Mefi23 15 Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 (edytowane) Nie wyobrażam sobie, żeby Lech nie ściągnął 1 - 2 skrzydłowych, co w tej chwili jest priorytetem. Szkoda, że wzmocnimy się na jednej pozycji, a osłabimy na drugiej (czyt. sprzedaż Rudnevsa). Jakoś ten Ubiparip mnie nie przekonuje o czym mówiłem kilka postów wcześniej. Ile on zagrał minut, że Cie nie przekonuje ? Spokojnie panowie. Dajmy mu szansę zagrać. Jak taki (pipi) mikołajaczak dostaje szasne, to tym bardziej Vojo powinien ją dostać. Info z pierwszej ręki - Stilic pokłócił się z "kopernikiem" i dlatego nie zagrał w 2 meczach z rzędu. Może to jest jakaś metoda by latem nie wyjechał Łącznie? zagrał w kilku sparingach i dostawał jakieś szanse w meczach z Bragą. Oczywiście, nie jestem jakoś wielce zaniepokojony, tylko chciałbym zwrócić uwagę na fakt, że Rudnevs w meczu z Rosenborgiem Trondheim, gdy nie znał zespołu rozegrał lepsze spotkanie, co z czasem przełożyło się na klasę zawodnika. Jest zasada, że dobry zawodnik zawsze szybko się wkomponuje w zespół, a słaby zawodnik będzie się ciągle aklimatyzował. Edytowane 3 Marca 2011 przez Mefi23 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 W sparingach akurat to pokazał się z dobrej strony. A w pierwszym meczu z Bragą zagrał aż 8 minut. W rewanżu jak zauważyłeś cała drużyna grała do dupy. To fakt, że nie błysnął. Nie bronie go tu jakoś na siłę, tylko po prostu nie miał się kiedy pokazać. Niech zagra z 3-4 mecze po 90 minut to się go oceni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Arka Gdynia - Lech Poznań 0:3 W 17. kolejce Ekstraklasy Lech Poznań wygrał w Gdyni z Arką 3:0. Wszystkie bramki padły między 85, a 89 minutą spotkania. Na listę strzelców wpisali się Ślusarski, Rudnevs i Mikołajczak. Kolejny brzydki mecz w wykonaniu Lecha. Trzeba będzie zadzwonić do Hose i podpowiedzieć mu, że taktyka na "dzidę na 30m i niech się napastnik bawi" jest do dupy i się nie sprawdza. Głupia gra, brak sensownych podań i wynik który w ogóle nie odzwierciedla tego, co się działo na boisku. Szkoda że przewrotka Vojo nie leciała w światło bramki Zasłużył na nią bardziej, niż Ślusarski, który znowu wpadł w piłkę i wepchnął ją do bramki Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Ślusarski jeszcze ładnym szczupakiem się popisał. Co powiedzieć o drewnaldinho Mikołajczaku ? Ale oglądać się tego nie dało.Tak do 80 minuty. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 (edytowane) Największy stadionowy bubel który kosztował ponad 700 mln został zgłoszony do konkursu "Modernizacja roku". Ktoś ma za(pipi)iste poczucie humoru... Jak by był 1 kwietnia to bym zrozumiał taką wiadomość. Edytowane 8 Marca 2011 przez lukas1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Aż sobie zajrzałem na strone tego "konkursu" i zglaszac moze kazdy, wiec w sumie nie dziwne, ze ktos zglosil stadion Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 CRACOVIA – LECH POZNAŃ 1:0 W 18. kolejce Ekstraklasy piłkarze Lecha Poznań przegrali w Krakowie z Cracovią 0:1. Zwycięską bramkę dla gospodarzy zdobył w 28 minucie Mateusz Klich. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Po tym meczu myślę, że Manuelowi przyda się posiedzieć mecz, dwa na ławce rezerwowych. Po raz kolejny dobrze Rudnews. Miałem wrażenie, że tylko jemu się chciało. Szkoda Vojo, bo bieganie na skrzydle mu słabo wychodzi i nie jest do tego stworzony. Sezon w lidze stracony(ale ciut nadziei się jeszcze we mnie tli) więc "Kopernikowi" już bym podziękował. Nowy trener miałby czas i przetarcie przed nowym sezonem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Theo Bos jest wolny Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Theo Bos jest wolny Wypluj te słowa Niech już sobie Bakero siedzi do końca sezonu, bez przesady z tym zwalnianiem go. Fakt, nie grają praktycznie niczego ale zmiana w tym momencie byłaby raczej strzałem w stopę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Idealnie wpasowałby się Bos w zatrudnianie byłych trenerów Polonii Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Theo Bos jest wolny Wypluj te słowa Niech już sobie Bakero siedzi do końca sezonu, bez przesady z tym zwalnianiem go. Fakt, nie grają praktycznie niczego ale zmiana w tym momencie byłaby raczej strzałem w stopę. Czemu strzał w stopę ? Nie oszukujmy się, z tym trenejro to nic nie ugramy. jedziemy do ostatniego zespołu w lidze i gramy w piłkę jakieś 20 minut. Później przychodzi gol i zespół już nie jest w stanie się podnieść. Do półfinałów PP daleko jeszcze więc nowy trener by miał czas się przygotować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Oglądałeś ten mecz? I któryś z 2 poprzednich Cracovii ? To że aktualnie są na ostatnim miejscu, nie znaczy że grają jak ostatnie wory po pyrach. Cracovia po przerwie zimowej prezentuje się o wiele lepiej. A zmiana trenera w trakcie rundy będzie dla mnie zawsze głupotą. Nowy trener raczej nic nie wniesie, a czasu i tak będzie miał dużo, bo przecież mamy przerwę między sezonami, bo latem jest za gorąco żeby grać Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Co nie zmienia faktu, że jak na Mistrza Polski gramy beznadziejnie. Też nie jestem za zwolnieniami w trakcie tylko, że nic innego nam nie zostało. A jak Bakero wygra jakoś PP to jeszcze wpadną na pomysł by przedłużyć z nim u mowę... Wtedy będzie płacz i zgrzytanie zębami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 W odwodzie zawsze pozostaje Janas i Bos z Polonii XD No mam nadzieję, że wygra, bo sezon bez europejskich pucharów to byłby jakiś kwas. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 No ja też mam nadzieję, że wygra. Mam nadzieję, że będzie wygrywał wszystko do końca sezonu... Zapomniałeś jeszcze o Majewskim Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Bandrowski ma sezon z głowy: Kłopotów zdrowotnych Tomasza Bandrowskiego ciąg dalszy. Defensywny pomocnik Lecha Poznań uporał się z kontuzją więzadła pobocznego, ale po raz kolejny dało o sobie znać jego biodro. – Niestety znów poczułem silne ukłucie w okolicach biodra, a to oznacza, że jednak będę musiał położyć się na stole operacyjnym. Kontaktowałem się już z doktorem Dienstem z kliniki w Monachium i teraz czekam na jego odpowiedź dotyczącą terminu – mówi pomocnik Lecha Poznań Tomasz Bandrowski. Zabieg artroskopii biodra oznacza, że Bandrowskiego czeka około czteromiesięczna przerwa i ten sezon dla niego już się zakończył. za oficjalną Pięknie. Jestem ciekaw teraz czy przedłużą z nim umowę i na jakich warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 A ja tylko dodam ''ch/uj z pucharami, cracovia zostaje z nami'' .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 LECH POZNAŃ I WIRTUALNA POLSKA Pragniemy poinformować, że od rundy wiosennej Lech Poznań zyskał kolejnego patrona medialnego, którym został portal Wirtualna Polska – Bardzo cieszymy się, że możemy współpracować z kolejnym silnym partnerem. To nasz pierwszy patron medialny z branży internetowej. Liczymy, że dzięki tej współpracy będziemy mogli dotrzeć do jeszcze szerszej grupy naszych kibiców – mówi wiceprezes Lecha Poznań, Arkadiusz Kasprzak. W ramach partnerstwa reklamy Wirtualnej Polski eksponowane będą m.in. na stadionie podczas meczów Kolejorza. Kampanie reklamowe Kolejorza pojawiać się będą natomiast na stronach WP. Dzięki współpracy redakcji sportowych serwisów lechpoznan.pl i ekstraklasa.wp.pl kibice mogą liczyć na jeszcze więcej ciekawych informacji dotyczących Lecha i polskiej Ekstraklasy, zarówno na stronach Lecha, jak i Wirtualnej Polski. - Nasza współpraca z Lechem Poznań niezwykle wzmocni serwis ekstraklasa.wp.pl. Jestem przekonany, że korzyści z tego partnerstwa odniosą wszyscy miłośnicy piłki nożnej, korzystający z naszej witryny, zwłaszcza Kibice Lecha, którzy są jednocześnie Użytkownikami WP - mówi Przemysław Zbróg z Wirtualnej Polski, odpowiedzialny za działania sponsoringowe Portalu. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 89 urodziny Kolejorza http://www.youtube.com/watch?v=aPfLIp3ig2Q Samych Majstrów Kolejorzu!!! I dzisiaj 3 punkciki Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Dobra chłopaki, ktoś napisze jak dzisiaj prezentował się Lech, ponieważ nie miałem okazji obejrzeć tego spotkania, a jestem ciekawy waszej opinii Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Za dużo to nie widziałem tego meczu. Ale wygraliśmy to ok. Podobał mi się Henriquez. Po raz kolejny słabo Injac. Dużo niecelnych podań. Ślusarz też się nie popisał dzisiaj. No i ja nie wiem dlaczego on tak uparcie stawia na tego Mikołajaczaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Lech Poznań - Jagiellonia Białystok 2:0 W spotkaniu 19. kolejki Ekstraklasy Lech Poznań pokonał na własnym boisku Jagiellonię Białystok 2:0. Obie bramki dla Kolejorza zdobył Semir Stilić. Meczu za bardzo nie widziałem, pierwsza połowa raczej do D. , bo Jaga była częściej przy piłce i więcej atakowała, w drugiej raczej nasza przewaga. Doping dawał radę Po meczu rozwaliły mnie dzieciaczki z sektora rodzinnego [ok 1000 dzieciaków z podstawówek i domów dziecka] krzyczące piskliwymi głosikami "Kolejorz" Słit Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 mega oprawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Masz chyba zwichrowane poczucie estetyki, jeśli dla Ciebie flagi i koszulka to "mega oprawa". I takie pytanie z serii "przypierdalam się" : potrafisz w poście napisać coś więcej niż DWA WYRAZY? Bo Twoje ostatnie popisy w KS to właśnie dwuwyrazowe wrzuty z dupy. PS. Tak, wyczułem ironię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi