Skocz do zawartości

Lech Poznań

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A jednak! Jak donosi oficjalna strona lechpoznan.pl Sławomir Peszko odchodzi z Kolejorza. Tym samym, serial pt."Halo Peszko?,, został zakończony. Sensacyjne doniesienie, o wypożyczeniu Joel T. do greckiej drużyny również zostały potwierdzony.

W jeden dzień z Kolejorza ubyło, aż dwóch piłkarzy. Teraz czekamy na wyczekiwane transfery, ale DO zespołu! Przypomnę, że do Dumy Wielkopolski dołączył Bartosz Ślusarski, który w poprzedniej rundzie reprezentował barwy Cracovii.

Edytowane przez Mefi23
Opublikowano

Przynajmniej wiemy na czym stoimy, a historia "Halo Ateny" się nie powtórzy. Teraz czekam na Szymona Pawłowskiego w miejsce Peszkina i będę zadowolony. Bądź, co bądź mamy Kiełba, jednak chłopak potrzebuje rywalizacji. Nie wyobrażam sobie, żeby nie miał zmiennika. Jednak, wszyscy wiemy, że czasami zarząd KKS Lech Poznań nie myśli logicznie i racjonalnie. Poczekamy, zobaczymy.

Co do naszego 3bamby, to jestem równie zaskoczony, co zaszokowany. Kto jest na tyle głupi/mądry, żeby ściągać naszego napadziora ;p

Opublikowano

Z polskiej ligi bym nie pogardził Grosickim oraz Wróblem z Gksu. Jest równie szybki co Peszko. A to jak wiadomo był jego główny atut.

Życzę bambie w larissie jak najlepiej. Jak zacznie strzelać tam, to może go wykupią :potter:

Opublikowano

JEEEEEEEEEEEEEEEE :D

3bamba out

latawiec Peszko out

Normalnie nie wierzę w to co czytam. Zaraz się pewnie obudzę :(

Szkoda że 3bamba tylko wypożyczony, bo pewnie za pół roku go oddadzą z niesmakiem ;)

Opublikowano

JA jestem ciekaw kogo kupią jako wzmocnienie do LE . Mam nadzieję ze konkretnego gracza z zachodu a nie łamagę z naszej ligi .

Co by nie mówić o PESZKO w KOLN poradzi sobie doskonale ,a jak tam już sie pokaże z dobrej strony to trafi do lepszego zespołu bundesligi

Opublikowano

JA jestem ciekaw kogo kupią jako wzmocnienie do LE . Mam nadzieję ze konkretnego gracza z zachodu a nie łamagę z naszej ligi .

Co by nie mówić o PESZKO w KOLN poradzi sobie doskonale ,a jak tam już sie pokaże z dobrej strony to trafi do lepszego zespołu bundesligi

A czy "konkretny gracz z zachodu" będzie chciał przejść do naszej Ekstraklasy? :huh:

Opublikowano

O Pe$zce na fowum Lecha już wiersze powstają :teehee: :

"I już odszedł król mamony,

żele, fury, telefony,

już nie zgubi nigdy więcej,

bo ma bardzo lepkie ręcę,

Na kolonii go witają,

już dywany rozkładają,

-Guten Morgen mister Peszko

-Guten Morgen, gdzie wypłata,

dawać szybko, nie ma bata!

Są już bejmy, będzie granie,

lecz mój drogi prezesie panie,

jeśli ten klub z ligi spadnie,

podziękuję wam nieładnie,

Jeszcze auto z GPS-em,

bo po klubach ja z kretesem,

na balety muszę chodzić,

gardło piwem, wódą chłodzić,

Ale zaraz, kto to taki,

lumpy z Prady, na żel kłaki ?

-To jest Lukas, gwiazda klubu.

-Klubu gwiazda ? Jakaś sprawa niepoważna,

Ja w pucharach, przeciw Nancy, Salzburgowi kasty strzelał,

on co najwyżej siniaki od obrońców zbierał!

-Panie Peszko, już, spokojnie,

zaraz to wynagrodzimy hojnie,

nowe auto, willa, melki,

może dodatkowej nerki?

-W pierwszym składzie w każdym szpilu

chcę wybiegać mój prezesie,

zer na koncie jeszcze raz tylu,

i zapomnę o Lukasie,

I tak oto moi drodzy,

kończy się historia grozy,

o Sławeczku co wygłupiony,

gubić lubił telefony,

a kibiców w (pipi)e miał

i dla bejmów się sprzedał."

• Minusik 1
Opublikowano

Zabawne, jedni mogą z midget extraklasy odejśc (Lewandowski, Żurawski, Boruc) i nadal są fajni, a inni (Peszko, Frankowski) to parówy i pedały. No ale co ja tam mogę wiedziec. Jeśli będzie grał to dla kadry będzie dobrze.

• Plusik 1
Opublikowano

Haha zeby Peszko nie byl samotny w Koeln ma do niego dolaczyc Wichniarek :teehee:

Nie sprowadzamy Grzegorza Bonina ani innego piłkarza w miejsce Peszki - mówi dyrektor Pogorzelczyk. - Mamy bowiem Jacka Kiełba, który robi postępy. To szansa dla niego.

:potter:

Opublikowano
Nie sprowadzamy Grzegorza Bonina ani innego piłkarza w miejsce Peszki - mówi dyrektor Pogorzelczyk. - Mamy bowiem Jacka Kiełba, który robi postępy. To szansa dla niego.

jakoś mnie to nie dziwi <_<

Opublikowano

A czy "konkretny gracz z zachodu" będzie chciał przejść do naszej Ekstraklasy? :huh:

Myślę że tak nie nie mam na myśłi tu gracza w wieku 23-29lat bo na to szans nie ma ,Ale jest wielu dobrych konkretnych zawodników w wieku 30+ którzy mają za sobą wielkie doświadczenie zdobyte na różnych arenach .

A taki gracz by sie lechowi przydał bez dwóch zdań .

Ale oczywiście nie byle jakiś dziadek tylko ciągle aktywny gracz wystarczy popatrzeć na 2 bundeslige ilu tam gra takich piłkarzy i jak się prezentują .

Opublikowano

Skoro nie planuja nikogo kupic za Peszke to mozna zalozyc, ze transferow nie bedzie wcale :P

Normalnie Amerykę odkryłeś. Lech zrobi tak jak wszystkie kluby z Polski. Zamiast się wzmocnić to osłabiają się.

Opublikowano (edytowane)

To co piszą NIEKTÓRZY kibice Lecha to żal jakis :blink: zamiast podziekowac piłkarzowi za gre to hejtuja bo chce odejsc do mocniejszej ligi, bo chce sie rozwijac . ze dostanie wiecej kasy? co z tego :blink:

mówicie jak to Zurawski odszedł z klasa...otóz gdyby maciek odszedł "nie z klasa" (według was) , dwa lata wczesniej , moze poradziłby sobie w Celticu? a tak zmarnował swój talent- a przynajmniej nie wykorzystał całego potencjału

a odejscie Peszko to spora strata, sławek swoimi rajdami oraz wola walki wnosił duzo, bez konkretnego transferu Lech sporo straci na jakosci

Edytowane przez Orson
Opublikowano

Nikt w Poznaniu nie ma żalu że poszedł. Tylko w sposób jaki to zrobił jest ... I to zresztą nie pierwszy raz Peszko zachował się nie fair.

Bo można odejść i z klasą i dla kasy(patrz Murawski). Muraś zawsze będzie dobrze przywitany na Bułgarskiej. Co do Sławomira to nie byłbym tego taki pewien :whistling:

Opublikowano

Orson, poczytaj sobie może perypetie "naszego" Sławcia "zgubiłem telefon" Peszki w ostatnim i przedostatnim okienku, to zrozumiesz dlaczego stracił szacunek u Kiboli Kolejorza.

Opublikowano

Orson, poczytaj sobie może perypetie "naszego" Sławcia "zgubiłem telefon" Peszki w ostatnim i przedostatnim okienku, to zrozumiesz dlaczego stracił szacunek u Kiboli Kolejorza.

Możesz przybliżyć te historie? :rolleyes: