Gość Orson Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 a naprawde sadzisz, ze Peszko był az takm hooojem ze by sie nie zgodził na taka oferte? Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Sądzę, że tak. Jak jego warunkiem do pozostania do końca roku 2010 była właśnie taka a nie inna suma odstępnego ? Może się bał, że więcej pieniędzy za niego nikt nie zapłaci ? Zresztą to jest człowiek który do kontraktu negocjuje nawigację satelitarną... EOT :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Za oficjalną stroną Lech: Przed rundą wiosenną zmianie ulegnie kształt kadry szkoleniowej pierwszego zespołu – Pierwszym trenerem pozostaje Jose Mari Bakero. Jego asystentem będzie Ryszard Kuźma, a za przygotowanie fizyczne zawodników nadal odpowiadał będzie Luis Mila. Z bramkarzami wciąż trenować będzie Paweł Primel. Pracujący dotychczas z pierwszym zespołem Andrzej Kasprzak, będzie teraz odpowiadał za przygotowanie fizyczne w drużynach Młodej Ekstraklasy, MSP Szamotuły i zespołach juniorskich. Z klubem rozstanie się natomiast Andrzej Juskowiak, który pracował z napastnikami – mówi dyrektor sportowy Lecha, Marek Pogorzelczyk. No i dobrze, że pozbywają się Juskowiaka. Dobrze też, że Bakero nie udało się zatrudnić swojego brata Cytuj Odnośnik do komentarza
gork 19 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 BTW dobre transfery w Lechu ida =) Cytuj Odnośnik do komentarza
zajman 18 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Pytanie do fanów Lecha : Czy Bakero daje rade jako trener (czy wprowadził coś nowego co się sprawdza np) i czy Lech ma szansę wygrać "z nim" najbliższy mecz w Lidze europejskiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 To się okaże czy Bakero daje radę jako trener. Teraz dopierdo zaczyna prowadzenie zespołu, ma przerwę w rozgrywkach i zobaczymy jak ich przygotuje. U mnie ma czystą kartę. Nie byłem jego zwolennikiem, no ale jak już jest to trudno <_< Niech mu idzie jak najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 (edytowane) Lech mógłby wykupić jednak Wołąkiewicza, wg źródeł Przeglądu Sportowego jeśli tak się nie stanie to w ramach polskich standardów Wołąkiewicz runde wiosenną rozegra w Młodej Ekstraklasie albo III ligowych rezerwach. Co za chory zwyczaj - nie podpiszesz kontraktu to (pipi)j do rezerw i gnij tam przez pół roku. Edytowane 6 Stycznia 2011 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Co za chory zwyczaj - nie podpiszesz kontraktu to (pipi)j do rezerw i gnij tam przez pół roku. Troszku nie w ten kolor. Podpiszesz kontrakt z innym klubem pół roku wcześniej, to (pipi)j do rezerw i gnij tam przez pół roku. :potter: Widocznie Lechia ma w bród takich Wołąkiewiczów i przez te pół roku nie będzie im potrzebny dobry defensor Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Fakt to miałem na myśli Co nie zmienia faktu, że wolą spuścic takiego do rezerw, niż np ułatwić negocjację wykupienia go już teraz. Na zasadzie - nie pograsz u nich to nie pograsz tez u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciupak32 0 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 orientujecie się kiedy zaczną sprzedaż biletów(karnetów)??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Nieoficjalnie od drugiej połowy miecha ma się zacząć wyrabianie kart. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Wy tu pitu pitu, a Muraś wraca do Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Do powrotu Murasia to jeszcze jest baaaaardzo daleka droga. Ale liczę, że zarząd tego nie s(pipi)i. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Czytałem, że Lech nie da więcej jak milion euro, co jest w sumie zrozumiałe, więc pewnie Murawski wróci najwcześniej latem, bo teraz dyr. sportowy jest na urlopie w ciepłych krajach Co do podpisywania kontraktów i zsyłania do rezerw to poprawcie mnie jesli sie myle, ale Rengifo za niepodpisane nowego kontraktu z Lechem i chec odejscia za darmo dostal w nagrode przesuniecie do rezerw Tak wiem zawazyly sprawy pozasportowe - brak zaangazowania itd :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Czytałem, że Lech nie da więcej jak milion euro, co jest w sumie zrozumiałe, więc pewnie Murawski wróci najwcześniej latem, bo teraz dyr. sportowy jest na urlopie w ciepłych krajach Co do podpisywania kontraktów i zsyłania do rezerw to poprawcie mnie jesli sie myle, ale Rengifo za niepodpisane nowego kontraktu z Lechem i chec odejscia za darmo dostal w nagrode przesuniecie do rezerw Tak wiem zawazyly sprawy pozasportowe - brak zaangazowania itd :potter: Lech miał wtedy Lewego więc Hernanem nikt się nie przejmował :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Ta , te jego mityczne "niezabrudzone getry" po meczu w błocie Ogólnie to wtedy też był lekki skandal. Polacy od zawsze byli jak psy ogrodnika. Taka nasza mentalność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 (edytowane) Wy znów pitu pitu, a do Lecha przychodzi Kaka! ...dobra! żartowałem A tak już poważnie, to te okienko (zresztą jak kilka ostatnich) nie będzie przełomowym. Murawski na 70% nie przejdzie do Lecha zimą, cena za Pawłowskiego pewnie sięgnie nieba, a serial z Sernasem ciągnie się od kilku tygodniu i końca nie widać. Pocieszającym jest fakt, że zgodnie z założeniami Zarządu w osobie Pogorzelczyka ( ) do 16 stycznia transfery powinny być gotowe, bowiem na pierwszy obóz cała kadra powinna być skompletowana. Hm...jakbym gdzieś to słyszał Pewnie się skończy na wzmocnieniu Wołąkiewiczem, który nota bene nie wie, gdzie będzie grał w kolejne rundzie. Zarząd stwierdzi, że utrzymanie Arboledy jest wielkim wzmocnieniem zespołu, bo bez niego cała linia defensywna przestałaby istnieć. Może przyjdzie jakiś Wróbel, albo inny ptak i będzie dobrze. Nie sądzicie, że Wróbel na skrzydle doda Lechowi skrzydeł ? Edytowane 8 Stycznia 2011 przez Mefi23 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Wolałem duet Wilk i Zając A tak swoją drogą, mówiłem że Leśne Dziadki będą uznawały podpis Arboledy za wzmocnienie/transfer XD PS. Co do oceny samego okna, poczekajmy do końca, wiadomo że akurat filozofia transferowa Lecha jest taka, żeby informować o czymś dopiero po podpisaniu papierów, a nie pianiu 2miechy wcześniej jakie to niesamowite Ronaldy i inne przyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 9 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2011 Nawet bym nie śmiał oceniać transferów przed transferami Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 I tak będą słabe. Trochę mnie to denerwuje. Wiara kupuje ku.rwa bilety, karnety, skarpety i berety - wszystko z logiem Kolejorza. Dostają hajs za LE. Ogólnie mają trochę $$$$$ do wydania, a tu żadnego porządnego transferu, dyrektor sportowy w Egipcie na wakacjach podczas okienka transferowego. Jak nie wezmą Murasia (obojętnie teraz czy w lato), Pawłowskiego i Sernasa to ch.uj nie kupię już nic od nich i żebym miał za darmo iść na mecz, BA! żeby mi mieli dopłacić to nie pójdę. Trochę chu.jowo odgrywać się na zawodnikach ale może 'zażont' coś zrozumie. fak. P.S. Wojciechowski złożył oficjalną ofertę Murawskiemu no i Rubinowi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 (pipi)j do stolYcy z takim podejściem <foch> Karnety/Bilety/Nowa karta kibica Wszystko rusza od 17 I Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Stona nie bluzgaj miejscowych, bo serio przejdą na kibicowanie Legii, albo FC Wojciechowski Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 No i? Skoro przejdą na kibicowanie jakimś śmiesznym drużynom , to na kij mi oni? Mi [i nie tylko mi chyba] takie wynalazki na stadionie do szczęścia nie są potrzebne. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Wojciechowski chociaż ma jaja, żeby zapłacić za tego piłarza którego potrzebuję bez kombinowania Wiekszosc zarzadow ma podejscie "chca milion to dam 700 tysiecy, ponegocjujemy miesiac to moze sie uda, jak nie to trudno, bo mamy zdolna mlodziez w klubie" <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 (edytowane) Ale wtedy będziesz miał mniej szalików w sygnaturze. Poważnie, to spodziewałem się takiego argumentu z Twojej strony. Tylko wiesz, sytuacja przedstawia się następująco. Mniejsza ilość kibiców przekłada się na mniejsze osiągnięcia zespołu. Bądź, co bądź zespół w pewnym sensie żyje z kibiców. Zatem, jeśli nie będzie sukcesów i kibiców, to jest niemal pewnym, że zespół a) spadnie z ligi b) pozostaną przy nim zagorzali kibice, którzy będą wspierali swój zespół w każdej sytuacji. Kwestia tzw. Kibiców sukcesu jest znana nie od dzisiaj, ale każdy musi się z tym pogodzić, że taka tendencja istnieje. Zwłaszcza w Polsce, gdzie "sukces piłkarski" jest doświadczany od czasu do czasu. Edytowane 10 Stycznia 2011 przez Mefi23 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi