Gość Ofsajd Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 Po prostu myślałem że to była zorganizowana (połączona akcja) WL/GP/RPP Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 września 2011 Opublikowano 22 września 2011 Wiem Tak to w mediach wyglądało, bo tak pewnie chcą to pokazywać - rzetelność przede wszystkim XD Chyba następnym razem trzeba będzie nosić transparent WL =/= każdy Kibol w WLKP. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 23 września 2011 Opublikowano 23 września 2011 Śląsk Wrocław - Lech Poznań 3:1 W meczu 8. kolejki T-Mobile Ekstraklasy Lech Poznań przegrał we Wrocławiu ze Śląskiem 1:3. Gole dla gospodarzy strzelali Piotr Celeban, Łukasz Madej i Cristian Diaz. Honorowe trafienie dla poznaniaków zaliczył Artiom Rudnev. :< Cytuj
Stona 569 Opublikowano 2 października 2011 Opublikowano 2 października 2011 Cracovia - Lech Poznań 0:3 W spotkaniu 9. kolejki T-Mobile Ekstraklasy Lech Poznań wygrał w Krakowie z Cracovią 3:0. Wynik spotkania otworzył Rafał Murawski, a kolejne dwa gole dołożył niezawodny Artiom Rudnev. Po pierwszych 3 minutach myślałem sobie, że to będzie kolejna porażka na Kałuży. A później Murwaski strzelił bramkę i doszedłem do wniosku że nie ma sensu myśleć XD Brama Murasia ustawiła mecz i Cracovia chyba po jej utracie straciła wiarę w siebie. Imho znowu słabe spotkanie zagrał Wojtkowiak i Kotorossssssssssssssssssski, choć mu kukułcze jaja podrzucali obrońcy podając mu piłę. Szkoda że zamiast Możdżenia nie zagrał od razu Tonev. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Sprawdzimy czy możliwy jest powrót do w miarę normalnego dopingu. Do Gdańska jedziemy z flagami, w barwach i dopingujemy cały mecz. Tak samo na Lech – Legia, jedziemy z dopingiem przez 90 minut. Po tych dwóch meczach zapadnie decyzja czy doping wraca na dobre, czy nadal będzie smutno na trybunach. Niestety nie wszystko w tej kwestii zależy od nas. FCK YEAH!!!!!! Panowie milicjanci, nie s(pipi)cie tego! Cytuj
Stona 569 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Lech Poznań - Korona Kielce 1:0 W spotkaniu 10. kolejki T-Mobile Ekstraklasy Lech Poznań pokonał na własnym boisku Koronę Kielce 1:0. Zwycięską bramkę zdobył w 64 minucie Grzegorz Wojtkowiak. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Czemu Wołąkiewicz zszedł? Cytuj
kilix 128 Opublikowano 14 października 2011 Opublikowano 14 października 2011 Bo go noga bolała. 1 Cytuj
Linek 187 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 http://www.gloswielkopolski.pl/stronaglowna/462486,poznan-akcja-policji-w-tramwaju,id,t.html W piątek, około godziny 23, w jednym z ostatnich tramwajów wiozących do domu kibiców po meczu Lecha z Koroną, interweniowali policjanci. Jeden z kibiców został uderzony pałką. - Pytam zamaskowanego policjanta, co tam się dzieje. Mówi, że mam iść do budy. Odparłem, że od kiedy jesteśmy na ty. W tym momencie chwyta mnie za kurtkę. Wyciąga z tramwaju i przewraca na asfalt. Drugi uderza pałką - relacjonuje zdarzenia z piątkowej nocy Przemysław Nadolnik. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 (edytowane) Sprawa jest w toku i podobno jest jakieś nagranie z tego zajścia. terminatory (pipi)one Edytowane 17 października 2011 przez Stona Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 17 października 2011 Opublikowano 17 października 2011 http://www.gloswielkopolski.pl/stronaglowna/462735,policja-wyrzucila-kibicow-z-tramwaju-filmy-kibicow,id,t.html Cytuj
Linek 187 Opublikowano 20 października 2011 Opublikowano 20 października 2011 (edytowane) Co do tematu - ponoć kibice w tramwaju skakali i śpiewali, oraz całe DWA razy zaciągnęli hamulec bezpieczeństwa. Doprawdy czyny przestraszliwe, niespotykane przecież wcale po żadnym meczu Lecha. W każdym razie po tych wydarzeniach motorniczy się wystraszył i zatrzymał tramwaj, żeby policja interweniowała. Jakiegoś nowego gościa chyba wypchnęli na ten dzień, który nie ogarnia tematu. Tak to jest, jak człowiek czyta forum będąc wyrąbanym po robocie - coś mi się ubzdurało Edytowane 21 października 2011 przez Linek Cytuj
Stona 569 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 Wg. oświadczenia MPK motorniczy zatrzymał tramwaj na polecenie milicji, bo podobno jedna pasażerka zadzwoniła na 997. Nie było tam mowy o zrywaniu hamulca. Tak ja to "czytałem" Cytuj
Linek 187 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 (edytowane) W każdym razie, czytałem post na forum WL ks. Nowickiego - Jechałem ową 6 w pierwszym wagonie z 15-stką duszyczek (wiek 8,9 lat). Trzeba się uderzyć w piersi, że przed rondem Nowaka-Jeziorańskiego trochę tramwaj był bujany. Ale tam wszystko sobie wyjaśniliśmy i pojechaliśmy w spokoju (ze śpiewami) dalej. Na moście dworcowym z niewiadomych przyczyn tramwaj został zatrzymany. No i wkroczyli panowie w kaskach. Zaczęli siła wyciągać nas (także dzieci). Ciągnęli niektórych ze schodów. Dzieciaki mi się popłakały, bo niektóre z nich zostały uderzone przez policjantów. Reszta była na maxa wystraszona. Kiedy wróciłem z dziećmi na miejsce zbiórki (tu rodzice ich odebrali) musiałem się tłumaczyć, dlaczego tak późno i co się stało. Nie wiem czy dadzą mi duszyczki na następny mecz. Tak, czy inaczej tramwaj wyglądał najprawdopodobniej tak samo, jak po każdym innym meczu Lecha na Bułgarskiej. A tamtego posta już edytowałem Edytowane 21 października 2011 przez Linek Cytuj
Stona 569 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 Lechia Gdańsk - Lech Poznań 0:0 W spotkaniu 11. kolejki T-Mobile Ekstraklasy Lech Poznań bezbramkowo zremisował w Gdańsku z Lechią. Kolejorz kończył ten mecz w dziesiątkę, po tym jak w 88 minucie czerwoną kartkę obejrzał Dimitrije Injac. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 PP: Polonia Bytom - Lech Poznań 1:1 d 1:3 W spotkaniu 1/8 finału Pucharu Polski Lech Poznań wygrał po dogrywce z Polonią Bytom 3:1. Gospodarz prowadzili po bramce Jeana Paulisty. Wyrównał w drugiej połowie Grzegorz Wojtkowiak. Zwycięstwo Kolejorzowi dały dwa gole Artioma Rudneva w dogrywce. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 25 października 2011 Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) żenujący poziom meczu, Tej kopaniny na trzeźwo nie dało się oglądać. I super-jasina i jego "Kolejarz". Kurwa mać... Edytowane 25 października 2011 przez lukas1988 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 26 października 2011 Opublikowano 26 października 2011 bo on umie po polsku poprawnie :-) 3 Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 28 października 2011 Opublikowano 28 października 2011 Taub z House'a został nowym prezesem Lecha Poznań 1 Cytuj
Stona 569 Opublikowano 29 października 2011 Opublikowano 29 października 2011 Dla tych, którzy nie widzieli dzisiejszej konferencji Zarządu Lecha, niektóre najważniejsze stwierdzenia i spostrzeżenia od myślników: - Rutkowski nie planuje sprzedaży Rudneva w zimie, bo "chce, żeby Lech grał w LM". Co będzie później - zobaczymy. - Rutkowski wytknął pismakom, że ciągle p...ą bzdury o kibicach. Może trochę zbyt łagodnie, ale rozumiem, że jego funkcja mu inaczej nie pozwala. - Na razie jakiekolwiek zmiany w cenach biletów nie są planowane. - Rutkowski nie planuje zwolnienia Bakero, bo "nie wolno oceniać trenera po kilku miesiącach". Ponadto jest "z pracy trenera bardzo zadowolony, drużyna gra dobrze, ale nie ma szczęścia". - W sprawie Stilicia Rutkowski powiedział tylko tyle, że przebieg rozmów nt. przedłużenia z nim kontraktu zależy od wyniku meczu... Bośnia i Hercegowina-Portugalia. - Klimczak... ma trochę mniej "czerwoną" twarz i nie kończy każdego zdania dokładając "nie?"... Cytuj
Stona 569 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 (edytowane) Lech Poznań - Legia Warszawa 0:0 W spotkaniu 12. kolejki Lech Poznań po bardzo dobrym meczu bezbramkowo zremisował przegrał z Legią Warszawa. Z tego wyniku zdecydowanie bardziej zadowoleni mogą być goście, bo to Lech przez większą część spotkania był dominującym zespołem. :confused: Edytowane 31 października 2011 przez Stona Cytuj
DarthStan 18 Opublikowano 31 października 2011 Opublikowano 31 października 2011 Szkoda remisu, powinniśmy wygrać, co najmniej te 1:0. Mieliśmy wuchte sytuacji, najbardziej żal tej po podaniu Żewłakowa do Rudniewa. Najgroźniejsza akcja Legii zaczęła sie od faulu Wolskiego na Murawskim, więc w sumie nie powinno jej nawet być. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 Polonia Warszawa - Lech Poznań 1:0 W spotkaniu 13. kolejki T-Mobile Ekstraklasy Lech Poznań przegrał w Warszawie z Polonią 0:1. Zwycięską bramkę dla gospodarzy zdobył rezerwowy Edgar Cani. Szkoda słów. Pisząc tego posta i tak włożyłem w to więcej wysiłku niż Lech w ten mecz. Błędów popełniłem jakieś 50 razy mniej. Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 19 listopada 2011 Opublikowano 19 listopada 2011 Z przykrością informuję, że 33 letni Mariusz Jop zakończył piłkarską karierę. Mimo, że nigdy nie ubrał niebiesko-białej koszulki to i tak pozostanie w naszych głowach i sercach Dziękujemy SANTO SUBITO!! \ 1 Cytuj
Gość Orson Opublikowano 20 listopada 2011 Opublikowano 20 listopada 2011 Szkoda, że nie napisałes tego jeszcze w dziale Motoryzacja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi