Blaise 3 603 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Gmocha (pipi)a, Gmocha! Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Gdzie Czesia. Jak coś idzie nie tak to on pierwszy odwraca się od zespołu i zwala wine na piłkarzy. A to że wywalczył z Lechem Puchar Polski (być może przez korupcje) nic nie znaczy obecnie. Najlepiej jakby wzięli kogoś z zagranicy. Poszli np. śladami Wisły. Kogoś z Bundesligi albo Eredivisie dali by rade zatrudnić. Wystarczy wydać trochę kasy której im nie brakuje. "Nie ma sianka - nie ma granka" Cytuj
Gość Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 Im kasy zawsze będzie brakowało. A Czesia nie wrzucaj do worka z napisem korupcja. Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 U nas wola zaplacic jakims podstarzalym "gwiazdorom" kilkaset tysiecy euro kontraktu niz dac trenerowi. Cytuj
Gość Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 Lech Poznań - Wisła Kraków 4:1 W meczu 12. kolejki Ekstraklasy Lech Poznań pokonał Wisłę Kraków 4:1. Bramki dla Kolejorza zdobyli Dimitrije Injac, Sergei Krivets, Semir Stilić i Mateusz Możdżeń. Pojechani pięknie (pipi)a A jaką napinkę pod koniec plebejstwo z Krakowa robiło XD Oja(pipi)ie Dobry mecz chyba był. Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 31 października 2010 Opublikowano 31 października 2010 Lech Poznań - Wisła Kraków 4:1 W meczu 12. kolejki Ekstraklasy Lech Poznań pokonał Wisłę Kraków 4:1. Bramki dla Kolejorza zdobyli Dimitrije Injac, Sergei Krivets, Semir Stilić i Mateusz Możdżeń. Pojechani pięknie (pipi) A jaką napinkę pod koniec plebejstwo z Krakowa robiło XD Oja(pipi)ie Dobry mecz chyba był. Nie chyba,tylko był.Naprawdę stał na dobrym poziomie, podobała mi się gra Lecha w 1 połowie,kombinacyjna i z głową,ale już dośrodkowania trochę dramat,wszystko w ręce Pawełka. Ale BRAWA!! Cytuj
Gość Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 No napisałem chyba, bo jeszcze nie oglądałem. Dziś sobie obejrzę, to zobaczę Co do dośrodkowań, jak się w końcu nauczą grać po ziemi, to chyba następnego dnia będzie koniec świata. Już wiem co to była za "JATKA!!!!*" na stadionie. Uderzanie o pleksi. Łał. PS. Plebejstwo z Krakowa roz(pipi)ało tojtoje i punkt gastronomiczny. Brawo, prawie dogoniliście kolegów którzy demolowali stadion w Bydgoszczy. *Wg. słów "krakowskiego eksperta" Szymkowiaka Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 http://www.youtube.com/watch?v=1mmt01kyKJY&feature=player_embedded#! BRAMKA SEZONU!!!! Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Strasznie biedna ta oprawa meczowa. Dopiero teraz (po drugim przejrzeniu tematu) zorientowalem się, że czerwone pole składa się na napis Cytuj
Gość Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Nikt nie robi co mecz wy(pipi)istych opraw. A co do rozczytania napisu, to może mieć to związek z daltonizmem. Jeśli byłeś na komisji wojskowej to wiesz ocebe :potter: Nasi kopacze chyba nie mieli problemu z odczytaniem Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 1 listopada 2010 Opublikowano 1 listopada 2010 Strasznie biedna ta oprawa meczowa. Dopiero teraz (po drugim przejrzeniu tematu) zorientowalem się, że czerwone pole składa się na napis To nie miało być ładne ani efektowne. To miało dotrzeć do piłkarzy. Dotarło Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Mam nadzieję że ten nius z PS to jakieś (pipi)a nieporozumienie.......... Zieliński zwolniony ! Jak się dowiedział "Przegląd Sportowy" Jacek Zieliński został zwolniony ze stanowiska trenera mistrzów Polski, Lecha Poznań. Trwa zebranie rady nadzorczej Lecha, która ma się zakończyć późnym wieczorem. Cytuj
Gość Oran Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 I tak z Man City szans dużych nie ma, dobry czas na decyzję W SUMIE. Jakby zatrudnili kogoś zaj.ebistego (a mogą, skoro w LE grają to ktoś lepszy by tam przylazł) to mogłoby być zaje.biście w przyszłym sezonie i co najmniej pogrom w lidze. Ale pewnie wezmą tego Bakero i będzie tak samo jak z Zielińskim (czyli i tak ponad polski standard ;]). Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Też mam taką nadzieję. Jak można dwa dni przed ważnym meczem z City zwalniać trenera. No (pipi). Beskitu, tak się w(pipi)iłem. I jeszcze ten Bakero, jak on zostanie to nie będzie miał łatwego życia na Bułgarskiej. A nasz wspaniały zarząd kłamie (pipi) w żywe oczy kibicom. No chyba, że Murinjo obejmie Lecha to im wybaczę. a tak to (pipi) nie mam mowy :diablo: Cytuj
Gość Ofsajd Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Nie rozumiem o co wam chodzi z tym Bakero, gość ma doświadczenie w bronieniu swojej drużyny przed spadkiem więc w tym momencie idealnie pasuje do waszej sytuacji ligowej :D :D Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Lol Bakero, pan marionetka. Ale pewnie tani jest, to sie nada, zeby zwolnic go przed wiosną. Cytuj
gork 19 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Dobre posuniecie przed najwazniejszymi meczami w LE =d Nie dosc ze w polskiej lidze bedzie w(pipi) to jeszcze pogrzebia jakis tam cien szansy na wyjscie z grupy. :potter: Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 (edytowane) Spookoojnie. Jeszcze nie oficjalnie. Oblukałem wszystkie serwisy Sam tydzień temu dałem info że Zieliński out a jednak został. Dzisiaj wieczorem, późnym wieczorem, zarząd ma wydać oświadczenie na oficjalnej stronie - powiedziała Joanna Dzios ;] W(pipi)iają mnie, a może inaczej - zastanawiają mnie teksty typu "piłkarze dostali zapewnienie od zarządu przed meczem z Wisłą że po meczu z Wisłą Zieliński straci pracę dlatego tak się starali". Gdzieś o tym czytałem i o innych "rewelacjach". Jak faktycznie go wywalą w obecnej sytuacji to roz(pipi)ią drużynę. Tym bardziej że zastąpić ma go piz.da Bakero albo ... Nie dla kiboli o słabych nerwach Stefan "Doktor" Majewski - ja (pipi).ne jak tak będzie Jeszcze mówi się o Petrescu, ale jemu trzeba wyłożyć 1,5mln ojro i odpalić coś ruskim więc nie chce mi się wierzyć. No nic, poczekamy zobaczymy. A teraz módlmy się żeby Zieliński został - to by było najlepsze posunięcie :> Edzia: Na chwilę obecną oficjalna strona Lecha - lechpoznan.pl nie działa. Ciekawe czemu Dziaaała Edytowane 2 listopada 2010 przez schab0795 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 (edytowane) no na moje raczej go nie zwolnią, dobre wyniki w LE i dwie wygrane ostatnio, to powinni dac mu szansę żeby drużyna z kryzysu wyszła edit: a te serwisy internetowe to same te plotki tworzą byleby ktoś kliknął na artykuł Edytowane 2 listopada 2010 przez Yakubu Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 W(pipi)iają mnie że nie mogą zająć miejsca w tej sprawie TERAZ. Całą sytuację opublikowali po sprzedaży biletów na City - gdyby się pośpieszyli to wiara by się w(pipi)iła i nie kupiła biletów. Teraz mówią że oświadczenie w jutrzejszym "Magazynie Kolejorz" - po co? Po to (pipi)a żeby opchnąć nakład. Gdyby nie to że mam prenumerate i bilety kupiłem to wypiąłbym się na tych debili. Co to (pipi)a ma być że mam płacić 10zł żeby dowiedzieć się kto jest trenerem? Lekko przeginają. Cały ten zarząd i jego polityka jest coraz bardziej je.bnięta. Jeszcze niech się tylko potwierdzi że wywalili Zielka. Super! Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 @ Ofsajd, pojadę trochę z prywatą, ale zakład o 6cio pak że Lech będzie w lidze na koniec sezonu wyżej niż Wisła? Jak żeś taki kibic wierny, to chyba nie będzie problemu z takim zakładem? Co do sytuacji, to w(pipi)iony jestem tak jak reszta Poznania [nie licząc jednego kolesia-geja dla którego piłka nożna to 23 biegające, spocone małpy , sorry, nie pamiętam jego nicka :F ] bo JZ jaki jest taki jest ale (pipi)a tak się ludzi traktować nie powinno. ahahahhaha Oficjalne Oświadczenie Zarządu w MAGAZYNIE KOLEJORZ Już od środy w sprzedaży znajdzie się najnowszy numer Magazynu Kolejorz, a w nim - OFICJALNE OŚWIADCZENIE ZARZĄDU W SPRAWIE TRENERA PIERWSZEGO ZESPOŁU! (pipi)łem XD Leżę i kwiczę. Polska to piękny kraj. Trenera od siaty zwalnia się za pomocą SMSa , a JZ wy(pipi)ią na łamach miesięcznika Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,title,Kto-za-Zielinskiego-Bakero-czy-Petrescu,wid,12814923,wiadomosc.html :potter: Cytuj
Gość Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 "Zielek przyjdzie jutro na trening a tam Pogo "te, co jest Jacek, gazet nie czytałeś dzisiaj - już nie jesteś trenerem Lecha"!" he he he Cytuj
Bartg 5 467 Opublikowano 2 listopada 2010 Opublikowano 2 listopada 2010 Hahahaha beka. Juz za miesiac: "Czy do Lecha przyjdzie Ronaldinho ? Mega eksluzywne informacje tylko w Kolejorzu !". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi