Gość Maiden Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Edit poszedł kłamczuszku Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Jaki edit? Ja swojego posta nie edytowałem, od początku był taki jaki jest, przykro mi :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Stona, nie przesadzasz z tym dopingiem? Akurat nie było mnie na tym spotkaniu, ale widziałem doping kibiców na LechTV i nie wyglądało tak źle jak Ty to opisujesz, chyba, że to jest cały doping zmontowany w taki sposób, że wydaje się, iż mecz był rozgrywany przy zajefajnym dopingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 20 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Mecz trwa ponad 90 minut. Dopingu było 20. Prosta matematyka :potter: Wystawiasz oceny filmom po obejrzeniu trailera? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Jesteś cholernie przewidywalny. Zdaje sobie sprawę z faktu, że na Lechu zazwyczaj doping trwa przez całe 90 minut, ale to nie był normalny mecz ligowy i trzeba było przewidzieć, że będzie mnóstwo pikników. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Widać w ogóle nie ogarniasz ocebe. Byłeś może na sparingu z Rosenborgiem przed tym sezonem? Doping był dobry przez 90min. ,a była wuchta pikników, bo bilety też były po dyszkę. Powiem Ci tak, dla nas nie ma znaczenia czy na stadionie jest 30 tysięcy janków , czy tysiąc, więc nie wiem co to ma do rzeczy. Rozumiem że dla Ciebie dopingiem są oklaski pikników dla Błaszczykowskiego czy gwizdy. No fajno. Zacznij może chodzić na Wartę, myślę że się tam odnajdziesz :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 (edytowane) właśnie te oklaski były fajne bo przypominały Premier League wiem, mamy inny swiatopogląd w tej sprawie ale mi sie bardzo podobała atmosfera meczu (widziana ze szkiełka) komplet widzów , większość w barwach Lecha, śpiewy, machanie szalikami...no i pelna kulturka! cos jak...w Europie Zachodniej ;-) wiem, ze bys dostał zawału ale dla mnie tak powinna wyglądac ekstraklasa...a poziom bardzo szybko poszybowałby w góre w przy takiej frekwencji (wpływy! ...z załozeniem, ze bilety sprzedajemy drożej...ale tez bez przesady, wszystko w zaleznosci od poziomu ligi! Edytowane 21 Maja 2011 przez Orson Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Niestety, mylisz się srogo. 1. Machanie szalami wyszło po zaintonowaniu dopingu przez Kocioł. Jeden jedyny raz przez całe 90minut pikniki dopingowały same. Były to DWA okrzyki KOLEJORZ. DWA, bo chyba się zmęczyli. 2. Komplet widzów był, bo było BvB. Nie oszukujmy się, połowa tej wiary przyszła oglądać BvB, nie Lecha. Na Ruch, Koronę czy inną Polonię nie przyjdą. Nawet jeśli bilety będą po 10pln. 3. Podoba Ci się samo klaskanie, bo siedzisz przed TV i oglądasz MECZ. W PL lidze ciężko jest oglądać MECZ, bo zawartość PIŁKI NOŻNEJ w "meczach" ekstraklasy jest śladowa. To raz, a dwa, serio wolisz oklaski i gwizdy od porządnego dopingu + oprawa? Z jednej strony mogę jakoś to zrozumieć, oglądasz w TV więc dużo z atmosfery tracisz [ oglądanie w TV <stadion bez dopingu <oglądanie w TV z kumplami< oglądanie w pubie< długo długo nic < stadion ] z drugiej i tak mi się nie chce wierzyć 4. Pieniądze =/= podniesieniu poziomu ligi. Niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Ja tam zamiast Anglii czy Bundesligi na trybunach chciałbym mieć klimat rodem z Serbii <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 A ja ten nasz, swojski , sprzed krucjaty antykibolskiej Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Bardzo możliwe, że Jose Maria Bakero pozostanie trenerem Lecha Poznań także w następnym sezonie. Tak ma się stać nawet wtedy, gdyby poznaniacy nie zapewnili sobie gry w europejskich pucharach. To decyzja, jaką podjął właściciel klubu Jacek Rutkowski. Mimo że nie wszyscy w radzie nadzorczej i na innych ważnych stanowiskach byli zwolennikami pozostawienia Hiszpana przy Bułgarskiej. To olbrzymie wsparcie dla Bakero przed trudną końcówką sezonu, ale ruch właściciela wcale nie wygląda na próbę pozytywnego zmobilizowania szkoleniowca. - Uważam, że po pół roku nie mogę oceniać pracy trenera - twierdzi Rutkowski. - Muszę dać mu szansę wykazania się w dłuższym okresie. Piłkarze są zaskoczeni, przecież Bask nie miał dobrych opinii u większości ekspertów, część zawodników też nie miała z nim po drodze, szczególnie Semir Stilić. Szatnia na fakt pozostania dotychczasowego trenera zareagowała bez nadmiernego entuzjazmu, ale dość spokojnie. - To dobry człowiek i niezły trener - mówi część lechitów sprzyjających Bakero. No kurwa jasna. Jesteśmy skazani na tego palanta jeszcze w przyszłym sezonie ? Niech zarząd postawi jasno sprawę - mamy w piździe Lecha i nikogo lepszego nam się zatrudniać nie chce. Z mistrza polski zrobił średniaka ligowego. Piłkarze go nie lubią, kibice go nienawidzą. CHCEMY TRENER A NIE ŻADNEGO BAKERA! