niczego, wiekszosc ich artykulow na te tematy moze i miala zwiazek z prawda ( mniejszy lub wiekszy ), ale znajac dziennikarzy to cos tam uslyszeli piate przez 10te i w sadzie mogli co najwyzej przyjac skruche.

Hahaha, właśnie o to mi chodziło, zamiast w jakikolwiek sposób odnieść się do tematu i mojej wypowiedzi opowiadasz jakieś suche kawały o pedofilach, i wyśmiewasz wynik sparingu? Za każdym razem gdy czytam jakieś wypowiedzi poznaniaków nie mogę się nadziwić ich samozachwytowi i ogólnej euforii wynikającej wprost z ich za(pipi)istości... masakra

Dostosowałem się do Twojego poziomu postowania "na cwaniaka".

Czy są sektory, na których siedząc można po prostu oglądać mecz ?

Wszystkie poza Kotłem :potter:

Idę spać :hi:

Edytowane przez Stona
możecie napyakć wuchtę postów, żebym miał co czytać w pracy ;)

Też pier.dolisz, ja za żaden klub życia bym nie oddał co prawda, ale odkąd pamiętam zawsze kibicuje tym a tym, no i jakoś w człowieku siedzi to, że jest to coś więcej niźli tylko 11 piłkarzy ganiających za piłką, coś ponad to.

Roztrząsacie "marną sprawę" o jakieś oplucie. Ile to razy na stadionach działy się takie rzeczy ? ( O zgrozo! ). I oby tylko takie sceny miały miejsce. My przynajmniej nie latamy z nożami po mieście i nie sztyletujemy innych ludków, ale oczywiście plucie jest gorsze od morderstwa, to się wam nie dziwie.. :potter: Jak dotąd sytuacja została przedstawiona przez jedną stronę, jednak proszę nie zapominać, że kij ZAWSZE ma dwa końce. Dlatego apeluję, aby zastosować zasadę "domniemania niewinności" i nikogo do czasu wyjaśnienia się sprawy nie obwiniać za jakiś czyn, który może być złudny.

Widzę że mamy rozmówkę Polska - Poznań.

Może i koleś obraził mu matkę , może nie oddał mu 4 zł bo winny mu był, może nie miał fajki lub , o zgrozo , ognia , ale nas ludzi z Polski B , którzy nie mieszkają w tak zacnym mieście jakim jest POZnan* naprawdę (pipi) obchodzi druga strona tej sprawy . Omawiamy to co widzimy.

Wygląda na to , że gdyby was ktoś opluł na trybunie zwanej dumnie "kociół" , to powiedzielibyście , że deszcz zaczyna padać.Byle nie mówić złego słowa.

Wygląda na to , że gdyby was ktoś opluł na trybunie zwanej dumnie "kociół" , to powiedzielibyście , że deszcz zaczyna padać.Byle nie mówić złego słowa.

Jeżeli nie wiesz jak jest, to proszę zamilcz. Nikomu bez powodu włos z głowy nie spadł na kotle. Chodziłem na kocioł jeszcze jako gówniarz, nieraz zajmowałem miejsca obok kolesi 3razy większych od siebie, wydziaranych na całym ciele. Nikt do mnie się nie przysapał ani nic z tych rzeczy. Omawiacie to co widzicie ? Tylko, że tam nie ma całej akcji. Nie wiadomo co wyczyniał Janek w dresie przed tym co jest pokazane na nagraniu.