Opublikowano 3 października 201014 l Ojtam ojtam, RM przynajmniej bywa na miejscach zdarzeń o których piszą/mówią
Opublikowano 3 października 201014 l GKS Bełchatów - Lech Poznań 1:0 W meczu 8. kolejki Ekstraklasy Lech Poznań przegrał na wyjeździe z GKS-em Bełchatów 0:1. Bramkę dla gospodarzy zdobył Jacek Popek.
Opublikowano 6 października 201014 l jedno pytanie: ten wasz stadion jest w 100% ukończony i tak będzie w przyszłości wyglądał, czy jednak dach nad tą jedną trybuną zostanie zmieniony? się pytam, bo to trochę szkaradnie wygląda.
Opublikowano 6 października 201014 l Niestety. To już koniec budowy. Mi też się to nie podoba. Ale co zrobić. Jak się siedzi na tej trybunie, przy 40 tys. ludzi to wcale mi to nie przeszkadza
Opublikowano 6 października 201014 l uuu to lipa. no jak się siedzi to na pewno różnicy nie robi stadion fajny, ale ten dach nad jedną z trybun kiedyś by mogli poprawic.
Opublikowano 6 października 201014 l Ale nie poprawią. Chyba że się IV zawali. Jak się siedzi, to się jest pipką. Pamiętaj Łukaszu
Opublikowano 6 października 201014 l Nie siedzę ;p Dopingowałem również. ja się na kocił nachodziłem. teraz daję się innym wyszaleć
Opublikowano 9 października 201014 l Dzisiaj, przez 8h sprzedano 7200 karnetów, tak więc jest duża szansa na pobicie rekordu
Opublikowano 10 października 201014 l Nawet cen nie wywindowali tak jak myślałem - choć trochę zrekompensowali to cenami biletów na Ligę Europejską dla tych co nie kupią karnetów na ligę -cwaniaki są troszkę (ukryty szantażyk)
Opublikowano 10 października 201014 l IMHO jeśli się idzie na prostą to ceny są zbyt duże, bo na Kocioł jest elegancko. Wychodzi niecałe 30pln za mecz + 2x 50pln za LE. Ceny bez ulgi "uczniowskiej"
Opublikowano 14 października 201014 l Kibole Lecha pobili kolejny rekord Lech Poznań od wczoraj dzierży kolejny rekord Polski. Żadnemu klubowi z naszej ekstraklasy, nie udało się sprzedać więcej karnetów niż Kolejorzowi. Do tej pory najwyższą była liczba 12 tysięcy karnetów. Poznaniacy ten wynik uzyskiwali w latach 2007-2009. Wiadomo już, że ten wynik został poprawiony. O ile? - Nie mam jeszcze dokładnych danych. Gdy wychodziłam po południu z klubu, granica 15 tysięcy nie została przekroczona - powiedziała nam Joanna Dzios, rzeczniczka prasowa Lecha.
Opublikowano 14 października 201014 l I co będa jednak systemy naswietlajace i wentylujace murawe ? Bo ta obecna juz wyglada tragicznie
Opublikowano 14 października 201014 l Niby tak. W ogóle jest totalny przewał i kolejna wymiana ma być po meczu z Zagłębiem. Nie wiem kto jest odpowiedzialny za ten cały cyrk. Każdy rozsądny człowiek widział, że podłoże nie nadaje się do czegokolwiek [polecam wątki na forum WL i budowlanych na SSC ] ale na upartego wpierdalali na to kolejne rolki trawy która prawie od razu gniła. Zobaczymy co teraz wymyślą sprytnego.
Opublikowano 14 października 201014 l Niestety. To już koniec budowy. Mi też się to nie podoba. Ale co zrobić. Jak się siedzi na tej trybunie, przy 40 tys. ludzi to wcale mi to nie przeszkadza A jaka nazwa do tego tworu? Padło już wiele propozycji: Pancernik Arena Durex Arena Karaczan Arena Zeppelin Arena Niedorobiona Arena Pęknięta Gumka Arena StonkAranea Edytowane 14 października 201014 l przez Maiden
Opublikowano 14 października 201014 l Stonka arena jest dobre Co do reszty Twoich "zabawnych inaczej" pomysłów to spotkałem się tylko z porównaniem do pancernika i zeppelina [nomen omen Hindenburg (nazwisko kojarzące się z tymi sterowcami równie mocno jak Zeppelin) urodził się w Poznaniu ] Mi odpowiada Ale coś czuję że nic sensownego w tej sprawie nie wymyślą, do czasu wyłonienia operatora obiektu.
Opublikowano 17 października 201014 l Lech Poznań - Zagłębie Lubin 0:1 W meczu 9. kolejki Ekstraklasy Lech Poznań przegrał na własnym stadionie z Zagłebiem Lubin 0:1. Jedyną bramkę meczu w 73 minucie zdobył Matuesz Bartczak. Co tu dużo gadać. Kompromitacja. Dawno się tak na meczu nie w(pipi)iałem jak wczoraj. W pierwszej połowie wszystko było ładnie pięknię. Sędzia się co prawda kompromitował ale nikt na to uwagi nie zwracał. W drugiej połowie coś się z(pipi)ało i chopaki postanowili dać dupy. Nie wiem. Na koniec meczu dostali takie gwizdy, że jeszcze czegoś takiego na stadionie nie słyszałem. Smutno w (pipi) ale należało się za taką pizdowatą postawę. Szacunkens dla wiary z Lubina, czasami mięli pierdalnięcie i pokazali że umieszczenie sektora gości na IV to jakieś totalne nieporozumienie [za(pipi)ista akustyka jest tam]. No to runda jesienna poszła się jebać.
Opublikowano 17 października 201014 l Marzenie ściętej głowy. [maiden style on] Ale cieszy mnie, że z takim zainteresowaniem śledzisz losy Kolejorza.[/maiden style off]
Opublikowano 22 października 201014 l Manchester City - Lech Poznań 3:1 W meczu 3. kolejki Ligi Europy Lech Poznań przegrał na wyjeździe z Manchesterem City 1:3. Bramkę dla Kolejorza zdobył Joel Tshibamba.
Opublikowano 22 października 201014 l http://www.youtube.com/watch?v=bBhYYU0UVmY&feature=player_embedded Ciary przechodzą.
Opublikowano 24 października 201014 l Ale by były jaja,jakby Lech spadł z Ekstraklasy,a na razie zapowiada się chyba 4 porażka z rzędu