Skocz do zawartości

Lech Poznań

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KGHM Zagłębie Lubin - Lech Poznań 1:0

W spotkaniu 24. kolejki Ekstraklasy Lech Poznań przegrał z Zagłębiem Lubin 0-1.

:(

Niewykorzystane sytuacje się mszczą :(

Opublikowano

Na kolana przed potężnym "coś więcej niż klub" Zagłębiem.

Wielkie Wielkie Wielkie ! Zagłębie!!!

Nie wiem za bardzo gdzie sprawdzić, jak wyglądała oprawa Lubiniaków? Nadal jest bojkot?

Opublikowano

Jaka oprawa? :potter:

W TV oprawę pokazali tylko do czasu aż była "koszulka" , jak weszły godła i race, to już zero. Fajna była kamera znad sektora Lecha :)

Opublikowano

I zapalają race :potter: .

Ehh szkoda tego meczu znowu stracone punkty .

Właśnie nie szkoda. Może ktoś w końcu z zarządu zauważy co się dzieje i wyjebie tego idiotę w pizdu. A z nim jeszcze paru innych zawodników i będzie spokój.

• Plusik 1
Opublikowano

Jaka oprawa? :potter:

Lubin est na proteście. FANATYKU & ULTRASIE :D

Opublikowano (edytowane)

A z czym mam skończyć? Dziwisz się dlaczego Lubin nie zrobił oprawy, to Cię informuję, że w Lubinie trwa protest kibiców. A Ty mi posta kasujesz. xD

Edytowane przez Stona
Opublikowano

Na pięknym stadionie w Bydgoszczy...

77881.jpg

PP: Lech Poznań – Legia Warszawa 1:1 k. 4:5

W finałowym spotkaniu Pucharu Lech Poznań zremisował z Legią Warszawa 1:1. Bramkę dla Lecha zdobył Dimitrije Injac, wyrównał Manu. W rzutach karnych lepsi okazali się legioniści, którzy wygrali 5:4.

Cały czas nie rozumiem co Bosy miał na myśli strzelając karnego w ten sposób :( Meczyk dobry, bramka Injaca za(pipi)ista. Legia przez większą część meczu nic nie grała jak zwykle. Szkoda, najprostsza droga do Europy została zamknięta. Pozostaje liga :(

No i może Bakero pójdzie w pizdu :D

Gość Ofsajd
Opublikowano

zapomniałeś wspomnieć o zdemolowaniu własnego sektora przez najlepszych i najkulturalniejszych kibiców kiboli w Polsce.

Opublikowano

Ofsajd, bo po ostatnim karnym wyłączyłem TV więc nie widziałem tego, dopiero teraz sobie czytam :)

No trochę chopaki pojechały, s(pipi)iły cały wizerunek na który wiele osób pracowało. Żenuła. Jedni biją piłkarzy po porażce, inni demolują stadion :(

Gość Maiden
Opublikowano

Żenuła. Jedni biją piłkarzy po porażce, inni demolują stadion :(

I biją kamerzystów - jeden z was takiego mela zaje.ba.ł jednego z operatorów kamer, że konieczna była karetka.

Opublikowano

Plusik za plusik :kiss:

Małe prowo do pracy, se pójdę w "fanatycznie (pipi)niętych" :D

ts.fp.bialy03.jpg

Zostało chyba 6 meczy. Wychodząc z założenia że wszystko wygramy, mamy szansę na puchary :turned:

Opublikowano

Bosacki nie wiem co miał na myśli strzelając tego karnego , może chciał rozgrzać bramkarza ? Ogólnie mogło być 2:0 dla Lecha ale nie było i dupa . PS Piłkarze Legi mają skłonność do wywalania się :whistling: .

Choć trudno wykrztusić to z siebie to jednak gratuluje Legi pucharu .

Gość Maiden
Opublikowano

Bosacki nie wiem co miał na myśli strzelając tego karnego , może chciał rozgrzać bramkarza ? Ogólnie mogło być 2:0 dla Lecha ale nie było i dupa . PS Piłkarze Legi mają skłonność do wywalania się :whistling: .

Choć trudno wykrztusić to z siebie to jednak gratuluje Legi pucharu .

Piłkarze Legii (2x"i") - uwaga kierowana nie tylko do Ciebie. Nie uważam by nasi grajkowe mieli skłoności do wywalania się, wiem za to, że jeden z waszych powinien dostać czerwień za walnięcie piąchą Ivicy.

Gość Ofsajd
Opublikowano

Maiden chodzi Ci o to jak Vrdoljak (tak to się pisze?) padł jak rażony piorunem we własnym polu karnym? Muszę Cię zasmucić ale nie dostałam piąchą w twarz a i wywrócił się z lekkim opóźnieniem co bardzo ładnie pokazały powtórki.

Opublikowano

Taki akcent humorystyczny w tych ponurych czasach:

Zagłębie - Lech

Z protokołu delegata PZPN z tego meczu:

"Bardzo ładna oprawa meczowa zakłócona rozpaleniem 17 rac świetlnych"

:lol: