Skocz do zawartości

Lech Poznań

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

78244.jpg

Lech Poznań - Ruch Chorzów 1:0

Nie no, na swój sposób dzieciaki dawały radę ale po tym, co zrobiliśmy w ostatnich minutach meczu nie ma mowy, żeby ktoś w ogóle pomyślał o zastąpieniu Kotła :D Oj dobre było (pipi)nięcie, cały mecz po cichu liczyłem na to, że jednak sobie coś krzykniemy :)

Po raz pierwszy widziałem cały mecz w "medern futbolowy" sposób i co mogę powiedzieć? Wpierdalanie kiełby czy granie w kości w czasie meczu [LOL] raczej nie jest mi w stanie zastąpić porządnego dopingu. Bo patrzenie przez cały czas na kopaczy którzy nie potrafią przyjąć piłki, czy na sędziego który co chwilę gwiżdże jakieś suchary już w ogóle zabawne nie jest :(

Co do bramki, to nie wiem jak ona wpadła, chyba jakieś działanie siły nadprzyrodzonej :D

(Wypowiedź Jacka, strzelca bramki: "W końcu doczekałem się pierwszej bramki strzelonej dla Lecha. Muszę powiedzieć, że trochę kamień spadł mi z serca. Szkoda tylko, że to ten gol to był taki „paździoch”." ) :turned:

Lech ucina spekulacje i deklaruje: Artjoms Rudnevs zostanie w zespole na przyszły sezon. - Nie mamy zamiaru po tym sezonie sprzedawać Artjomsa Rudnevsa - twierdzi dyrektor sportowy Kolejorza Marek Pogorzelczyk.

I dodaje, że ta deklaracja będzie ważna bez względu na to, czy Lech awansuje ostatecznie do pucharów czy też nie. W tym drugim przypadku potrzebne będzie zaciskanie pasa, a co za tym idzie pozbywanie się piłkarzy. Tyle że nikt nie ma zamiaru robić rewolucji. Poznaniacy już dokonali kalkulacji i doszli do wniosku, że pozwolą na odejście co najwyżej jednego kluczowego zawodnika. Kandydat został już zresztą wytypowany. To Semir Stilić - o czym już wielokrotnie informowaliśmy. - On jest u nas już trzy lata. Dostał od nas zielone światło na zmianę pracodawcy. Warunek jest jeden: musi być oferta, a na razie żadna do nas nie wpłynęła - opowiada Pogorzelczyk.

Wobec Rudnevsa Kolejorz ma jasno sprecyzowane plany. Są one zbieżne z tymi, jakie klub miał wobec poprzednika w ataku, Roberta Lewandowskiego. Łotysz ma iść drogą wytyczoną przez reprezentanta Polski, czyli liczyć na transfer dopiero po dwóch latach gry przy Bułgarskiej.

To dla fanów teorii wielkiej wyprzedaży itp. A teraz wracamy do moich postów sprzed pół roku. No kto miał rację? Kto? :P

No więc imho to nie do końca tak. Sprzedaż biletów zaczęła się jeszcze zanim odwołano mecz z Górnikiem. Ja od razu kupiłem bilet. Po odwołaniu meczu z Górnikiem zarząd zapodał, że kto chce, może dostać zwrot kasy, albo bilet na BvB. Sprzedaż biletów na BvB cały czas trwała. Miała trwać do 18V ale trwałą do 17V bo bilety się skończyły. Ci którzy obudzili się na ostatnią chwilę teraz lamentują, bo sprzedaż miała trwać do 18! No nie wiem, mieli więcej biletów dodrukować czy jak. IMHO sami są sobie winni. Po raz pierwszy zdarza mi się bronienie zarządu w kwestii biletów :D

Pragniemy poinformować, że klub otrzymał zgodę na wpuszczenie kibiców Lecha Poznań na sektory zajmowane dotychczas przez kibiców gości. W związku z tym w czwartek nadal będą dystrybuowane bilety na spotkanie Lech Poznań – Borussia Dortmund. Wejściówki przeznaczone są wyłącznie dla posiadaczy karnetów Wiosna 2011 i wydawane będą jedynie w kasie stadionu przy ulicy Bułgarskiej. Kasy otwarte będą w godzinach 12:00 – 19:00 lub do wyczerpania puli biletów.

Płaczki mają szansę ;)

Bakero zapowiedział, że każdy piłkarz zagra po 45 minut. Mam nadzieję, że obędzie się bez urazów. Jak dla mnie to kopacze mogli by całkiem przejść obok meczu przegrywając nawet 5-0 oby tylko w weekend zgarnęli 3 pkt.

Gość Ofsajd

Pragniemy poinformować, że klub otrzymał zgodę na wpuszczenie kibiców Lecha Poznań na sektory zajmowane dotychczas przez kibiców gości. W związku z tym w czwartek nadal będą dystrybuowane bilety na spotkanie Lech Poznań – Borussia Dortmund. Wejściówki przeznaczone są wyłącznie dla posiadaczy karnetów Wiosna 2011 i wydawane będą jedynie w kasie stadionu przy ulicy Bułgarskiej. Kasy otwarte będą w godzinach 12:00 – 19:00 lub do wyczerpania puli biletów.

Płaczki mają szansę ;)

Bakero zapowiedział, że każdy piłkarz zagra po 45 minut. Mam nadzieję, że obędzie się bez urazów. Jak dla mnie to kopacze mogli by całkiem przejść obok meczu przegrywając nawet 5-0 oby tylko w weekend zgarnęli 3 pkt.

a to BvB do was nie przyjeżdża? :(

[

78457.jpg

Lech Poznań - Borussia Dortmund 0:0

W meczu towarzyskim rozegranym w Poznaniu Lech bezbramkowo zremisował z aktualnym Mistrzem Niemiec, Borussią Dortmund.

Nie wiem co to miało być. Przez pierwszą połowę ktoś na spontanie rzucał w tłum przyśpiewką która żyła 2minuty i się kończyła, później wszyscy dali sobie spokój. Grzędy brak, podest pusty. (pipi)nia z grzybnią. Na pozostałych trybunach piknik pełną gębą. 2 połowa zaczęła się tak samo, to wiara jechała z szyderczym OLE i AŁA, na ostatnie 30minut w końcu wnieśli bębny i zaczął się doping. Najpierw szydera w stylu "Ogórka", "Pszczółka Maja" itp. , a ostatnie 15 minut na petardzie już poszło normalnie :D Koszulki poleciały na krzesełka i było mega :D Tylko (pipi)a ktoś mógłby łaskawie wcześniej uprzedzić że tak to ma wyglądać, to bym se jakieś monopoly czy innego chińczyka zabrał, żebyśmy się nie nudzili.

Co do samego meczu, to kwas chyba był.

A, jak z podestu poszło że "nie stójcie na schodach" to myślałem że mi się trybuny pomyliły ;/

Aaaaaa, nie zabrakło "Tusk Ty matole" , "(pipi)ać PZPN" i "Każdy z nas to wie, kto POpulistą jest" , więc pewnie stadion i tak nam zamkną. Jeden kolo nawet coś próbował z piro, bo zapalał papierosa ZAPAŁKAMI!

Gość Orson

Tylko (pipi) ktoś mógłby łaskawie wcześniej uprzedzić że tak to ma wyglądać, to bym se jakieś monopoly czy innego chińczyka zabrał, żebyśmy się nie nudził

następnym razem patrz na murawe ( w tym przypadku to nie byka murawa : -) , nie będziesz się nudził . Jeśli nudzi cię futbol , porzuć to i idź na basen, nic na siłe .

a meczyk Lech nawet niezły zagrał , było nie było z BVB , która zdominowała Bundeslige

Kotorowski na sprzedaż , zastąpiłbym go tym dzisiejszym , pewny jest i ma wyczucie

za to wilk i ubi parip do wywalenia , obaj enty mecz bez walki

Edytowane przez Orson

Tylko (pipi) ktoś mógłby łaskawie wcześniej uprzedzić że tak to ma wyglądać, to bym se jakieś monopoly czy innego chińczyka zabrał, żebyśmy się nie nudził

następnym razem patrz na murawe ( w tym przypadku to nie byka murawa : -) , nie będziesz się nudził . Jeśli nudzi cię futbol , porzuć to i idź na basen, nic na siłe .

Ale co, ożyła czy jak? Jak bym chciał patrzeć na murawę, to bym został przed TV :D

Teraz mi się przypomniało, dzieciaczki dały radę z jeszcze jednym elementem. Zrobiły kartoniadę :D Beskitu, było tego może z 20 kawałków ale i tak się człowiekowi cieplej na sercu robi :)

III trybuna z wyrzutem: " Gdzie jest Kocioł?" i nasza reakcja : bye_bye_sweety_by_graphblue.gif

bezcenne :D

Gość Orson

Ale co, ożyła czy jak? Jak bym chciał patrzeć na murawę, to bym został przed TV :D

nie, nie ożyła. Ta murawa jest martwa od ...nie wiem od kiedy, to akurat wiedziec powiniennes ty;-)

nie serio Stonek bo to dziwne- fajnie grali lechici , jasne ze to sparing, ze był luz ale i kilka fajnych akcji z jednej i drugiej strony pokazano a ty mówisz , ze sie nudzisz...to ja nie wiem czy futbol jest dla ciebie skoro ciekawe akcje cie nudzą...

a już wiem. Ty chcesz spiewac! Poznanskie słowiki, to bedzie cos dla ciebie :potter: :potter: :potter: :potter: :potter: :potter: :potter:

• Plusik 2

nie serio Stonek bo to dziwne- fajnie grali lechici , jasne ze to sparing, ze był luz ale i kilka fajnych akcji z jednej i drugiej strony pokazano a ty mówisz , ze sie nudzisz...to ja nie wiem czy futbol jest dla ciebie skoro ciekawe akcje cie nudzą...

a już wiem. Ty chcesz spiewac! Poznanskie słowiki, to bedzie cos dla ciebie :potter: :potter: :potter: :potter: :potter: :potter: :potter:

No, nawet 3 razy wstałem z miejsca jak piknikowaliśmy i była jakaś akcja. Krejzi.

Poznańskie Słowiki to chór w którym raczej śpiewa się zniewieściałe piosenki bez krzty adrenaliny i petardy [no chyba że (pipi) się przed Krolopem który chce Cię przeruchać XD ], raczej nie dla mnie tego typu rozrywki.