Skocz do zawartości

Lech Poznań

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cały wywiad z nim był na jakiejś stronie fanów Barcy, to co tutaj jest napisane to pewnie poskładane trzy po trzy z tego co tam było napisane+forum WL [choć nie wiem skąd niby to info o akcji z chusteczkami, skoro tylko ktoś luźno rzucił czy ma zabrać chusteczkę, czy będą rozdawane] :D

A co do tej kwalifikacji do LE, to akurat nie problem, bo z taką grą nie mają szans ;)

Opublikowano (edytowane)

Maiden masz bilet? ;]

Nie mam. Na 2000 biletów, 1800 trafiło do SKLW. W klubie zostało 200 biletów. Ponoć pierwszych sześciu wariatów zaczęło stać pod kasami wczoraj wieczorem :bomb:. Z rana był tam meksyk, odpuściłem.

Edytowane przez Maiden
Opublikowano

Bez Stilicia i Kikuta - jak to powiedział ktoś w C+: "Lech nie ma po co wychodzić na mecz". Przyłączam się do tego, bo bez Stilicia będzie ciężko.

Jak by Legia miała formę życia i rozwalała każdego rywala po 5-0. Wcale nie uważam, że stoimy na straconej pozycji. Pewnie kopacza zepną dupy na ten jeden mecz. No ale o zaangażowanie na 100% nogę być pewny tylko u Djurdjevica.

Ten mecz pokaże który przepłacony klub jest w większej (pipi)e :/

Ratuje nas to, że Skorża cały czas jest trenerem :potter:

Ale Janas albo Majewski mają wolne cały czas :ninja:

Opublikowano

ja już raz tam byłem ale kumple mi trują bo jestem z małego miasteczka.

I chyba się wybierzemy 19 Kwietnia i mam nadzieje że uda nam się jak najwięcej zobaczyć.

Chyba nigdy się nie doczekam, aż oni go ukończą znając trochę polską budowlankę i robotników :thumbsup:

Opublikowano

Lech nawiązał współpracę z Atletico Paranaense

W zeszłym tygodniu Lech Poznań podpisał umowę o współpracy z brazylijskim klubem Atletico Paranaense. Przedstawiciele Zarządu klubu: Prezes Andrzej Kadziński oraz Wiceprezes Arkadiusz Kasprzak odwiedzili klub z Kurytyby. - Cieszę się, że po kilku miesiącach rozmów udało się nam podpisać umowę o współpracy pomiędzy naszymi klubami. Jestem przekonany, że wymiana doświadczeń, jak również myśli sportowej przyczyni się do rozwoju każdego z klubów - mówi Wiceprezes Lecha Poznań Arkadiusz Kasprzak.

Przedstawiciele Zarządu Lecha Poznań byli pod dużym wrażeniem ośrodka szkoleniowego należącego do klubu Atletico Paranaense. Ośrodek, w którym do dyspozycji zawodników jest aż osiem pełnowymiarowych boisk, jest częstym miejscem zgrupowań reprezentacji Brazylii. - Naszego nowego partnera zaprosiliśmy także do wzięcia udziału w tegorocznej edycji turnieju Lech Cup - dodał Arkadiusz Kasprzak. oficjalna.

Opublikowano (edytowane)

Coś marniutko się sprzedają bilety na mecz z największym, piłkarskim wrogiem Wielkopolski. Czyżby wielkopolscy kibice woleli oglądać widowisko na TVP2 siedząc w papciach ? :kiss:

A może, dzięki nowej polityce Pani Prezes Warty (darmowe bilety, po kilkanaście tysięcy kibiców na meczach drugoligowca), część "kibiców" wielkopolskiego klubu wróciła na stare śmieci? :bunny:

Edytowane przez Maiden
Opublikowano

Coś marniutko się sprzedają bilety na mecz z największym, piłkarskim wrogiem Wielkopolski. Czyżby wielkopolscy kibice woleli oglądać widowisko na TVP2 siedząc w papciach ? :kiss:

A może, dzięki nowej polityce Pani Prezes Warty (darmowe bilety, po kilkanaście tysięcy kibiców na meczach drugoligowca), część "kibiców" wielkopolskiego klubu wróciła na stare śmieci? :bunny:

Przecież biletów już prawie nie ma, co Ty za pierdoły wypisujesz.

Opublikowano

po 1. jakie widowisko?

po 2. w tvp2 nie da się oglądać meczy, no chyba że w papciach.

wracając do tematu, stawiam na jakiś remis. Chyba że gospodarze zepną się na Legie tak samo jak na Wisłę w zeszłej rundzie :potter:

Opublikowano

po 1. jakie widowisko?

po 2. w tvp2 nie da się oglądać meczy, no chyba że w papciach.

wracając do tematu, stawiam na jakiś remis. Chyba że gospodarze zepną się na Legie tak samo jak na Wisłę w zeszłej rundzie :potter:

Ten mecz jest transmitowany również na TVP2, telewizja publiczna pokazuje bodajże 2 najciekawsze mecze w rundzie (ich zdaniem).

No chyba że to była wypowiedź ironiczna, odnosząca się do poziomu komentarzu itd.

Opublikowano

@Biały... prawie mnie rozgryzłeś. To nie była ironia tylko stwierdzenie faktu.

Opublikowano

9 tysięcy biletów to grubo ponad 20% pojemności stadionu. Nadal "prawie nie ma biletów"? Aha. :turned:

Opublikowano

oczywiście że wiem o tym że mecz będzie w publicznej, chodziło mi o to że oglądanie meczy w tvp to jest padaka, no chyba że wyłączy się dźwięk/komentarz.

Opublikowano

9 tysięcy biletów to grubo ponad 20% pojemności stadionu. Nadal "prawie nie ma biletów"? Aha. :turned:

Po Twoich wypowiedziach wnioskuję, że u was bilety są w "preorderach" na rok przed datą meczu, a miesiąc przed ludzie zabijają się w kolejkach :>

Spokojnie, będzie komplet.

Opublikowano (edytowane)

Maiden nie przyjedzie, bo bilety się rozeszły nim Maiden mógł sobie bilet kupić.

Ale, Maiden przynajmniej próbuje jeździć na wyjazdy, w przeciwieństwo do Ciebie - wielki fanatyku :potter:

I na finał PP też pojedzie <3

Edytowane przez Maiden
Opublikowano

gdzie w ogóle będzie rozgrywany finał tych zacnych rozgrywek o puchar prezesa?