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 przecież to Zielinski doprowadził do strefy spadkowej, Bakero go z niej wyprowadził , tak że nie mówcie o ś redniaku bo gdyby Lech grał tak w rundzie jesiennej hak teraz to walczyłby o mistrzostwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 No właśnie tutaj jest ten problem, że oni grają nijako. Wygrywają bo.. chyba nikt nie wie dlaczego. Zielu się skończył ale on przynajmniej wcześniej coś osiągnął , JMB się nawet nie zaczął. Nie przypominam sobie nawet jednego dobre meczu za czasów JMB, w którym mógłbym z czystym sumieniem powiedzieć "ale ich* roz(pipi)aliśmy" *przeciwników Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 MU też gra bez zachwytów (jak na Premier League) a wygrał lige i powalczy o LM : -) czasem wazniejsza jest skuteczność Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 A czasami można połączyć skuteczność i ładną grę Jak sobie popatrzysz na ligę , to zauważysz jak cholerne szczęście ma Lech że jest tak wysoko, praktycznie w każdej kolejce ktoś gra "pod nas". Byle byśmy nie mieli za dużo do odrobienia XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Orson wielki znawca na pewno widzi jakąś głębszą ideę w mieszaniu składem non stop i sadzaniem co 2 kolejkę Stilicia i Rudnevsa na ławce bo tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Lechia Gdańsk - Lech Poznań 2:1 W spotkaniu 28. kolejki Ekstraklasy Lech Poznań przegrał w Gdańsku z Lechią 1:2. Lech prowadził do przerwy po bramce Ślusarskiego, ale gole Traore zapewniły zwycięstwo gospodarzom. Kolejna inteligentna obrona wyniku zakończyła się porażką. Brawo JMB. Twoja taktyka bronienia jednobramkowego prowadzenia jest w ch*j za(pipi)ista. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Kolejna inteligentna obrona wyniku zakończyła się porażką. Brawo JMB. Twoja taktyka bronienia jednobramkowego prowadzenia jest w ch*j za(pipi)ista. Trzymam kciuki żeby JMB został w Lechu, tak samo jak Maciek w Legii. Genialna autodestrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Zgiń przepadnij, bo ześlę Ci na Kraków powódź! Tośmy przegrali sezon. Pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość majsterrPL Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Zgiń przepadnij, bo ześlę Ci na Kraków powódź! Tośmy przegrali sezon. Pięknie. Na jakiej grasz pozycji? Czy może ty w zarządzie jesteś? Roz.pierdala mnie takie pisanie "my", hehehe... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Na dopingu, stoimy za bramkarzem. Utożsamiam się z drużyną z MOJEGO miasta, dla Ciebie to dziwne, dla mnie naturalne. Podkreślenie specjalne, żebyś miał kolejny powód do posta z dupy. ontop Zobaczymy co zarząd na taką niespodziankę. Może Rutkowski pójdzie po rozum do głowy i jednak wypierdzieli JMB na zbity pysk. Kolo przez pół roku nie zrobił NIC żeby Lech dobrze grał. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 aaa w chuj... Tyle o dzisiejszym meczu(karny z dupy) jak i o sezonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 (edytowane) aaa w chuj... Tyle o dzisiejszym meczu(karny z dupy) jak i o sezonie. Z dupy? Może powiesz mi że pozycja na "łabędzia" jest naturalnym ułożeniem rąk podczas obrony własnej bramki? Edytowane 22 Maja 2011 przez Ofsajd Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 aaa w chuj... Tyle o dzisiejszym meczu(karny z dupy) jak i o sezonie. Z dupy? Może powiesz mi że pozycja na "łabędzia" jest naturalnym ułożeniem rąk podczas obrony własnej bramki? Z mojej perspektywy wyglądało jak by był z dupy Muszę zobaczyć ripleja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10,91847,9644633,28__kolejka__Lechia___Lech_2_1__Traore___karny__1_1_.html Piłka leciała dobre 10m... Wilk(?) miał chwile czasu żeby jakoś inaczej zablokować ten strzał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi