Bartg 5 435 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Nie zniósł kolejnego poniżającego występu w lidze :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 No nie a co dopiero się z nim o 6pak piwa założyłem że Lech będzie niżej w tabeli niż Wisła na koniec sezonu... Stona wracaj tu!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Buła1988 6 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=xUQYcyStfTM Edytowane 9 Listopada 2010 przez Buła1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 (edytowane) O stary! Albo wróżbita kojarzy Jasia, albo ma prawdziwy dar Miejmy nadzieje, że Bakero oglądał ten program "Sześć kielichów z królową kielichów" - może Zapotoka lubi się zabawić? :potter: Edytowane 9 Listopada 2010 przez Mefi23 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 W zaległym meczu 6 kolejki Lech remisuje z Polonią Warszawa 2-2. Po fatalnej pierwszej połowie, poznaniacy obudzili się w drugiej. Niestety to nie starczyło na wywalczenie korzystnego wyniku. Żenada po raz kolejny. Lech - Polonia Warszawa 2:2 (0:2) Artjoms Rudnevs 50, Jakub Wilk 72 - Adrian Mierzejewski 9-karny, Bruno Coutinho 27. Sędzia: Tomasz Mikulski (Lublin) Chyba Warszawa . Widzów 17 000. Żółte kartki: Sławomir Peszko, Jakub Wilk - Tomasz Brzyski, Tomasz Jodłowiec, Adrian Mierzejewski, Dariusz Pietrasiak, Andreu Guerao Mayoral. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Jeżeli wklejamy starocie to łap. błędy konstrukcyjne na stadionie Legii Z kilkudziesięciu krzesełek na nowym stadionie Legii w Warszawie nie widać części płyty boiska, w tym kawałka pola karnego. Warszawski ratusz zainwestował w budowę prawie pół miliarda złotych - informuje "Życie Warszawy". Wszystko przez stojące obok studio telewizyjne, którego ściana przesłania widok. Przedstawiciele firmy JSK Architekci, która projektowała stadion, tłumaczą, że taka sytuacja wynika z geometrii obiektu. "Ślepymi" siedziskami nie martwią się w klubie - to będą "puste miejsca", na które nie będą sprzedawane bilety. Tak jak w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Nie porównuj stadionu przy Bułgarskiej do Estadio WP. Nie można porównywać nieporównywalnego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Widzę że jak mnie nie ma, to bida tu straszna... Lech Poznań - Lechia Gdańsk 2:0 W meczu 13. kolejki Ekstraklasy Lech Poznań pokonał Lechię Gdańsk 2:0. Bramki dla poznaniaków zdobyli Sławomir Peszko i Artjoms Rudnevs. Gdyby nie Dżoel 3Bamba to pewnie i z 4-0 byśmy ich pojechali. No ale nasz mały bambusek troszkę sabotował nam mecz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Jak. Po meczu z Polonią przejąłem Twoją rolę i opisałem mecza. A i na słabe prowo majdena nie ma co się rozpisywać i wczuwać za bardzo. I okradłeś mi fotę z Bambą!! Ja chciałem ją wkleić Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 PRzecież skapcił tylko jedną nie łatwą zresztą sytuacje, krytyka nieuzasadniona mym zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 To chodzi o całokształt. Nie tylko o tą akcję. A i w tym meczu można było się przyczepić do kilku rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Krytyka jest za całokształt. On takich okazji (pipi)i mnóstwo, a do tego nie wykorzystuje ani jednej [liga]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stranger 37 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Pytanie organizacyjne, bo nie mogę się doszukać na stronie Lecha info: - na mecze LE prowadzona jest najpierw sprzedaż biletów zamknięta. A czy dla szerszej publiczności w ramach późniejszej sprzedaży otwartej jest zarezerwowana jakaś pula biletów? Czy sprzedawana bedzie tylko to, co nie udało się opchnąć wcześniej posiadaczom karnetów? Pytam, bo chcę wiedzieć, czy może się zdarzyć sytuacja, że zanim będzie sprzedaż otwarta, to wszystko już może wpaść w ręce posiadaczy karnetów ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Najpierw masz sprzedaż dla karnetowców, później dla wiary która kupiła bilet na chociaż jeden z trzech meczów (Polonia W, Lechia, Polonia B). I na samym końcu dla wszystkich. Puli przewidzianej dla wszystkich, nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stranger 37 Opublikowano 13 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Oki, dzięki za wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Lech Poznań - Polonia Bytom 1:0 W spotkaniu 14. kolejki Ekstraklasy Lech Poznań pokonał Polonię Bytom. Zwycięską bramkę zdobył już w 6 minucie Artjoms Rudnevs. Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Mecz z serii: POTĘŻNY LECH ROZGROMIŁ Polonię Bytom ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 21 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Nie wiem, nie byłem , bo się szlajałem po Łodzi Z tego co mi kumpel mówił, to mieliśmy mega fuksa, bo 2x była poprzeczka Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 TrzciBamba miał wypadek! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Próbował bramkę na treningu strzelić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Rozwalił się samochodem. Ale to jeszcze nic... KTOŚ Z REDBULLa PODOBNO CHCE GO W DRUŻYNIE!!! Pewnie zapamiętali że w Lechu gra dobry murzyn i chcą go podkupić, tylko im się Manuel z Dżoelem pomylili XD Red Bull Salzburg interesuje się Joelem Tschibambą. Menedżer piłkarza potwierdza doniesienia austriackich mediów. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Łooooo. Niech go sprzedają jak najszybciej. Taka okazja może się nie powtórzyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Nie no bez jaj chyba im sie mudżiny pomyliły Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 28 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Korona Kielce - Lech Poznań 0:0 W meczu 15. kolejki Ekstraklasy zespół Lecha Poznań bezbramkowo zremisował na wyjeździe z Koroną Kielce. Czyli piłkarzyki kopali się po śniegu, a sędzia robił z siebie bałwana [88' i brak karnego dla Kolejorza]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi